Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

melekcim nasıl geçti aşılaman
umarım güzel haberini almak nasip olur
sevgili Turlik bende senin gibi ateş ölçmeye başlayıncaya kadar
düzenli yumurtladığımı sanardım halbuki bazı aylar hiç yumurtlamıyormuşum
istersen tablonu koy bakalım ateşin geneline bakmadan yorum yapmak doğru olmaz

hoşgeldin canım benim yok çok ağrı olmuyor stres yapma bide kendini kasma spekulum takılırken yoksa ağrısı yok bu 2. denemem 2 sinide ayrı ayrı doktorda yaptırdım gayet güzel geçti

pekı nasıl aşamalardan geçıyorsun neler gerekıyor kendımı hazırlayıp gıtmeme gerekıyor

kızlar aşılamamı oldum eve geldim yatıyorum şuan girip haber vereyim dedim size
havalıkız kolay bir işlem hiçbirşey duymadım ben ve çok korkuyordum muane olmak gibi çok rahattı korkulacak birşey yokmuş ronyacım bir dahaki ay sende görürsün eger ben acı çekmediysem kimse çekmez
hilalcım sizin sprem sayısı kaçtı

canım sizin kaç çıktı sayı hareket

pekı nasıl aşamalardan geçıyorsun neler gerekıyor kendımı hazırlayıp gıtmeme gerekıyor

canım benim önce sters yapmıyacan zaten doktor bir iğne veriyor senin durumun nasıl bilmiyorum ama sorun benim eşimde olduğu için sadece çatlatma iğnesi verdi onu yaptırdım gece 12.de sonradanda gittim aşılamamı oldum sabah

amin ronyacım 15 gün sonra haber veririm inşallah bebeşimin geldigini şimdi duş alıcam sonra görüşürüz..havalkız doktorun seni yönlendirir adetin 3 günü ilacabaşlayorsun muaneyle kıvama gelince göbekten igne oluyorsun sonrada enjektörle eşinin spremleri sana veriyorlarr tabi sana aşıla yapmadan 2 saat önce eşinin spremleri yıkama işleminden geçiyor

geçmiş olsun sıkıntıların canım inşallah tutar kaç defa aşılama yapıyorlar acaba ?

canım bende bır sorun yok eşiminde sperm sayısı iyi ama dr. 1 seneyı tamamlayın dıyor sanırım ben acele edıyorum bıde normal yolla olmıycak gıbı gelıyor aşılamanında tutma şansı 100/25 sanırım

ben demiştim sana ağrı olmaz diye benimde rahat geçti
sadece sen kendini sıkmayacan o kadar ben sabah yaptırdım uyudum sırtım ağrıdı biraz oturayım dedim bizimde sperm yıkoma sonrası 30 milyondu morfoloji bozukluluğu olduğu için bu kadarıyla yetindik :)

cnm inş bebiş haberini alırız senden de

18 kasım regl 3.gün 36.7
19 kasım regl 4.gün 35.3
20 kasım regl 5.gün 35.1
21 kasım 6.gün 35.3
22 kasım 7.gün 36.0
23 kas 8.gün 36.0
24 kasım 9.gün 36.1
25 kasım 10.gün 36.4
26 kasım 11.gün 36.2
27 kasım 12.gün 36.4
28 kasım 13.gün 36.3
29 kasım 14.gün 36.2
30 kasım 15.gün 36.2
1 aralık 16.gün 36.1
2 aralık 17.gün 36.2
3 aralık 18.gün 36.1

29 kasımdan beri kendini tekrarlayan tablom

melecim eşinin sperm sayısı iyiymiş
canım senin yumurtlamandamı sorun vardı
bide doktor sizden rahim filmi istedimi
genelde aşılama öncesi istiyorlarmış

63 milyon yıkandıktan sonrada 55 milyon

canım hemen banyo yapma biraz dha dur gece yap banyonu ben yapmıyorum hemen

yani doğru 1 sene geçmesi lazım sorun yoksa ikinizde sabırlı olun inş. bebğiniz müjdeler size geldiğini

canım belki geç yumurtlucan
daha dur bakalım ümit kesilmez
ama şuan için yumurtlama yok

melek bende dicektim hemen banyo olma
biliyorsun banyo iyi gelmiyor
hele özellikle sıcak banyo zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…