18 kasım regl 3.gün 36.7
19 kasım regl 4.gün 35.3
20 kasım regl 5.gün 35.1
21 kasım 6.gün 35.3
22 kasım 7.gün 36.0
23 kas 8.gün 36.0
24 kasım 9.gün 36.1
25 kasım 10.gün 36.4
26 kasım 11.gün 36.2
27 kasım 12.gün 36.4
28 kasım 13.gün 36.3
29 kasım 14.gün 36.2
30 kasım 15.gün 36.2
1 aralık 16.gün 36.1
2 aralık 17.gün 36.2
3 aralık 18.gün 36.1
29 kasımdan beri kendini tekrarlayan tablom
teşekkür ederim canım ALLAH IM HEPİMİZE NASİP ETSİN TÜM DİLEYENLERE AMİNNNcanım hemen banyo yapma biraz dha dur gece yap banyonu ben yapmıyorum hemen
yani doğru 1 sene geçmesi lazım sorun yoksa ikinizde sabırlı olun inş. bebğiniz müjdeler size geldiğini
canım yumurtalama yok gibi hala biraz daha bekle bakalım gün aşırı çalışma olsun
çok ayıptır söylemesi:78:gün aşırı ne demek kaçırmayalım işisağlama alalım diye her gece çalışma var.bir de ben kontrol ediyorum son 4 gündür falan aşırı akıntım var şeffaf ve yumurta akı gibi uzayan
teşekkür ederim canım ALLAH IM HEPİMİZE NASİP ETSİN TÜM DİLEYENLERE AMİNNN
çok ayıptır söylemesi:78:gün aşırı ne demek kaçırmayalım işisağlama alalım diye her gece çalışma var.bir de ben kontrol ediyorum son 4 gündür falan aşırı akıntım var şeffaf ve yumurta akı gibi uzayan
gün aşırı demek bir gün dolu bir gün boş demek
sağol adaşımm
tubacım güzel dileklerin için çok sağol bitanem
kızlar aşılamamı oldum eve geldim yatıyorum şuan girip haber vereyim dedim size
havalıkız kolay bir işlem hiçbirşey duymadım ben ve çok korkuyordum muane olmak gibi çok rahattı korkulacak birşey yokmuş ronyacım bir dahaki ay sende görürsün eger ben acı çekmediysem kimse çekmez
hilalcım sizin sprem sayısı kaçtı
ben demiştim sana ağrı olmaz diye benimde rahat geçti
sadece sen kendini sıkmayacan o kadar ben sabah yaptırdım uyudum sırtım ağrıdı biraz oturayım dedim bizimde sperm yıkoma sonrası 30 milyondu morfoloji bozukluluğu olduğu için bu kadarıyla yetindik :)
kız günaşırı bilmiyonmu amaniiiiiinbak tatlım 10-12-14-16-18 günler gün aşırı günler verimli günler oluyor yani bu günleri kaçırmıyacan bugünlerde ilişkiye giriceksin tabi bu yumurtlamayada biraz bağlı :89:
aslan parçam biliyorum tabi gün aşırı ne demek.ben aslında demek istediğimi iyi anlatamadım.ne demek yarım elma ben tam elma yiyorum...gibi...
canım gün aşırı en iisi dr lar diyo hergün sprm kalıtesi için ii değilmiş sprmleri çok çok ii ise sorun olmazda sonuçta her boşalmada yeniler geliyo ama sağlıklısı gün aşırı kaçmaz sen merak etmeaynı endişeler bende de vardı ama sprm yaşama süresi 48 saat o zamana gün aşırı sen tekrar çalışınca yakalarsın inşşşş allahım izin verirse ol diyeverirse inş
tabı isterım reglım bıtsın bende katılıyım sıze şimdi çıkmam gerekıyor hepinizi öptüm şekerler ALLAHA EMANET OLUNamiiin canım benim 41 yasin okuyoruz sende katılmak istermisin
kız günaşırı bilmiyonmu amaniiiiiinbak tatlım 10-12-14-16-18 günler gün aşırı günler verimli günler oluyor yani bu günleri kaçırmıyacan bugünlerde ilişkiye giriceksin tabi bu yumurtlamayada biraz bağlı :89:
inş hakkınızda hayırlısı olur
Allah yardımcınız olsun
canıım çok şükür atlatmışsın bitanem... Acı duymadığna çok sevindim...
Canım güzel güzel dinlen biatnem ne olur dikkat et kendine canım
seninki de hayorlısı olsun canım..
Bebeğim uyandı hiç nefes aldırmıyor bu kız bana:)))). 2 kelimeyi bir arya getirip yazana kadar hemen ağlıyor canım kızım.. Sonra yine uğrarım inş...
Inş güzel haberlerinizi bekliyoruz..
inş olur cnmtben çok haklısın canım da işte ne olur ne olmaz diye...bir an önce olsun istiyorum o yüzden...
kız bende bilmiyodum önceleri sora sora öğrendim ama dediğim gibi spermlerin sayısı düşer güna aşırı çalışınaslan parçam biliyorum tabi gün aşırı ne demek.ben aslında demek istediğimi iyi anlatamadım.ne demek yarım elma ben tam elma yiyorum...gibi...
tabı isterım reglım bıtsın bende katılıyım sıze şimdi çıkmam gerekıyor hepinizi öptüm şekerler ALLAHA EMANET OLUN
bugün cuma ve ben cuma günlerini hafta sonu olmasından ziyade okulun son günü olması sebebiyle pek bi severim ve her cuma okuldan gelir gelmez temizlik yaparım dip köşe ama bugün eve geldim kendimi bilgisayarın başına zor attım.bakalım bizim kızlar neler kaynatmış diye.arada sırada okulda da çaktırmadan açıp kontrol ediyorum ama çocuklarla olmuyo.evde kıyamet kopuyo bilgisayar kavgası aldı başını gidiyooo korkarım yakında bilgisayar ikiye ayrılacak...bide benim koca sitenin adını bi türlü doğru söyleyemio....kızlar kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?