Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

canım yumurtalama yok gibi hala biraz daha bekle bakalım gün aşırı çalışma olsun

canım hemen banyo yapma biraz dha dur gece yap banyonu ben yapmıyorum hemen

yani doğru 1 sene geçmesi lazım sorun yoksa ikinizde sabırlı olun inş. bebğiniz müjdeler size geldiğini
teşekkür ederim canım ALLAH IM HEPİMİZE NASİP ETSİN TÜM DİLEYENLERE AMİNNN

canım yumurtalama yok gibi hala biraz daha bekle bakalım gün aşırı çalışma olsun

çok ayıptır söylemesi:78:gün aşırı ne demek kaçırmayalım işisağlama alalım diye her gece çalışma var.bir de ben kontrol ediyorum son 4 gündür falan aşırı akıntım var şeffaf ve yumurta akı gibi uzayan

canım ateşin düşük seyrediyor akıntında varmış
sen çalış yumurtlaman olcak demektir
gün aşırı demek bir gün dolu bir gün boş demek

teşekkür ederim canım ALLAH IM HEPİMİZE NASİP ETSİN TÜM DİLEYENLERE AMİNNN

amiiin canım benim 41 yasin okuyoruz sende katılmak istermisin

kız günaşırı bilmiyonmu amaniiiiiin bak tatlım 10-12-14-16-18 günler gün aşırı günler verimli günler oluyor yani bu günleri kaçırmıyacan bugünlerde ilişkiye giriceksin tabi bu yumurtlamayada biraz bağlı :89:

sağol adaşımm

tubacım güzel dileklerin için çok sağol bitanem

inş hakkınızda hayırlısı olur
Allah yardımcınız olsun

canıım çok şükür atlatmışsın bitanem... Acı duymadığna çok sevindim...
Canım güzel güzel dinlen biatnem ne olur dikkat et kendine canım

seninki de hayorlısı olsun canım..

Bebeğim uyandı hiç nefes aldırmıyor bu kız bana:)))). 2 kelimeyi bir arya getirip yazana kadar hemen ağlıyor canım kızım.. Sonra yine uğrarım inş...

Inş güzel haberlerinizi bekliyoruz..

aslan parçam biliyorum tabi gün aşırı ne demek.ben aslında demek istediğimi iyi anlatamadım.ne demek yarım elma ben tam elma yiyorum...gibi...

Son düzenleme:

canım gün aşırı en iisi dr lar diyo hergün sprm kalıtesi için ii değilmiş sprmleri çok çok ii ise sorun olmazda sonuçta her boşalmada yeniler geliyo ama sağlıklısı gün aşırı kaçmaz sen merak etme aynı endişeler bende de vardı ama sprm yaşama süresi 48 saat o zamana gün aşırı sen tekrar çalışınca yakalarsın inşşşş allahım izin verirse ol diyeverirse inş

aslan parçam biliyorum tabi gün aşırı ne demek.ben aslında demek istediğimi iyi anlatamadım.ne demek yarım elma ben tam elma yiyorum...gibi...

kuzum ben seni çok iyi anlıyom
bende günaşırının kelime anlamını bilmiyordum
yani hergün sanıyodum

tben çok haklısın canım da işte ne olur ne olmaz diye...bir an önce olsun istiyorum o yüzden...

tabı isterım reglım bıtsın bende katılıyım sıze şimdi çıkmam gerekıyor hepinizi öptüm şekerler ALLAHA EMANET OLUN

amin canım benim saol yiğenime iyi bak annesi öptüm sizi

kız bende bilmiyodum önceleri sora sora öğrendim ama dediğim gibi spermlerin sayısı düşer güna aşırı çalışın

bugün cuma ve ben cuma günlerini hafta sonu olmasından ziyade okulun son günü olması sebebiyle pek bi severim ve her cuma okuldan gelir gelmez temizlik yaparım dip köşe ama bugün eve geldim kendimi bilgisayarın başına zor attım.bakalım bizim kızlar neler kaynatmış diye.arada sırada okulda da çaktırmadan açıp kontrol ediyorum ama çocuklarla olmuyo.evde kıyamet kopuyo bilgisayar kavgası aldı başını gidiyooo korkarım yakında bilgisayar ikiye ayrılacak...bide benim koca sitenin adını bi türlü doğru söyleyemio....kızlar kulübü

benimkide o kulübü açıyon virüs bulaştırcan diyo durmadan

41 yasin için okunacak adaylar

tben için;

tben..................... 5 tane
ronya.................... 5 tane
duruşah................. 5 tane
aslan.................... 6 tane
mirage................. 5 tane(yasini bitirdi)
miracle07............ 5 tane
turlik....................5 tane
zuhale ..................5 tane

ronya için;

havalıkız..........5 tane

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…