Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

yani şu bilgisayarı kocişin elinden kapabilmek için ne maskaralıklar yaptım...neler yazdılar neler kaynattılar bizim kızlar diye geçirdim içimden ama o da ne kimsecikler yok

selam kızlar topiğiniz hayırlı olsunnn... valla hızlı geçtim ama baştan son okudum oldukça eğlenceli süper vallaa.... inşallah herkeseee uğurlu gelirrr....

gelen giden yok...ben kaçar,dizim başladı...

bana pazar günü ilişkiye girebilirsin dedi...

ateş basıyor arada sende varmı

günaydın kızlar

18 kasım regl 3.gün 36.7
19 kasım regl 4.gün 35.3
20 kasım regl 5.gün 35.1
21 kasım 6.gün 35.3
22 kasım 7.gün 36.0
23 kas 8.gün 36.0
24 kasım 9.gün 36.1
25 kasım 10.gün 36.4
26 kasım 11.gün 36.2
27 kasım 12.gün 36.4
28 kasım 13.gün 36.3
29 kasım 14.gün 36.2
30 kasım 15.gün 36.2
1 aralık 16.gün 36.1
2 aralık 17.gün 36.2
3 aralık 18.gün 36.1
4 aralık 19.gün 36.2
5 aralık 20.gün 36.2

tablo hala aynı benim hiç artış yok.20 gün oldu sanırım yumurtlamıyorum ben...

ivit

günaydın kızlar

günaydın canımmm ateşin sabit gidiyor çalışmalar olsun yükselebilri işi şansa bırakma :80:

aslanım valla bu ateşin sabit gitmesi o kadar moralimi bozuyo ki 2-3 gündür çalışma falan yok.sinirlerim bozuldu iyice

adetim gelene kadar yükselmezse ne yapmalıyım ronya?bana biraz bilgi verir misin?adete kadar ateşim yükselmezse bu yumurtlamadığım anlamına mı gelir?
Allah'ım tavuklar bile hergün yumurtlarken ben ayda bir kere bile yumurtlayamıyorum

sevgili cimcime hoşgeldin

saol canım hoşbulduk daha önce ateş topiğindede ziyaret etmiştim sizi ama fazla gelememiştim ama burda olacam inş...:)))

canımmmmmmmmmmmm hg
kızlar bu benim en en en yakınlarımdann cimcimem bizim topikcetn yolun yarısı kızlar

canımmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cimcime ve tben oooooooooo yerim ben onlarıı buralara gelmişred bana haber vermmeişler hahahhahhahahahah

canım seni görebiliyomuyuz baya yoğunsun buaralar :)))))

teşekkür ederim ...

bu listeye hem okunacaklar hmde okuyan olarak katılmak isterim ...

Son düzenleme:
kızlar kndimi anlatayım bende size bnim daha yeni sayılır 28 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim 1,5 sene korundum ilk ağustosta bir gecikme ve lekelenme yaşadım yerleşme kanamasımı diye araştırırken buraya üye oldum :))) yolun yarısına takıldım kaldm kızlardan kopamadım :))) sonra 7 gün gecikmeli adetimi kan tahlililinden sonra gördüm :))) denemelere ekimde başlayacaktım ama eylülde tahminin yhumurtlama dönemimden sonra tk seferlik kaza kurşunumu diyim ne işte hmile kalmışım ama e yazıkki ilk değerimde normal değildi zaten ekimin 3 ünde düşük yaptım bi iki ay bekle dedi dr ama bn dayanamadım sanırım kızlar bir ay bekledim ve ilk regl den sonra gün aşır çalışmalara başladım bugün 24. günüm 11-13 aralık regl diye bekliyorum düüktn sonra düzen bozulmadıysa tabi bakalım kısmet tutmadıysa eğer bi dahaki aya bende ateş ölçecem am inş tutmuştur kızlar ....

birazuzun oldu sanırım ....

sevgili cimcime inşallah bu ay güzel haberini alırız
daha yeni başlamışın çalışmalara yani daha bir kaç ay olmuş
inşallah topiğimiz sana uğurlu gelir canım ve bebiş gelir

aramıza hoşgeldin cimcimeburda hepimizin kalbi aynı şey için atıyor ve dua ederken hepimiz için dua ediyoruz.keyifli sohbetlerimizle kafamızı dağıtıyoruz olumsuzluklardan kurtulmaya çalışıyoruz.tekrar hoşgeldin canım.inşallah Allah'ım hepimizin dualarını kabul eder...

cimcime yasin okunacakları aslan arkadaşımız takip ediyor
ona tekrar hatırlat istersen bende unutmasam söylerim

ronyammm beni görmedin mi?

ronyammm beni görmedin mi?

canım biraz bekleyelim daha vakit var yumurtlama olabilir
ama tabi olmayabilirde.ben ateş ölçme sayesinde yumurtlamadığımı anladım ve doktora gittim
gerçektende yumurtlamıyormuşum.şuan sana bir şey demek için erken biliyorsun bazı insanlar geç yumurtluyor
canım sen kaç günde bir rengli oluyon bide uzayan akıntın oldumu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…