kizlar meraba..ben tup bebek bolumunun demirbaslarindan...siteyi gezerken sizin topigi gordum...bir basarisiz tup bebek denemem var..ve suan beklemedeyim..lutfen dualarinizda beni unutmayin....
Selam kızlar....Bende geldim:)))). Bu akşam sizlerleyim, çünkü ablamlardayım...Yaşasın:)))))
günaydın kızlarr :79::79:
KASIM
22 kasım 1. Gün 36,5 regl
23 kasım 2. Gün 36,3 regl
24 kasım 3. Gün 36,2 regl klomen
25 kasım 4. Gün 36,3 regl klomen
26 kasım 5. Gün 36,6 regl klomen bide hastaydım 
27 kasım 6. Gün 36,4 klomen+ çalışma
28 kasım 7. Gün 36,6 klomen
29 kasım 8. Gün 36,3 16 mm sağ 12 mm sol yumoş uzayan akıntı +çalışma
30 kasım 9. Gün 36,3 uzayan akıntı
01 aralık 10. Gün 36,3 19 mm +çalışma
02 aralık 11. Gün 36,3 prgynl iğne
03 aralık 12. Gün 36,0 uzayan akıntı bol
04 aralık 13. Gün 36,3 çalışma
günaydın kızlar tben görüyorumki sadece sen ve ben varız :))))
bende geldim topiğinize eski sayılmam ama kk bağımlısı oldum demirbaş sayılırım yani :))))
Merhaba. Kızlaaaarrrr 21.günümde progesteronum 40.80 çıktı. Hamile olma ihtimalim varmı? Ne olursunuz birşeyler yazın
selam cici kızlar nasılsınız bakalım?
topik sessiz nerelerdesiniz?
ben temizliğimi,ütümü yaptım geldim...
tben in yasinlerini de bitirdim.sırada yanılımıyosam duruşah vardı onun için de 5 tane yasin alabilirim...
ben geldimmmmmmmmmm :)))))
aslanım naber
kizlar meraba..ben tup bebek bolumunun demirbaslarindan...siteyi gezerken sizin topigi gordum...bir basarisiz tup bebek denemem var..ve suan beklemedeyim..lutfen dualarinizda beni unutmayin....
Selam kızlar....Bende geldim:)))). Bu akşam sizlerleyim, çünkü ablamlardayım...Yaşasın:)))))
nasılsınız kızlar? yasini okudum eşimdende anca fırsat buldum yazayım dedim hemen.
Hilalcim ve Feyza cım aşılamalarıız güzel güzel bebişlerle sonuçlansın inşallah AMİN.
sen bilrisin canım ben yeni abdestimi aldım biraz dinlendim yine geldim :)
nazlılarki nasıl nazlılar yok ahdım var o doğsun yalancıktanda olsa bir tane poposuna vurucam yeter çektiridği bana :)) dinlendim canım daha yeni banyo yaptım geldim
melekcim naber neyapıyon yeni gelebildim nete valla ne yapyım benimkinden izin yeni çıktı ne işin var diyo yeni aşılama oldun diye :))) sende durumlar nasıl benim biraz dün çok az kanamam oldu birazda kasık ağrım oldu
aminnn canım inşallah..
iyi yapmışsın cicim
bende bende sorma
iyiyim napayım güzelim benimkide sürekli yat diyor birkaçgün dinlen diyor bende fazla dikkat etmemek istiyorum ama tedbirde almak lazım :)) benimde azıcık kan geldi tuvalet kagıdına dün kasık agrım var ama bugun daha hafif doktor ilişki önerdimi sana yani girebilirsin dedimi..
aynı gün aşılama olduk aynı günde hamileyiz deriz inşallah fıstıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?