Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

kizlar meraba..ben tup bebek bolumunun demirbaslarindan...siteyi gezerken sizin topigi gordum...bir basarisiz tup bebek denemem var..ve suan beklemedeyim..lutfen dualarinizda beni unutmayin....

Son düzenleme:
kizlar meraba..ben tup bebek bolumunun demirbaslarindan...siteyi gezerken sizin topigi gordum...bir basarisiz tup bebek denemem var..ve suan beklemedeyim..lutfen dualarinizda beni unutmayin....

tüm bebiş isteyenlere dualarımız
Rabbim seninde gönlüne göre versin

canım dün ödev vermiştim çalıştınmı bak ateşin yükselmeye başlamış

günaydın kızlar tben görüyorumki sadece sen ve ben varız :))))

bende geldim topiğinize eski sayılmam ama kk bağımlısı oldum demirbaş sayılırım yani :))))

hoşgeldin canım benim

Merhaba. Kızlaaaarrrr 21.günümde progesteronum 40.80 çıktı. Hamile olma ihtimalim varmı? Ne olursunuz birşeyler yazın

merhaba pınarcım progesteron hakkında hiçbir bilgim yok kan testi yaptırdıysan çıkar mutlaka

bande bugün yoktum bir göründüm hemen kaçtım eşim evde daha dün aşılama yaptırdık niye ayaktasın diyo yeni gelebildim :)
ağzına sağlık bitanem saol

ben geldimmmmmmmmmm :)))))

hoşgeldiiiin :))))

iyidir tatlım senden naber

hoşgeldin canım tüpbebekte şansını yitirme istersen sende yasin dularımıza katılabilirsin

Selam kızlar....Bende geldim:)))). Bu akşam sizlerleyim, çünkü ablamlardayım...Yaşasın:)))))

hoşgeldin canım benim bu topik sesiz kalmaz sizler gibi tatlı kızlar olunca

nasılsınız kızlar? yasini okudum eşimdende anca fırsat buldum yazayım dedim hemen.

teşekkürler tatlım ağzına sağlık

canım bu yazılan ateş ölçme işlemi nezaman yapılıyor ben tam olarak anlamadım tedaviye başladıktan sonra mı?

41yasin okunacak arkadaşlar;

tben
duruşah
aslan
mirage
miracle07
turlik
zuhale
havalıkız
ronya

41 yasin için okunayak adaylar

tben için;

tben..................... 5 tane (yasini bitirdi)
ronya.................... 5 tane
duruşah................. 5 tane
aslan.................... 6 tane (yasini bitirdi)
mirage................. 5 tane(yasini bitirdi)
miracle07............ 5 tane
turlik....................5 tane (yasini bitirdi)
zuhale ..................5 tane (yasini bitirdi)

duruşah için;

havalıkız..........5 tane

melekcim naber neyapıyon yeni gelebildim nete valla ne yapyım benimkinden izin yeni çıktı ne işin var diyo yeni aşılama oldun diye :))) sende durumlar nasıl benim biraz dün çok az kanamam oldu birazda kasık ağrım oldu

Son düzenleme:
Hilalcim ve Feyza cım aşılamalarıız güzel güzel bebişlerle sonuçlansın inşallah AMİN.

aminnn canım inşallah..

sen bilrisin canım ben yeni abdestimi aldım biraz dinlendim yine geldim :)

iyi yapmışsın cicim

nazlılarki nasıl nazlılar yok ahdım var o doğsun yalancıktanda olsa bir tane poposuna vurucam yeter çektiridği bana :)) dinlendim canım daha yeni banyo yaptım geldim

bende bende sorma

iyiyim napayım güzelim benimkide sürekli yat diyor birkaçgün dinlen diyor bende fazla dikkat etmemek istiyorum ama tedbirde almak lazım :)) benimde azıcık kan geldi tuvalet kagıdına dün kasık agrım var ama bugun daha hafif doktor ilişki önerdimi sana yani girebilirsin dedimi..

aynı gün aşılama olduk aynı günde hamileyiz deriz inşallah fıstıgım

amiiin bebişim ama valla kızıcan ama umudum yok bitürlü :) yok ilişki önermedi sana peki

seni böyle görünce bende mutlu oluyorum inanki hadi oynayalım birazcık :81: :81: :87: :87: :87: :87: :86:

huuu huuu kızlar nerelerdesiniz?ben geldim ama hiç kimse kalmamış?
ev sahibi aslanım nerdesin kahveye geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…