net olarak kaç günde bir olduğu belli değil ama 32-35 arası değişiyo.28-30 olduğu da olur 40-45 de....ama genelde 32-35 tir...1 haftadır uzayan şeffaf akıntım var ve bugün kasıklarda ve alt karın bölgemde yanmaya benzer ağrı var...
ahh ronyacım ahh...
şuraya yazsam satırlar almaz bilesin...
geçtiğimiz nisan ayında düzensizlik için gittim adetin 3.günü hormonlara bakıldı.bütün değerler normaldi fakat sadece tsh çoook düşüktü yani hipertroid.doktor herşeyin normal olduğunu ama troidi tedavi ettirmezsem sorun olucanı söyledi.onun tedavisini oldum aylarca ilaç kullandım.geçen ay rutin kontrolde herşey normaldi zaten 6 aydır troid ilacı kullanmıyorum.yazın tekrar gittim adetim geçmişti yine dr.farlutal verdi ve sen şişmansın sen adet olamazsın senin çocuğun da olmaz dedi...yıkıldım o kadar moralim bozuldu ki anlatamam.herşeyi bıraktım.günlerce ağladım.okul açıldığında moral olarak düzeldim ve bebek isteğim bikere daha kabardı ekim ayında adetim yine gecikti ve evde yaptığım 3 testin 3 de çok bellibi şekilde silik çıktı.bulantım ve bi sürü de belirtim vardı tekrar bu kez başka bi doktora gittim.bu dr.daha ilgiliydi önce beta hcg me bakıldı değer 1 çıktı.usg ile rahim ve yumurtlıklara bakıldı.dr.herşey normal rahimde ve yumurtalıklarda herhangi olumsuz bi durum yok dedi ve duphaston vererek beni gönderdi.ilaç bitmeden 16 kasımda adet oldum.dr.lar sürekli psikolojik adet düzensizliği diyorlar.evlenmeden önce de gitmiştim ve o zaman da tüm tahlillerde ve usg de bişey çıkmayınca dr.pikolojik demişti.kafayı yicem artık.tek ben miyim psikolojik olarak adeti düzensizleşen.hiç duymadım bugüne kadar.öyle ufak tefek şeyleri de takmam kafama herkes kadar sinirlenilecek şeylere sinirlenirim,kızarım.anasınıfı öğretmeniyim 22 tane öğrencim var ve yarım gün çalışmama rağmen oldukça sıkıntılı ve yıpratıcı günler geçirdiğim oluyo ama sebep bu olamaz sonuçta her mesleğin zorluğu var...çıkamıyorum ben artık işin içinden....
canım ronyacım desteğin için sağol.
burası küçük biyer olduğu için dr.şansım fazla yok.şimdi özel bi hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama ordaki dr.da nasıldır bilmiyorum.devlet hast.gittim bugüne kadar ama onlarda hep sabah çağırıyolar ve ben sabahçı olduğum için izin alıp gitmem çok problem oluyo.müd.yardımcısından sürekli fırça yiyorum.bakalım eğer bu ay adetim gelirse yada gelmezse hemen gidicem dr.a.
canım baktım şimdi profine tekirdağ daymışın
hafta sonu falan istanbula gidemizmisin biliyorsun özel muayenehanesi olan doktorlar haftasonuda bakıyor
canım bu işler zor ve yorucu ama sonu güzel olcaksa çekilir
bence sen iyi bir doktor bulmakla başla
adet sancısına benzer karın ağrım var.adet mi olucam yoksa:18:19 günde olmaz heralde.gerçi ben 1 ayda 2 defa adet olduğum zamanları da bilirim.
turlik bende bugün izmiri alt üst ettim
mağaza mağaza gezdim ciciler aldım kendime
gelir gelmez hemen pc yi açtım adres belli kk
sevgili cimcime inşallah bu ay güzel haberini alırız
daha yeni başlamışın çalışmalara yani daha bir kaç ay olmuş
inşallah topiğimiz sana uğurlu gelir canım ve bebiş gelir
aramıza hoşgeldin cimcimeburda hepimizin kalbi aynı şey için atıyor ve dua ederken hepimiz için dua ediyoruz.keyifli sohbetlerimizle kafamızı dağıtıyoruz olumsuzluklardan kurtulmaya çalışıyoruz.tekrar hoşgeldin canım.inşallah Allah'ım hepimizin dualarını kabul eder...
cimcime yasin okunacakları aslan arkadaşımız takip ediyor
ona tekrar hatırlat istersen bende unutmasam söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?