Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

net olarak kaç günde bir olduğu belli değil ama 32-35 arası değişiyo.28-30 olduğu da olur 40-45 de....ama genelde 32-35 tir...1 haftadır uzayan şeffaf akıntım var ve bugün kasıklarda ve alt karın bölgemde yanmaya benzer ağrı var...

canım aslında azda olsa adet düzensizliğin varmış
ama bu demek olmuyorki yumurtlama olmuyor yani geçde olsa yumurtlama oluyor olabilir
uzayan akıntın varsa bugünleri değerlendir
bide adetin 3.günü hormonlarına baktır.benim doktorum daha ultrasonla bakmadan sadece hormonlara bakarak
yumurtlama tembelliği var dedi.
canım aslında herşeyin başı stres bizler acayip stres yapıyoz düzenimizi altüst ediyoruz
sen bu aralar çalış belki bi bakarsın tak diye yükselir ateşin

ahh ronyacım ahh...
şuraya yazsam satırlar almaz bilesin...
geçtiğimiz nisan ayında düzensizlik için gittim adetin 3.günü hormonlara bakıldı.bütün değerler normaldi fakat sadece tsh çoook düşüktü yani hipertroid.doktor herşeyin normal olduğunu ama troidi tedavi ettirmezsem sorun olucanı söyledi.onun tedavisini oldum aylarca ilaç kullandım.geçen ay rutin kontrolde herşey normaldi zaten 6 aydır troid ilacı kullanmıyorum.yazın tekrar gittim adetim geçmişti yine dr.farlutal verdi ve sen şişmansın sen adet olamazsın senin çocuğun da olmaz dedi...yıkıldım o kadar moralim bozuldu ki anlatamam.herşeyi bıraktım.günlerce ağladım.okul açıldığında moral olarak düzeldim ve bebek isteğim bikere daha kabardı ekim ayında adetim yine gecikti ve evde yaptığım 3 testin 3 de çok bellibi şekilde silik çıktı.bulantım ve bi sürü de belirtim vardı tekrar bu kez başka bi doktora gittim.bu dr.daha ilgiliydi önce beta hcg me bakıldı değer 1 çıktı.usg ile rahim ve yumurtlıklara bakıldı.dr.herşey normal rahimde ve yumurtalıklarda herhangi olumsuz bi durum yok dedi ve duphaston vererek beni gönderdi.ilaç bitmeden 16 kasımda adet oldum.dr.lar sürekli psikolojik adet düzensizliği diyorlar.evlenmeden önce de gitmiştim ve o zaman da tüm tahlillerde ve usg de bişey çıkmayınca dr.pikolojik demişti.kafayı yicem artık.tek ben miyim psikolojik olarak adeti düzensizleşen.hiç duymadım bugüne kadar.öyle ufak tefek şeyleri de takmam kafama herkes kadar sinirlenilecek şeylere sinirlenirim,kızarım.anasınıfı öğretmeniyim 22 tane öğrencim var ve yarım gün çalışmama rağmen oldukça sıkıntılı ve yıpratıcı günler geçirdiğim oluyo ama sebep bu olamaz sonuçta her mesleğin zorluğu var...çıkamıyorum ben artık işin içinden....

canım kıyamam zor şeyler yaşamışın ama bu hekimlik etiğinden yoksun doktorcukların dediklerine takılma lütfen
canım strese gelince emin olki stres çok etkiliyor.ben eskiden 30-32 gün arası kesinlikle adet olurdum ama çocuk istemeye bir başladım adetim düzensizleşti.
bu sıkıntıdan değil ben evvelden çok sıkıntılı dönemler yaşadım ama adet düzenim hiç bozulmamıştı
bu tamamen beynimizi adet yumurtlama gebelik üzerine yönlendirmemizle alakalı
tabi bu herkeste olcak değil.bizler belki biraz daha pimpirik hırslı tipleriz ondan böyle oluyor
canım sana tavsiyem iyi bir kadın doğumcu bul yumurta takibi yaptır
yumurtlama olmasa bile doktor klomen vs. ilaçlarla yumurtlamayı destekliyor
bence boşa üzülme eğer mühüm bişeyin olsaydı ultrasonla tespit edilirdi
senin tiroid kayneklı problemlerin olmuş onunda tedavisini yaptırmışın
umarım yakında bebiş haberini alırız

canım ronyacım desteğin için sağol.
burası küçük biyer olduğu için dr.şansım fazla yok.şimdi özel bi hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama ordaki dr.da nasıldır bilmiyorum.devlet hast.gittim bugüne kadar ama onlarda hep sabah çağırıyolar ve ben sabahçı olduğum için izin alıp gitmem çok problem oluyo.müd.yardımcısından sürekli fırça yiyorum.bakalım eğer bu ay adetim gelirse yada gelmezse hemen gidicem dr.a.

canım baktım şimdi profine tekirdağ daymışın
hafta sonu falan istanbula gidemizmisin biliyorsun özel muayenehanesi olan doktorlar haftasonuda bakıyor
canım bu işler zor ve yorucu ama sonu güzel olcaksa çekilir
bence sen iyi bir doktor bulmakla başla

sevgili turlik burda hepimiz birbirimize destek olmak için varız hepimiz sağolalım
umarım bu topiz gebiş haberleriyle şenlenir

adet sancısına benzer karın ağrım var.adet mi olucam yoksa:18:19 günde olmaz heralde.gerçi ben 1 ayda 2 defa adet olduğum zamanları da bilirim.

haklısın canım istanbul iyi fikir gibi.ama öncelikle burda ki özel hastanenin doktorunu Dilek'e sorup bi öğreniyim.eğer iyiyse ona gidicem.benim eşimde erkek doktor takıntısı vardı en azından bu ara onu atlattık.hazır erkek doktor sendromu ortadan kalkmışken ben bi de gidip o doktora muayene olayım

adet sancısına benzer karın ağrım var.adet mi olucam yoksa:18:19 günde olmaz heralde.gerçi ben 1 ayda 2 defa adet olduğum zamanları da bilirim.

canım bence sen bu zamanları değerlendir
inşallah ağrın yumurtlama habercisidir

valla cicim ben burdan evde olduğum süre içinde bu kadar ayrı kalamazdım ama kocişi kandırıp zorla pazara götürdümeve gel yemek yap,bulaşık yıka çay dı meyveydi derken bi de bilgisayarı kaptırdım.ancak kapabildim ve işte burdayım.ama topik çok sessiz...sen nasılsın?

turlik bende bugün izmiri alt üst ettim
mağaza mağaza gezdim ciciler aldım kendime
gelir gelmez hemen pc yi açtım adres belli kk

günaydın kızlar...

sevgili cimcime inşallah bu ay güzel haberini alırız
daha yeni başlamışın çalışmalara yani daha bir kaç ay olmuş
inşallah topiğimiz sana uğurlu gelir canım ve bebiş gelir

amin canım hepimize uğurlu olur inş...

amin inş. hepimizin duaları kabul olacak ...

cimcime yasin okunacakları aslan arkadaşımız takip ediyor
ona tekrar hatırlat istersen bende unutmasam söylerim

tamam canım hatırlatırım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…