tatlım zaten günündesin yerleşme kanamsı pembe yada kahvrengi olabiliyor yani adet değildir daha 1 hafta var adetine inş. bebiştir göbek atalım
hım izmirde olsydın sana ii dr tavsiye ederdim ve sakin dinleyen hiç hastasına bağırmayan nazık
kk lı bi arkadaş var tekirdağ lı.eşimin iş arkadaşının eşi aynı zamanda.daha önce tanışmıştık da zaten.ona sorup öğrenicem tekirdağ da hangi doktora gittiğini.şu an hamile ve eminim bana yardımcı olacaktır...
hadi canım o saydığın özelliklere sahip doktor var mı ki:76:varsa da ölmüştür be canım:))banim karşıma çıkan doktorları bi anlatsam bunlar değil doktor insan bile olamaz derdin o kadar yani...
o arkadaş topiğimizi ziyaret etmeyen welcome mu acaba
bende sana onu dicektim aklıma geldi
evet canım welcome...davet edelim gelsin bi kahvemizi içsin
ronya geçmişi okuyamadım felaket işim var ama gözüm burda...elim işte gözüm oynaşta yanibugün mü oldun aşılamanı?hayırlı olsun canım inşallah burdan hamile haberini de alırız...
benim hatlar iyice karışmış galiba...öğlenden beri çiçek kesiyorum elim makasa yapıştı her yeri sarı görüyorum...
inşallah eşin ve senin için herşey hayırlı olur canım.Allah annelik yolunda ilerlerken hepimizin yardımcısı olsun...
41yasin okunacak arkadaşlar;
tben (yasin okundu)
duruşah
aslan
mirage
turlik
zuhale
ronya
cimcime
41 yasin için okunayak adaylar
duruşah için;
tben..................... 5 tane
duruşah.................6 tane
ronya.................... 5 tane
aslan.................... 5 tane
mirage................. 5 tane
turlik....................5 tane
zuhale ..................5 tane
cimcimes53............5 tane
arkadaşlar gelmeyenler listeden siliniyor haberiniz olsun
bitirenler varsa haber versinler
kız ne haşlaması aaa isteklerimi söyledimbilirim bilirim benim doktorum olur kendisi
tben in haşlamalarını bile gülümseyerek dinleyen süper ötesi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?