Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

tatlım zaten günündesin yerleşme kanamsı pembe yada kahvrengi olabiliyor yani adet değildir daha 1 hafta var adetine inş. bebiştir göbek atalım

canım ben inşallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır ama eğer adetsem ben okuyamam.haftaya bitince sıra kimdeyse hemen başlarım okumaya...bide canım benim bu yerleşme kanaması kaç gün sürer bi bilgin var mı?bende ona göre adet miyim değilmiyim daha kolay anlarım...

turlik hiç böyle olurmuydu benim bazen adetime 2 gün kala böyle senin anlattıgın gibi olurdu günümdede adet olurdum
tben inşallah yerleşme düşüşüdür canım hayırlısı
duruşah çok geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz..
ronyacım çok sevindim inşallah hayırlısyla aşılaman güzel sonuçlanır..
aslanım beniim annem yanımda olmadıgı için tlf başımın etini yiyiyor şimdi yaptıgım yemeklerde bitti mecburen artık iş yapmaya başladım sagolsun eşim 10 gün izine çıktı yardımcı oluyor fazla iş yapmıyorum ama nede olsa erkek eli dimi

meleğim nasılsın hayatım
dinleniyon demi sakın ağır iş falan yapmayasın

o arkadaş topiğimizi ziyaret etmeyen welcome mu acaba
bende sana onu dicektim aklıma geldi

hadi canım o saydığın özelliklere sahip doktor var mı ki:76:varsa da ölmüştür be canım:))banim karşıma çıkan doktorları bi anlatsam bunlar değil doktor insan bile olamaz derdin o kadar yani...

kız var valla benim ve tbenin doktoru aynı süper ötesi bir adam
Allahım bir doktor bu kadarmı iyi olur melek gibi maşallah doktoruma
Allahım ona sağlık versin başımızdan eksik etmesin
hem çok sabırlı hem çok iyi yürekli hem çok ekonomikl hemde soyguncu bir doktor değil
turlik hala ege denize atlayıp izmire gelme maceranda ısrarlıysan
bornova ekadom hüseyin ceyberiyi bul

ligtım canım arkadaşım cevapların için sağol
bugün seni özelden çok yordum :44:

kararlıyım cicim kolluklarımı takayım hemen geliyorum...yüzme bilmiyorum da

Son düzenleme:
ronya geçmişi okuyamadım felaket işim var ama gözüm burda...elim işte gözüm oynaşta yanibugün mü oldun aşılamanı?hayırlı olsun canım inşallah burdan hamile haberini de alırız...

ronya geçmişi okuyamadım felaket işim var ama gözüm burda...elim işte gözüm oynaşta yanibugün mü oldun aşılamanı?hayırlı olsun canım inşallah burdan hamile haberini de alırız...

kız yok daha olmadım olcam inşallah
eşimin sperm değerleri baya düzeldi ama hala lökosit mevcut
eğer lökosit düzelmezse doktorum aşılama yapmam dedi çünkü tutmuyomuş

benim hatlar iyice karışmış galiba...öğlenden beri çiçek kesiyorum elim makasa yapıştı her yeri sarı görüyorum...
inşallah eşin ve senin için herşey hayırlı olur canım.Allah annelik yolunda ilerlerken hepimizin yardımcısı olsun...

amin canım amin
kızzz ne çiçeği kesiyon :26:

sınıf duvar süslemeleri için çiçek hazırlıyorum renk renk ama aklım ve gözüm burda olduğu için de çiçekler hiç artmıyo.ahhh kocacık evde olsaydı onun eline de tutuştururdum 1 2 tane

kaç saattir bakıyorum kimse yok küstüm valla

yarın akşam okurum inş.bende okuycam duruşahçığım allahım şimdiden okunan duaları kabul etsin

benim 5 yasin tamam...
allah niyetlerimizi kabul etsin inş...

Son düzenleme:
hilalcim sanırım yoksun ama benim için okuncak yasin 5 bitti duruşahcıma ait olan da 5 yasin bittti bilgine

bilirim bilirim benim doktorum olur kendisi
tben in haşlamalarını bile gülümseyerek dinleyen süper ötesi doktor
kız ne haşlaması aaa isteklerimi söyledim şaka yollu sitem ettim azucuk
ama mükemmel bir dr ii ki var allah sağlık versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…