Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

kız yerleşme düşüşü olmasın bu
canım çok sevindim rahiminn kalınlaşmasına
ayy tben sanki sen gebiş olcan ben öyle hissediyom

valla banada yerleşme düşüşü gibi geldi tben...inşallah güzel haberler vereceksin bize...

tben cim ateşten anlamıyorum ama bu ay senden hepimiz ümitliyiz allahın izni ile olacak bu sefer hayırlısıyla canım benim ...

kızlar sağolun hepinizden allah razı olsun yerleşme düşüşümü ama cuma cmt çalıştık salı hemen yerleşmemi olur :26::26::26:

hilalcim 5 yasin bitti duruya okuycam allah nasip ederse bu akşam da 5 yasin bitcek inş

aslanım benimde 5 yasin bitti
bu akşamda okuyabilrsem 5 yasin okucam
olmadı sonraki gün okurum

tben canım biliyorsun demi bazen döllenen yumurta rahime 3 günde bazende 7 günde ulaşıyor
bu belli olmaz yani belki senin tüpler kısa yol çabuk bitti olamazmı yani

tben canım biliyorsun demi bazen döllenen yumurta rahime 3 günde bazende 7 günde ulaşıyor

ay inş cnm varya ya ben tartıştık diye öyle hissettim ben de kasıkta hareket hisettim ama bugün tık yok :26::26::26:

ay inş cnm varya ya ben tartıştık diye öyle hissettim ben de kasıkta hareket hisettim ama bugün tık yok :26::26::26:

kız ronya bişey sorcam progestan hormonu artınca rahım kalınlaşıyomu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…