Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

tben bugünü okuyamadım neler oluyor hamile misin yoksa?günün geçti mi test yaptın mı?ayyy heyecanlandım birden

yok kız allah mı söyletti daha 16 ncı gün bugün

ahhh be canım tben im kendi yıkımımdan sonra hamile haberi almak istiyorum belki ne bilim.inşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaallaahhhh hamilesindir

ben de ne yapsam bi karar veremedim.doktora gitsem mi gitmesem mi?gittiğim doktorun da sabırlı ve iyi bi dinleyici olması lazım eeeee malum benim hikaye biraz uzun

hım izmirde olsydın sana ii dr tavsiye ederdim ve sakin dinleyen hiç hastasına bağırmayan nazık

hadi canım o saydığın özelliklere sahip doktor var mı ki:76:varsa da ölmüştür be canım:))banim karşıma çıkan doktorları bi anlatsam bunlar değil doktor insan bile olamaz derdin o kadar yani...

tben cim izmir o kadar da uzak değil yani tekirdağ ın az biraz aşağısında
tekirdağ dan marmaraya at kendini çanakkale ordan egenin serin suları yüz yüz yüz ver elini izmir

Son düzenleme:
hadi canım o saydığın özelliklere sahip doktor var mı ki:76:varsa da ölmüştür be canım:))banim karşıma çıkan doktorları bi anlatsam bunlar değil doktor insan bile olamaz derdin o kadar yani...

var kız benim dr inanmazsın cidden oyle hatta ronyanın dr aynı ikimizin yarın anlatsın bak

tekirdağ dan marmaraya at kendini çanakkale ordan egenin serin suları yüz yüz yüz ver elini izmir
ii sen yüzde gel denizleri aşda gel

var kız benim dr inanmazsın cidden oyle hatta ronyanın dr aynı ikimizin yarın anlatsın bak

ii sen yüzde gel denizleri aşda gel

kk lı bi arkadaş var tekirdağ lı.eşimin iş arkadaşının eşi aynı zamanda.daha önce tanışmıştık da zaten.ona sorup öğrenicem tekirdağ da hangi doktora gittiğini.şu an hamile ve eminim bana yardımcı olacaktır...

kıssslar ben 5 yasini okudum...allahım kabul eyler inşallah...hayırlı geceler herkese

ağzına sağlık tatlım teşekkürler deden nasıl oldu

canım yerleşme kanaması olabilir hemen üzülme

datluuuum çok sevindim ya bilemezsin msnde anlat bana değerleri meraklandım ha ay bu topik herkese hayırlı gelicek demiştim ne güzel haberler alıyorum ben

ateşin güzel gidiyo duruşahcım beklemedeyiz

ateşinin düşmesi normal bence yarın yükselir korkma tamammı :81:

hilalcim 5 yasin bitti duruya okuycam allah nasip ederse bu akşam da 5 yasin bitcek inş

tamam canım seninki bitti galiba listeyi düzenleyip bakayım ben sonrada duruşaha geçelim

aslanım benimde 5 yasin bitti
bu akşamda okuyabilrsem 5 yasin okucam
olmadı sonraki gün okurum

tamam kuşum teşekkürler ağzına sağlık

2e3071 Ovulation Charts

selamlar kızçeler bende niye dpo çıkmadı adet mi olucem aceppp

bence daha adetine var ateşin yükselmeye başlamış inş. bebiş gelicek

kızlar benim 5 yasin tamam ...

tamam canım teşekkür ederim

kızlarrr nerdesiniz yaa :84: :84: :84:

benimi özledin yaavvv

kızlar nasılsınız ben hala annemlerdeyim kardeşim zar zor alıyorum pcyi ama sizi özledim hepinizi öpüyorummmm

Son düzenleme:
41yasin okunacak arkadaşlar;

tben (yasin okundu)
duruşah
aslan
mirage
turlik
zuhale
ronya
cimcime

41 yasin için okunayak adaylar

duruşah için;

tben..................... 5 tane
duruşah.................6 tane
ronya.................... 5 tane
aslan.................... 5 tane
mirage................. 5 tane
turlik....................5 tane
zuhale ..................5 tane
cimcimes53............5 tane

arkadaşlar gelmeyenler listeden siliniyor haberiniz olsun

bitirenler varsa haber versinler

kızlar buda cumaya kadarmı okunacak ???

turlikcim cumaya kadar okuyabilirsek okuruz tatlım çok uzun sürmesini istemiyorum çünkü herkesin biran önce hamiş kalmasını istiyorum dualrımızla Rabbim kabul etsin inş. :)

tatlım zaten günündesin yerleşme kanamsı pembe yada kahvrengi olabiliyor yani adet değildir daha 1 hafta var adetine inş. bebiştir göbek atalım

eğer adetsem ki inşallah değilimdir.ben bu hafta okuyamam ki canım.ama biter bitmez sıra kimdeyse hemen başlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…