tben bugünü okuyamadım neler oluyor hamile misin yoksa?günün geçti mi test yaptın mı?ayyy heyecanlandım birden
yok kız allah mı söylettidaha 16 ncı gün bugün
ben de ne yapsam bi karar veremedim.doktora gitsem mi gitmesem mi?gittiğim doktorun da sabırlı ve iyi bi dinleyici olması lazım eeeee malum benim hikaye biraz uzun
ahhh be canım tben im kendi yıkımımdan sonra hamile haberi almak istiyorum belki ne bilim.inşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaallaahhhh hamilesindir
tekirdağ 'dayım canım
hım izmirde olsydın sana ii dr tavsiye ederdim ve sakin dinleyen hiç hastasına bağırmayan nazık
hadi canım o saydığın özelliklere sahip doktor var mı ki:76:varsa da ölmüştür be canım:))banim karşıma çıkan doktorları bi anlatsam bunlar değil doktor insan bile olamaz derdin o kadar yani...
tben cim izmir o kadar da uzak değil yani tekirdağ ın az biraz aşağısında
tekirdağ dan marmaraya at kendini çanakkale ordan egenin serin suları yüz yüz yüz ver elini izmir
hadi canım o saydığın özelliklere sahip doktor var mı ki:76:varsa da ölmüştür be canım:))banim karşıma çıkan doktorları bi anlatsam bunlar değil doktor insan bile olamaz derdin o kadar yani...
tben cim izmir o kadar da uzak değil yani tekirdağ ın az biraz aşağısında
tekirdağ dan marmaraya at kendini çanakkale ordan egenin serin suları yüz yüz yüz ver elini izmir
kıssslar ben 5 yasini okudum...allahım kabul eyler inşallah...hayırlı geceler herkese
moralim çok bozuk kızlar...
beklenmeyen adet tarihimi 21 aralık olarak hesaplamıştım.sat ım 16 kasımdı ama ben tam 20 gün sonra bugün adet oldum.tam olarak adet gibi değil de kahverengi lekelenme...bebiş yine kaldı başka bahara
kızlar nasılsınız
ben bugün çok mutluyum eşimin değerleri istediğimiz seviyeye ulaşmış
ancak hala lökosit gitmemiş yine ilaç içicek ve lökosit bitince bu ay aşılama kesin olucak
eşimin doktoruda bu değerlerle aşılama olur dedi hatta önce normal olsun dedi
ama ben pko olduğumu söyleyince o zaman aşılama uygun sizin için dedi
arkadaşlar dualarınızı bekliyorum
2f9770 Ovulation Charts
:92::92::92:
kızlar dün dr günümdü ve müthiş dr bile çok sevindi rahımım oldukça kalınlaşmış ilk denememizde daha az dı sanırım 10 mu 11 mi mm ne progestan verdi ama ateşim bu sabah düşük çıktı :26:
yumurta çatlamış tabiki....
dr cuğum inş hamilesin dedi anlattım bu aydan itibaren gelmiyim vs. anlıyorum dedi hsg çektirmemiz lazım bu ayda olmazsa neyse inş güzel haber alıcaz dedi öyle
maşallah ya bugün harika haberler alıyorum inş. güzel şeylerle sonuçlanır hadi gözünaydın canım
KASIM
22 kasım 1. Gün 36,5 regl
23 kasım 2. Gün 36,3 regl
24 kasım 3. Gün 36,2 regl klomen
25 kasım 4. Gün 36,3 regl klomen
26 kasım 5. Gün 36,6 regl klomen bide hastaydım 
27 kasım 6. Gün 36,4 klomen+
28 kasım 7. Gün 36,6 klomen
29 kasım 8. Gün 36,3 16 mm sağ 12 mm sol yumoş uzayan akıntı +
30 kasım 9. Gün 36,3 uzayan akıntı
01 aralık 10. Gün 36,3 19 mm +
02 aralık 11. Gün 36,3 prgynl iğne
03 aralık 12. Gün 36,0 uzayan akıntı bol+
04 aralık 13. Gün 36,3
05 aralık 14. Gün 36,5
06 aralık 15. Gün 36,7
07 aralık 16. Gün 36,4
hilalcim 5 yasin bitti duruya okuycam allah nasip ederse bu akşam da 5 yasin bitcek inş
aslanım benimde 5 yasin bitti
bu akşamda okuyabilrsem 5 yasin okucam
olmadı sonraki gün okurum
kızlar benim 5 yasin tamam ...
kızlarrr nerdesiniz yaa :84: :84: :84:
41yasin okunacak arkadaşlar;
tben (yasin okundu)
duruşah
aslan
mirage
turlik
zuhale
ronya
cimcime
41 yasin için okunayak adaylar
duruşah için;
tben..................... 5 tane
duruşah.................6 tane
ronya.................... 5 tane
aslan.................... 5 tane
mirage................. 5 tane
turlik....................5 tane
zuhale ..................5 tane
cimcimes53............5 tane
arkadaşlar gelmeyenler listeden siliniyor haberiniz olsun
bitirenler varsa haber versinler
canım yerleşme kanaması olabilir hemen üzülme
sanmıyorum canım ya.gerçi yerleşme kanaması nasıl olur onu da bilmiyorum ama.dün çok azkahverengiydi.sabaha kadar pek bişey yoktu ama bugün kahvenin yanında kırmızı da vardır.kırmızı çok açık renk ve kahveden daha az miktarda.offf offf.hem 20 günde döllenip yerleşir mi ki?
turlikcim cumaya kadar okuyabilirsek okuruz tatlım çok uzun sürmesini istemiyorum çünkü herkesin biran önce hamiş kalmasını istiyorum dualrımızla Rabbim kabul etsin inş. :)
tatlım zaten günündesin yerleşme kanamsı pembe yada kahvrengi olabiliyor yani adet değildir daha 1 hafta var adetine inş. bebiştir göbek atalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?