Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

günaydın kızlarr
KASIM

22 kasım 1. Gün 36,5 regl
23 kasım 2. Gün 36,3 regl
24 kasım 3. Gün 36,2 regl klomen
25 kasım 4. Gün 36,3 regl klomen
26 kasım 5. Gün 36,6 regl klomen bide hastaydım 
27 kasım 6. Gün 36,4 klomen+
28 kasım 7. Gün 36,6 klomen
29 kasım 8. Gün 36,3 16 mm sağ 12 mm sol yumoş uzayan akıntı +
30 kasım 9. Gün 36,3 uzayan akıntı
01 aralık 10. Gün 36,3 19 mm +
02 aralık 11. Gün 36,3 prgynl iğne
03 aralık 12. Gün 36,0 uzayan akıntı bol+
04 aralık 13. Gün 36,3
05 aralık 14. Gün 36,5
06 aralık 15. Gün 36,7
07 aralık 16. Gün 36,4
08 aralık 17. Gün 36,6
09 aralık 18. Gün 36,6

canım ateşin sabitlenmiş 1-2 gün daha böyle gidebilir

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...DEDEM VEFAT ETTİ(DUALARINIZI BEKLİYORUM...MELEK DEDEM RABBİNE KAVUŞTU...
BEN ŞİMDİ OKUYACAĞIM YASİNİMİ...BİTİNCE HABER EDERİM...ALLAHIM KABUL ETSİN İNŞALLAH...

ATEŞ TABLOMUDA EKLEMEK İSTİYORUM...BUGÜN DÜŞTÜ ATEŞİM...AMA YOĞUN BİR AKINTIM VAR

http://www.fertilityfriend.com/home/2f9770

başınız sağolsun durucum allah mekanını cennet eylesin inşallah sizlere güzel ömürler versin inşallah

başınız sağolsun durucum allah mekanını cennet eylesin inşallah sizlere güzel ömürler versin inşallah

duruşahcım başın saolsun canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş.

ateşin de bugün yerleşme düşüşü görüyorum valla hadi hayırlısı olsun inş.

duayada gelince sana okudum tben,cimcimede okudu diğerlerinden ses seda yok çok ağır geldi kızlara haklılarda çok az kişiyiz çok kişi olsaydık iyi olurdu o yüzden helal etsinler arkadaşlar bende de helal olsun arkadaşım benim isteğim herkesin duarıyla bu topikte hamile kalmaktı neyse sadece sohbet ederiz burda ateş ölçeriz kürler içeriz

Son düzenleme:

ne ağırırı hayatım çok kolay yasin okumak valla biz kendi aramızda okuruz isterseniz ben varım

ne ağırırı hayatım çok kolay yasin okumak valla biz kendi aramızda okuruz isterseniz ben varım

biliyorum canım benim senden yana hiç bir sıkıntım yok Allah sende kızlardan razı olsun çok isterdim birlik olmayı ama olmadı

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
tben duruşah Aslan+

çok sağolun arkadaşlar...5 yasinin nesi ağır gelecek...ben okurum hiç önemli değil canım...evet kendi aramızda okuruz olmazsa...

biliyorum canım benim senden yana hiç bir sıkıntım yok Allah sende kızlardan razı olsun çok isterdim birlik olmayı ama olmadı

biz okuyalım hayatım kaç kişiyiz peki duru okuyo dimi cimcime okur sen ben 4 kişi 11 tane okuruz biz alışkınız neler okuduk sen bizim topiğe gelsen hilalcım ooooo msn de neler yapıyozz istersen katılabilirsin özeldfen msn adresi veririz birbirimize her cuma 5 aydır neler okuduk nelerrrrr allahım kabul ederse inşallah

çok sağolun arkadaşlar...5 yasinin nesi ağır gelecek...ben okurum hiç önemli değil canım...evet kendi aramızda okuruz olmazsa...

tatlım kuran bilen okuyan için çok kolay bilmeyende türkçe okuyor zor o yüzden kimsede yanaşmadı çok sevindim kızlar okur diye ama kimseden ses yok üzüldüm açıkçası bende biliyorum dün akşam yarım saatimi bile almadı sana okudumda ama başkası için zor

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kalanlara sabır versin rabbim...

ne güzel hevesleniyorum böyle diyince dua her kapıyı açan anahtar çok seviyorum dua etmeyi veririm ben msnimi sorun değil okurum ben 11 tane siz okruz derseniz benim için hiç sorun yok Rabbim kabul etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…