Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

ne güzel hevesleniyorum böyle diyince dua her kapıyı açan anahtar çok seviyorum dua etmeyi veririm ben msnimi sorun değil okurum ben 11 tane siz okruz derseniz benim için hiç sorun yok Rabbim kabul etsin inş.

hayatım biz neler okuyoruzz bi görsen gel katıl yazıyorum msn sende yaz ok cnm

ne güzel hevesleniyorum böyle diyince dua her kapıyı açan anahtar çok seviyorum dua etmeyi veririm ben msnimi sorun değil okurum ben 11 tane siz okruz derseniz benim için hiç sorun yok Rabbim kabul etsin inş.

bende okurum sorun olmaz canım duasız ne dileyebilirizki zaten herşey rabbim ona yaklaşmanın en güzel yoluda bu şuan tben ninkiler tamam sanırım duruşah için kaç eksik var canım tamamlayalım yarına sonrada kendi aramızda okuruz bana uyar...

Ben 3 tanesini okudum bile...nelere vakit ayırmıyoruz sanki...dedeciğim şifa ayetlerini okuya okuya öldü...kendimiz için yapıyoruz ne yapıyorsak...

41yasin okunacak arkadaşlar;

tben (yasin okundu)
duruşah
aslan
mirage
turlik
zuhale
ronya
cimcime

41 yasin için okunayak adaylar

duruşah için;

tben..................... 5 tane (yasini bitirdi)
duruşah.................6 tane(yaini bitirdi)
ronya.................... 5 tane
aslan.................... 5 tane (yasini bitirdi)
mirage................. 5 tane
turlik....................5 tane
zuhale ..................5 tane
cimcimes53............5 tane (yasini bitirdi)

arkadaşlar gelmeyenler listeden siliniyor haberiniz olsun

bitirenler varsa haber versinler

kızlar liste burda bende bitirdim haber veren yok

Son düzenleme:
sistem bakımda diyo ay kk bi haller oldu yaa offfffffff
ozaman
sen cimcime duru ben 20 paylaşalım5 er tane

msn de yoksun istersen paylaştıralım da cuma duasında hepsini dualayalım durunun kiinide benimki yetişti ama onunkinide yarına yetiştirelim olmazmı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…