Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

tmam cnm
duruşah 5
t ben 5
aslan 5
cimcime 5
cuma sela vakti dualıycaz tamamlanıyo inş

tamam cnm allah kabul etsin inş bende eve gidince okuycam ee hilal okuyycaktı 5 tane ne olcak :26:

kızlar selam
geçmişi çok fazla okuyamadım.yasin e bende varım demiştim ama regl olduğum için okuyamıyorum.c.tesi biter kısmetse.bi de aslan a ne oldu?üyelik iptali yazıyo.bilen haberi olan var mı?merak ettim bişey mi oldu?

öff ya ne olmuş bu kk ya.zaten yeni haline alışmak epey uzun zaman almıştı şimdi bi de bu karmaşa çıktı.alıntıyla msj yazamıyorum.normal msj yazarken bile sinir geldi valla:95:

evet ya cevap yazmak resmen sorun haline gelmiş...eski hali ne kadar güzeldi..kullanımı rahattı...bu arada benden leke geldi FF'ye göre daha günüme 1 hafta var ya...offfff yine olmadı yaaaa

evet ya cevap yazmak resmen sorun haline gelmiş...eski hali ne kadar güzeldi..kullanımı rahattı...bu arada benden leke geldi FF'ye göre daha günüme 1 hafta var ya...offfff yine olmadı yaaaa

canım boşver takma aynısı bana da oldu.bende daha 11 12 gün varken adet oldum ama malesef yapıcak bişey yok.önümüzdeki ay kısmetse...
bu arada canım başın sağolsun...Allah sabır,geride kalanlara uzun ömür versin...

ronya nın üyeliği de iptal olmuş kızlar...

sağol canım Allah razı olsun...

sağol canım Allah razı olsun...ronyaya noldu ki..nye üyelikler iptal oluyo be

canım valla neler oluyo bende anlayamadım bi türlü...aslan ı sormak için bakim ronya nerelerde takılıyo dedim aaa bi de baktım ronya da da üyelik iptali yazıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…