ne bileyim...akşam okurum demiş çıkmış...eğer sabaha kadar ses çıkmazsa sabah okurum bentamam cnm allah kabul etsin inş bende eve gidince okuycam ee hilal okuyycaktı 5 tane ne olcak :26:
evet ya cevap yazmak resmen sorun haline gelmiş...eski hali ne kadar güzeldi..kullanımı rahattı...bu arada benden leke geldi FF'ye göre daha günüme 1 hafta var ya...offfff yine olmadı yaaaa
sağol canım Allah razı olsun...canım boşver takma aynısı bana da oldu.bende daha 11 12 gün varken adet oldum ama malesef yapıcak bişey yok.önümüzdeki ay kısmetse...
bu arada canım başın sağolsun...Allah sabır,geride kalanlara uzun ömür versin...
sağol canım Allah razı olsun...ronyaya noldu ki..nye üyelikler iptal oluyo becanım boşver takma aynısı bana da oldu.bende daha 11 12 gün varken adet oldum ama malesef yapıcak bişey yok.önümüzdeki ay kısmetse...
bu arada canım başın sağolsun...Allah sabır,geride kalanlara uzun ömür versin...
kızlar ben 2. 5 yasinide bitirdim yani tben için 5 duruşah için 10 tane okumuş oldum allah kabul etsin...
Allah razı olsun canım...benim lekelenmem başladı...7 gün okuyamayacağım üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?