vayyyyy süper:)))dur bende geliyombennde baktım kimsecikler yok aralık ayı topiğine bi bakayım dedim...
inanmazsın tam 13 kişi çatır çatır sohbet ediyo...
vayyyyy süper:)))dur bende geliyom
hamile olabilirsin canım...bekle bakalım...
ben 1 yasin daha okudum cumaya kadar kısmetse 4 tane daha okuyup bitircem.tek başıma kaldım burda...diğer arkadaşlara da okumak isterim ama tek başıma okuyamam heralde...bana sıra gelene kadar topikte kimse kalmıcak galiba.ben kendime tesbih çekip,kenzül arş duasıyla şifa ayetlerini okumayı düşünüyorum.belli ki 41 yasin biçok kişiye ağır geldi en iyisi herkes benim gibi yapsın.tesbih çekin,kenzül arş ve şifa ayetlerini okuyun...
nbr cnm kalmadı dimi kimse gene
tben cim senin okuduğun diğer topikte okuyacak birine ihtiyaç duyarsanız ben gelirim...
Selamlarrr
meryem süresinide okuyun kızçeler kendinize
kızlar nasılsınız
turlik kuşum nerdesin
ben 1 yasin daha okudum cumaya kadar kısmetse 4 tane daha okuyup bitircem.tek başıma kaldım burda...diğer arkadaşlara da okumak isterim ama tek başıma okuyamam heralde...bana sıra gelene kadar topikte kimse kalmıcak galiba.ben kendime tesbih çekip,kenzül arş duasıyla şifa ayetlerini okumayı düşünüyorum.belli ki 41 yasin biçok kişiye ağır geldi en iyisi herkes benim gibi yapsın.tesbih çekin,kenzül arş ve şifa ayetlerini okuyun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?