Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

bennde baktım kimsecikler yok aralık ayı topiğine bi bakayım dedim...
inanmazsın tam 13 kişi çatır çatır sohbet ediyo...

kızlar geldim yine kimsecikler YASİNİN BİR TANESİNİ OKUDUM canlarım diğerinide okurum inşallah okuyunca haber veririm öptüm hepinizi güzel haberler duymak dileğiyle...

Bende bugün yarın okuycam adet gelebilir diye aslan nerde ronya nerde kızlar

selam kızlar
okuyanlardan ve okuyacak olanlardan Allah razı olsun.yalnız bu kadar az kişiyle bu iş çok zor.aslan nın ki 15 fazla olduğu için 26 tane okunacak ama diğerlerimiz için 41 yasin ve 3-4 kişiyle sanki biraz zor olucak gibi...tben ve zuhale de gelmiyolar artık başka gelen giden de yok...gelen giden den geçtim alttan okuyup bi kelime yazan bile yok.okuyup okuyup kaçanlardan da 1-2 kişi gelse belki daha kalabalıkta iyi olur ama bu kadar az sayıyla zor okunur kızlar.diğer topiklerde arkadaşlarınız varsa topiğe davet edin sizde...

ben 1 yasin daha okudum cumaya kadar kısmetse 4 tane daha okuyup bitircem.tek başıma kaldım burda...diğer arkadaşlara da okumak isterim ama tek başıma okuyamam heralde...bana sıra gelene kadar topikte kimse kalmıcak galiba.ben kendime tesbih çekip,kenzül arş duasıyla şifa ayetlerini okumayı düşünüyorum.belli ki 41 yasin biçok kişiye ağır geldi en iyisi herkes benim gibi yapsın.tesbih çekin,kenzül arş ve şifa ayetlerini okuyun...

nbr cnm kalmadı dimi kimse gene

tben cim senin okuduğun diğer topikte okuyacak birine ihtiyaç duyarsanız ben gelirim...

tben cim senin okuduğun diğer topikte okuyacak birine ihtiyaç duyarsanız ben gelirim...

canım bende tbenle aynı topicteyim buraya onun sayesinde gelmiştim amacımız bir katkıda bulunmaktı neyse kimse haber vermeyince zor oluyo gerçekten istediğin zamn topiğimize gelebilrsin dua okumaya ama haber vereceksin okuduğuna dair biz her hafta başka bir şey kuyoruz bu hafta amenerresulü okuyoruz mesela ...bizde fazladan okuduklarımızı aslana niyetlendik zaten hatta seninde dediğin gibi bana sıra gelmeyeceğini görünce benim için kendimiz okuduk ....

kızlar nasılsınız
turlik kuşum nerdesin

burdayım ronyacan zaten sadece ben burdayım...
bu arada turlik güzel sesli ötücü bir kuş...
turlik kuşum demen hoşuma gitti de o yüzden bu dipnotu ekleyim dedim...

evet canım haklısın bende katkıda bulunurum diye geldim ama her gelmemde kimse yok bak gezmeye gidecez eşimle azsonra ama dayanamayıp bir bakayım dedim bende kalan bir yasinimi okurum ondan sonra herkes kendi okusun bencede haklısın(inşallah adet filan olmam yarın yada birgüne yoksa yasinde bebişte güme gider)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…