allah allah çok ilginç bi adammış ya...imkanın varsa tayin iste şekerim...boşver çekilmez öylelerinin derdi
hakkında hayırlısı olsun güzelim o zaman...allah yardımcın olsunmalesef öyle bi şansım da yok.çünkü bu gözünü sevdiğim eğitim sisteminde ben ücretli öğretmenim.okul evime çok yakın ve buranın en iyi en prestijli okulu.tüm imkanlar var ama demek değil ki ben tüm bunlara sırf okul iyi diye katlanmak zorundayım..önümüzdeki ay özel hastaneye gidicem en azından orda daha iyi ilgileniyolar ve tahlilleri de istediğin saatte verip 1 saat için de alabiliyosun...azıcık tuzlu ama napalım bebik için katlanıcaz artık
hakkında hayırlısı olsun güzelim o zaman...allah yardımcın olsun
merhaba canım
evet sadece 2 tane okumak için bi kişi lazım ve okumak istersen listeye ekliyorum seni.bundan sonrakilere de katılmak istersen yani okunacaklar listesine eklenmek istersen seni de ekleriz...
merhaba canım
evet sadece 2 tane okumak için bi kişi lazım ve okumak istersen listeye ekliyorum seni.bundan sonrakilere de katılmak istersen yani okunacaklar listesine eklenmek istersen seni de ekleriz...
zehracım hoşgeldin canım
turlik seni eklemiş listeye
ben geldim...
yemekten sonra kaptım bilgisayarı bakalım bizim kızlar ne yapıyolar diye...
mutfakta bulaşıklar beni beklemekte,makinadan temizleri çıkartıp kirlileri koymak ne dert ne dert...:97::97::97:üşenmekten düşüp bayılcam valla artık
aynen canım ya
valla çok üşüyom bide biz klimayla ısınıyoz
diğer odalara geçerken ufo elimde ordan oraya götürüyom
kıçım donuyor
napiim canım bi yaptığım yok...arkadaştaydım yeni geldik...ya sana bişey dicem...sabah tükürük testi yaptım inanamayacağın kadar ot vardı..hemde hepsi kocaman kocaman..ay neler oluyo bana bi anlatsan yaaa...bu alet bi tuhaftamam canım cumaya kadar okur haber veririm inşallah...
buralardayız canım...konuşan yokya susuyoruz bizdebizim kızlar nerelerde takılıyosunuz bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?