- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
perşembe kabulse bana 5 yaz...5 tane okurum allah izin verirse...tamam canım.perşembe den sonra kaç tane okuyacağını bana bildirirsin.hafta hafta okuyalım.çok az kişiyiz yetiştiremeyiz haftada 2 kişiyi.sadece 26 tane okunacak.6 tane ben aldım.3 ronya sende 2 okursun.5 er tane okuyacak 3 kişi daha bulabilirsek aslan ınkini tamamlarız.cuma da duası olur...
2 saati geçti gelen giden yok.hafta sonu olmasına bağlıyorum bunu...gezin tozun bakalım hafta içi de ben gelmicem buraya küstüm
iyi geceler hanımlar kimse kalmamış ama sanırım gönüllü bir anne adayı mı aranıyor neeeo ben olsam olur mu bende okurum yane 2 tane yasin kalmış galiba yarın bana söyleyinde ona göre başkası almadıysa ben okuyayım geçmişi okumadım çünkü yarın uğrarım topiğe inşallah hayırlı geceler cümleten
canım bir keresinde bende de aynısı oldu...bitip tükenmek bilmedi lekelenmem...yanlış hatırlamıyorsam 1 ay falan sürmüştü...prolaktinim yüksek çıktı o ay...devam ederse sende bir baktır bence prolaktin hormonuna...göğüslerin nasıl..şişlik hassasiyet varmı...benim göğüslerim çok şişmişti üzerine yatamıyordum o zamanlarofff ya ne adetmiş p.tesi başlamıştı dün bitti diye duşumu alıp yasin okumuştum ama yatmadan önce wc ye gittiğimde kahve lekelenme vardı.bu sabah yine bi umut bitmiştir diye gittim ama yine kahve leke hemde kanlı...ne zaman biticek bu ya...zaten 12 gün erken geldi...hem erkenci hem yüzsüz geldi mi gitmek bilmiyo.acaba bi sorun falan mı var?akşamdan beri de adet öncesi karın-kasık ağrılarına benzer ağrılarım olmuştu şu an hala devam ediyo.adetten önce ilk kez bu ay ağrım olmadı ama bugün 7. gün alt karın bölgem deli gibi ağrıyo...
canım bir keresinde bende de aynısı oldu...bitip tükenmek bilmedi lekelenmem...yanlış hatırlamıyorsam 1 ay falan sürmüştü...prolaktinim yüksek çıktı o ay...devam ederse sende bir baktır bence prolaktin hormonuna...göğüslerin nasıl..şişlik hassasiyet varmı...benim göğüslerim çok şişmişti üzerine yatamıyordum o zamanlar
19 Aralık--1.gün--36.5
20 Aralık--2.gün--36.4
21 Aralık--3.gün--36.3
22 Aralık--4.gün--36.2
benimkide böyle...gayet düzenli bir inişi var bu ay:)))
hahahahha valla 09 aralıktı başlangıç:))) 19 aralık demiş gitmişim:)))aralık mı?canım kasım olmasın o yada sen 10 gün sonra ya mı gittin ne?
hahahahha valla 09 aralıktı başlangıç:))) 19 aralık demiş gitmişim:)))
o müdür yardımcın gibi budalalara çok kızıyorum bende((oraya oturmakla bişey olduklarını sanıyolar...sen dinleme onu güzelim..senin hakkın değil mi doktora gitmek...buna kimse engel olamaz şeker..bende idareciyim...öğretmenim gelip ben doktora gideceğim dediği zaman hiç bişey yapamıyorum...git demek zorundayım..öyle bir lüksüm yok öğleden sonra git demek gibi...
allah allah çok ilginç bi adammış ya...imkanın varsa tayin iste şekerim...boşver çekilmez öylelerinin derdisayın idarecim gelip bizim okulda m.yard.lığı yapar mısınızadam bi de diyo ki;
git çabuk koşa koşa oyalanmadan da gel işinin başına...geçen yıl aynen yine böyle oldu ben izin istedim verdi veriştirdi bana ama gitmeyi başardım...hastane de okula çok yakın bu arada...tahlil saatini kaçırmamak için eşimle birlikte koşturarak gittik ve ben buna rağmen sevgili müd yardımcısına laf anlatmak zorunda olup onun da beni 2 saat oyalaması sonucu tahlil zamanını kaçırdım ve okula da geç kaldım korkusuyla stresten hastane bahçesinde bayıldım...vee buna rağmen hala adamın korkusundan ayıldığımda hemen okula gidelim diye tutturdum.hastaneye dönüp bi doktora görünmeden bi taksiye atlayıp doğru okula gittik...oyüzden ben artık doktora gitmek istemiyorum yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?