merhaba canım inşallahMERHABA KIZLAR BENDE VARIM :) HAYIRLI SAĞLIKLI BEBİŞLERİMİZ OLSUN
MERHABA KIZLAR BENDE VARIM :) HAYIRLI SAĞLIKLI BEBİŞLERİMİZ OLSUN
canım inşallah hayırlısıyla olur da kucağına alırsın bebişiniBEN 4 YILLIK EVLİYİM GEÇEN SENE İLK HAMİLELİĞİMİ YAŞADIM AMA 9 HAFTADA KALBİ DURDUĞU İÇİN KÜRTAJ OLDUM.BİR SENE ARADAN SONRA ŞİMDİ TEKRAR BEBİŞ İSTİYORUZ ALLAH IM İNŞALLAH VERİR BİZEDE.OVÜLASYON TESTİNE BAŞLICAM BUGÜN
AMİN CANIM HEPİMİZ ERELİM MURADIMIZAcanım inşallah hayırlısıyla olur da kucağına alırsın bebişini
amin amin bol bol dua ile inşallahAMİN CANIM HEPİMİZ ERELİM MURADIMIZA
canım sakın umudunu kaybetme rabbim sana ve bize evlat vermek için en güzel zamanı en hayırlı zamanı bekliyor emin ol her zaman dua ve sabret inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız hep birliktehepiniz ne kadar heyecanlı ve heveslisiniz Rabbim sizi hiç bekletmeden bebeklerinize kavuştursun inşallah beklemek çok zor
ben 1,5 yıldır bekliyorum ve o heyecan ve heves yok artık her ay hayal kırıklığı var
amin inşallahhcanım sakın umudunu kaybetme rabbim sana ve bize evlat vermek için en güzel zamanı en hayırlı zamanı bekliyor emin ol her zaman dua ve sabret inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız hep birlikte
evet bununla ilgili çok örnek var, ama stresten nasıl uzaklaşılır olmuyo işteCanım allah tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah. öğrendiğim birşey varki çok arkadaşımda tanık oldum ne zaman uğraşsalar kafalarına taksalar olmadı hatta bi arkadaşımın 1 sene olmadı, sonrasında bu ayda ara veriyim uğraşmiyim dediklerinde sanırım psikolojik olarakta rahatladıkları için hep o ay hamile kaldılar. kafana takma stresli olduğunda çok fazla etki ediyor buna emin ol ne zaman kafandan atıp rahatlarsan o zaman olucak inşallah bebişin
eşimde varikosel var her türlü bitkisel kürleri, ilaçları denedik, aşılama yaptık hala bekliyoruzEVET CANIM SEN UMUDUNU KAYBETME BİLİYORUM ELİNDE DEĞİL AMA KENDİNİ ÇOK SIKMAMAYA ÇALIŞ..DOKTORA GİTTİNMİ PEKİ BU KONUDA
Bebe time marka test aldim foumda hiç begenmediklerini yazmislar akşama yapacagim sen yaptin mi canımKizlaaar ne durumdasiniz kimse bir sey yazmamis beklemeler ne alemde belirti yasayan var mi batlariniz ne zaman:)
Yok canim ben henuz hic birsey yapmadim hatta bu konuda biraz cahilim sanirim.yumurtlama donemindeydim daha iki gun once ilk denememizi yaptik:) adet gunumu bekliyorum bakalim ilk deneme tuttu mu diye:)Bebe time marka test aldim foumda hiç begenmediklerini yazmislar akşama yapacagim sen yaptin mi canım
Ovulasyon testi aldım yumurtlama zamanini hesapliyo en verimli zamani belirtiyo 10 tl 2 tane var icindeYok canim ben henuz hic birsey yapmadim hatta bu konuda biraz cahilim sanirim.yumurtlama donemindeydim daha iki gun once ilk denememizi yaptik:) adet gunumu bekliyorum bakalim ilk deneme tuttu mu diye:)
Himm anladim canim adetin duzensizmi yumurtlama haftani anlamiyor musun kiOvulasyon testi aldım yumurtlama zamanini hesapliyo en verimli zamani belirtiyo 10 tl 2 tane var icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?