Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

selam kızlaar.ahh ah bu sorun ne kadar çok kişide var yaa benim 1 yılım olcak çocuk isteyeli ama dün gene adet oldumkist miyom yok ama biraz yumurta tembelliğin polikistikover ın var dedi ama 1 yıl dolmadan tedavi başlanmıyor.bu ay ne kadar ALTERNATİF YÖNTEM VARSA HEPSİNİ DENİYCEM BAKALIM

Canim 1 yil cok cok uzun bir sure degil bence ya yillarca bekleyen insanlar var gec olsun guc olmasin:) tabi uzaktan konusmak kolay ben de uzun sure bekleyince uzulur muyum bilmiyorum ama şartlamamak lazim eminim bebisler en uygun zamani bekliyordur bize gelmek icin:)

ÇOK UZUN DEĞİL AMA UZUN Bİ SÜRE CANIM MALESEF HELEKİ ÇEVRENDE 2.AY HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIN OLUNCA DAHA UZUN Bİ SÜRE:)AMA İNANIYORUM BEN DOĞAL YOLLARLA HAMİLE KALCAM İNŞALLAH:)SEN NE KADARDIR İSTİYOSUN

Canim ben yeni istemeye basladim hatta ilk deneme iki gun once gerceklesti ne zaman tutar bilmiyorum:)

Canim ben yeni istemeye basladim hatta ilk deneme iki gun once gerceklesti ne zaman tutar bilmiyorum:)
OHOOOOO SEN DAHA YENİYMİŞİN İNŞALLAH RABBİM ÇOK ARATMADAN BİRAN ÖNCE VERİRDE BİZİM ÇEKTİĞİMİZ SIKINTILARI ÇEKMEZSİN CANIM BENİM

OHOOOOO SEN DAHA YENİYMİŞİN İNŞALLAH RABBİM ÇOK ARATMADAN BİRAN ÖNCE VERİRDE BİZİM ÇEKTİĞİMİZ SIKINTILARI ÇEKMEZSİN CANIM BENİM
Canim insallah ama hemen olsun da demiyorum hayirlisi ne zamansa o zaman olsun diyorum sadece kac yasindasin?

Canim gencmissin ya:) ben 29 yasindayim zaten artik yas geciyor diye karar verdim bana kalsa biraz daha beklerdim ama hemen olmama ihtimalini de dusunerek biz baslayalim calismaya dedik

Kızlar adetim 1 gün geçti testde negatif adet belirtiside yok. Dualarinizi bekliyorum. Dün bebek görmeye gittim birde hamile kadin vardi orda. Onlar bana bi formül söyledi. Paslasayim dedm. Zeytinyağın icine kuru 4 incir koyuyomussun aksamdan daha sonra sabah 2 eşine 2 kendin yiyormussun inciri.

merhaba kizlar,
ben iki haftada bi r adet oluyorum. 1 cocugum var. ikinci cocugu yapmaya karar verdik. ekimde dogum yapmak icin simdi mi baslamaliyiz? ve hamile kalma dönemi en verimli adet sonrasi miydi?

Adet oldum 1 gün geçmişti sevinmistim ilk aydı hayırlısı allahtan sevgiler

Hergün yapcanmı yoksa bi kerelikmi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…