Canim ben 5 ay korundum sadece bu ay denedik olmadi bugün adet oldum. Çarşamba bende doktora gidecegim inş hamile kalırsın saglikli hayirli bi bebegin olur burdan paylasim yapmalı birbirimize destek olmaliyiz. Yakin arkadaslarimiza anlatamadiklarmizi en ozel hisler burda paylasilip rahatlanmali diye düşünüyorum. Ve tecrübeli kisilere ulasmak diger bi amacherkese merhabaaa bnde eski mesajlari okumaktan gercekten sikilmistim :) bnde 1.5 senelik ewliyim 25 yasindayim ilk 1sene korunduk erken diye smdi 5 aydir korunmuyoduk bu ay 15.de dktora gittim yumurtlklarim yeterince buyumus istersen hemen catlatalim dedi iki catlatma ignesi vuruldum gobegimden 36 saat snra gun asiri iliski dedi 2 gun girdik ...bakalim beklemedyim 2 ocak regli donemim ins.olmamda bu ay bebis gelir goguslerime dokunamaz oldum ve ara ara sancim var
Adetini düzene sokmadan nasıl hamile kalacaksin . Arastirmalarima gore adet sonrasindan sonraki hafta. Tabi garantie almak için ovulasyon testi yao bence adetim bitsin ben öyle yapacagimmerhaba kizlar,
ben iki haftada bi r adet oluyorum. 1 cocugum var. ikinci cocugu yapmaya karar verdik. ekimde dogum yapmak icin simdi mi baslamaliyiz? ve hamile kalma dönemi en verimli adet sonrasi miydi?
Hergün canım kadınlar çok övdüHergün yapcanmı yoksa bi kerelikmi cnm
Canim ben 5 ay korundum sadece bu ay denedik olmadi bugün adet oldum. Çarşamba bende doktora gidecegim inş hamile kalırsın saglikli hayirli bi bebegin olur burdan paylasim yapmalı birbirimize destek olmaliyiz. Yakin arkadaslarimiza anlatamadiklarmizi en ozel hisler burda paylasilip rahatlanmali diye düşünüyorum. Ve tecrübeli kisilere ulasmak diger bi amac
Bana önerdiği bi tarih yok carsamba belki önerir. Testte aldım yumurtlama testi kontrol edicemyumurtlama dönemine dikkat etmek lazım tatlim 2sinden 2sine regli oluyorum 14.16.17.sndeciliski onerdi doktor ins.allah izin verirse ol dedikten sonra gelir bebislerimiz...
Canım allah sabrinin mükafatıni saglilik hayirli bir evlatla verir inş benim ilk ay olmadı kontrol olmadım bu hafta gidecegim. Sorununuzun olmamasina sevindim . 1 tane yumurta sperme ihtiyac olan insanlar var çok şükür.Merhabalar ben de 2 senedir çocuk bekleyenlerdenim. Bütün kontrollerden gectım sıkıntı yok. esım de oyle..
ılaclar catlatma ıgnelerı rahım fılmı hıcbıseyde sorun yok. ama olmuyor ıste henuz nasıp olmadı. bu ay asılama yapıldı 3 yumurtam vardı umarım en az 1ı tutar.. birkacgun ıcınde bellı olacak..
kendımı bıldım bılelı adet oncesı gogoslerım agrırdı. bu ay ılk defa agrımadı hepımızın hakkında hayırlısı olsun
Bende aranıza yeni katıldım bende olmak istiyorum hatta bugün rahim filmi çektireceğim inşallah bi sorun çıkmaz.Merhaba arkadaşlar forumlarda eski cevapları okumaktan sıkıldım. Hamile kalmak istediğim bugünlerde dost arıyorum.
hadi inşallah canım :)Ben de varim. Biz de bebis istiyoruz artik. Adetimi gecen hafta oldum, yumurtlamayi bekliyorum. Ovulasyon testlerim de var. Bu ay pek sansa birakmayip 2 gunde 1 iliskiye giricez insllah. Gecen pazartesi adet olmustum. Bugun 8. gunumdeyim. 12. gunden itibaren calismalara baslicaz.
KAFANA GÖRE CANIM SEN NE ZAMAN İSTERSENKızlar ben bişey merak ediyorum ovilasyon tarihlerinde ilişkiye giriliyor orası tamam peki bu tarihlerden sonra adete kadar girmiycezmi yoksa kafamıza göremi o kısmını anlıyamadım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?