Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

Bende de pko vardı ama sanırım şimdi oldu değerin yukselmesini bekliyorum allah ixin verirse

Çok sevindim inşallah yükselir değerin, nasıl bir tedavi gördün?

Benim de öyle olmuştu klomen kullanmadigim ayda sevindim allahda sebi sevindirsin. Klomensizde dene çatlama gününu yakalamalisin
çatlama günü dediğiniz ne kızlar ben de ham,le kalmak istiyorum geçen ay olmadı buay adetim biter bitmez denemeye başladık ama düşük ihtimalli günler dimi

çatlama günü dediğiniz ne kızlar ben de ham,le kalmak istiyorum geçen ay olmadı buay adetim biter bitmez denemeye başladık ama düşük ihtimalli günler dimi
Evet boşuna yorulmayin çatlariktan sonraki spermlerle birlesiyo öncesinde imkansiz . Tabi catlamadan 2 gün önceden başlamak gerekiyo kaç günde bir adet oluyorsun. Mesala 28 dersek 14 cikartiyorsun 14 kaliyo 12 18 arasi catlayabilir ve dollenebilir

Kizlar bugun profosormus bi dok.gittim gebe kalamiyorium bende esimin sperm tedti. Guzell.benim yumurtalarimda oyleymis sagda 5 solda 8 yumurta var dedi.adet olunca tahlil yapacak sonuca gore tedavi asilamada olabilir buyuk ihtimal oyle gonunuyo.asilama olupta hamile kalanlar varmi acaba.

Rahim agzi acik denmisti dikis atilmisti onceki gebeligimde bugun bayagi inceledi aciklik yok dedi cok sevindim allahim herkesin gonlune gore versin.

Canlar iyi aksamlar olmuyor olmuyor dige mesaj atmistim hatirlarsaniz megerki o siralar hamile kalmisim hafif kanamalar oldu test yaptim beta 9 cikti ve su an dusuk yapıyorum bebegimi kaybettim daha varligini bile bilmeden hakkimda hayirlisi buymus cok Üzgünüm cok allah herkesin gonlune gore versin allah yardimcim olsun düşük devam ediyor .

Klomen kullandim 2 ay sadece bu ay kullanmamistim ama değer cok mu az cevrenizdekiler ne diyo 7.33 nasıl bi sy hamile miyim acaba

Değerler kısmına geçemedim hiç o nedenle bilmiyorum.. Negatif çıktığı için hep.. Doktorunla bir görüş istersen gebelik varsa her geçen gün değer kendini ikiye katlıyor sanırım. Nasip.. İnşallah diyelim. Mutlu haberini paylaşırsın burada bizimle.. Kim bilir bir gün belki ben de paylaşabilirim gebeliğimi. O gün umarım "bir gün" gelir...

Bende dış gevelik yada kimyasal gebelik diye düşünüyorum. Pazartesi tekrar gidecegim ama olumlu değilim.

Merhaba arkadaşlar, bende 30 yaşında 11 aylık evliyim bizde 6 aydan beri deniyoruz ama olmuyor bir türlü. her ay bir umut yeşeriyor içimde ama sonu hep hüsran. neyse diyorum Rabbim her şeyin iyisini bilir diyorum öylelikle kendimi avutuyorum.
bu ay inşallah tuttururuz.

Merhaba kızlar. Bende 6. ayımdayım. Her ay gözyaşlarıyla geçiyor regl haftam. Rabbim kimseyi anne olamamakla sınamasın

Bizde tam 1 yıllık evliyiz ve 6.aydayız denemelerde. İnş. bu ay hamile kalırız arkadaşım

Bende dış gevelik yada kimyasal gebelik diye düşünüyorum. Pazartesi tekrar gidecegim ama olumlu değilim.
Umudunu asla yitirme.. Neler yaşıyo insanlar,
ama eninde sonunda kavuşuyorlar bebeklerine.
Olumlu düşün ki olumlu şeyler yaşayasın..
hakkında hayırlısı..

Merhaba kızlar. Bende 6. ayımdayım. Her ay gözyaşlarıyla geçiyor regl haftam. Rabbim kimseyi anne olamamakla sınamasın

Merhaba.. Henüz erken, 1 sene içinde gebelik oluşmazsa doktora görünün deniyor ama
siz hemen istiyorsanız doktorla tedavi sürecine başlayabilirsiniz. Üzülmeyin. Ben 2012 'den beri bekliyorum.. Bu arada,,

Amin...

ya değişiyo 21 gün 22 gün oluyo şu durumda 14 çıkardım en son 17 nisanda hasta oldum 4 gün sürdü çatlama zamanı ne zaman olur canımbu aralar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…