Amin sagolun Vallq ben pek sevinemedim düşük geldi değer yukselirse keseyi görürsem sevinecegim insallahÇok sevindim hayırlı olsun tebrik ederim :-* Allahım zeval vermesin size de bebeğine de insallah
Amin sagolun Vallq ben pek sevinemedim düşük geldi değer yukselirse keseyi görürsem sevinecegim insallah
Bende de pko vardı ama sanırım şimdi oldu değerin yukselmesini bekliyorum allah ixin verirse
Klomen kullandim 2 ay sadece bu ay kullanmamistim ama değer cok mu az cevrenizdekiler ne diyo 7.33 nasıl bi sy hamile miyim acabaÇok sevindim inşallah yükselir değerin, nasıl bir tedavi gördün?
Canim hamile kaldin dimi bu değerle benimde bugün olcturdum 8.04 çıktı3 yada 4 gün gecti sencebeta hcg 4.29 cıktııı ne demek smdı buu
çatlama günü dediğiniz ne kızlar ben de ham,le kalmak istiyorum geçen ay olmadı buay adetim biter bitmez denemeye başladık ama düşük ihtimalli günler dimiBenim de öyle olmuştu klomen kullanmadigim ayda sevindim allahda sebi sevindirsin. Klomensizde dene çatlama gününu yakalamalisin
Evet boşuna yorulmayin çatlariktan sonraki spermlerle birlesiyo öncesinde imkansiz . Tabi catlamadan 2 gün önceden başlamak gerekiyo kaç günde bir adet oluyorsun. Mesala 28 dersek 14 cikartiyorsun 14 kaliyo 12 18 arasi catlayabilir ve dollenebilirçatlama günü dediğiniz ne kızlar ben de ham,le kalmak istiyorum geçen ay olmadı buay adetim biter bitmez denemeye başladık ama düşük ihtimalli günler dimi
Klomen kullandim 2 ay sadece bu ay kullanmamistim ama değer cok mu az cevrenizdekiler ne diyo 7.33 nasıl bi sy hamile miyim acaba
Bende dış gevelik yada kimyasal gebelik diye düşünüyorum. Pazartesi tekrar gidecegim ama olumlu değilim.Değerler kısmına geçemedim hiç o nedenle bilmiyorum.. Negatif çıktığı için hep.. Doktorunla bir görüş istersen gebelik varsa her geçen gün değer kendini ikiye katlıyor sanırım. Nasip.. İnşallah diyelim. Mutlu haberini paylaşırsın burada bizimle.. Kim bilir bir gün belki ben de paylaşabilirim gebeliğimi. O gün umarım "bir gün" gelir...
Bizde tam 1 yıllık evliyiz ve 6.aydayız denemelerde. İnş. bu ay hamile kalırız arkadaşımMerhaba arkadaşlar, bende 30 yaşında 11 aylık evliyim bizde 6 aydan beri deniyoruz ama olmuyor bir türlü. her ay bir umut yeşeriyor içimde ama sonu hep hüsran. neyse diyorum Rabbim her şeyin iyisini bilir diyorum öylelikle kendimi avutuyorum.
bu ay inşallah tuttururuz.
Umudunu asla yitirme.. Neler yaşıyo insanlar,Bende dış gevelik yada kimyasal gebelik diye düşünüyorum. Pazartesi tekrar gidecegim ama olumlu değilim.
Merhaba kızlar. Bende 6. ayımdayım. Her ay gözyaşlarıyla geçiyor regl haftam. Rabbim kimseyi anne olamamakla sınamasın
ya değişiyo 21 gün 22 gün oluyo şu durumda 14 çıkardım en son 17 nisanda hasta oldum 4 gün sürdü çatlama zamanı ne zaman olur canımbu aralar mıEvet boşuna yorulmayin çatlariktan sonraki spermlerle birlesiyo öncesinde imkansiz . Tabi catlamadan 2 gün önceden başlamak gerekiyo kaç günde bir adet oluyorsun. Mesala 28 dersek 14 cikartiyorsun 14 kaliyo 12 18 arasi catlayabilir ve dollenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?