• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

kızlarrr benimde kahverengi lekelerim geldi dün akşam sancımda devam ediyo tabii 3 gün erken geldii hakkımızda hayırlısı olsun :52::52::52:
amin canım umudumuzu kesmek yok benimde kasıklarımda sancım var yarında günüm ne olacak bakalım hayırlısı:54:

amin canımm bak ben olsun olsun diyodum ilkinde kaybettim:43: şimdi sağlıklı sıhhatli olsunda biraz geç olsun diyorum

merhaba , bende mayıs ayında 5,5 aylık bebeğim kaybettim önce doğum sonra kürtaj oldum. Daha yeni kendime geliyorum. Yaşım 37 o kadar az zamanımki kaldıki sanırım denemem lazım artık. Allahıma şükür 6 yaşında kızım var. Allahm ona uzun ömür versin. Denemek istemiyorum artık sanırım hamile kalmam artık çok zor. ümitsizlik yok biliyorum ama hamile kalıp aynı şeyleri yaşamaktanda çok korkuyorum. Allahım isteyen herkese versin. Sizlere bol şanss

inşallahh tatlım biz yinede dua etmeye devam edelim bu ay gelirsede öbür ay gelmesin :54:

evet dua edelim hepimiz birbirimize . Dua edelim ve adetimiz bittikten 4-5 gün sonra . Bir gün arayla sürekli deneyelim allah çok büyük arkadaşlar . Allah isteyen herkesi anne sahibi yapsın tabiiki hayırlısı ile

merhaba kızlar Allah isteyen herkese hayırlı bi evlat nasip etsin bizde 3 aydır çalışıyoruz ama henüz bebiş yok inşallah bu ay tutar

evet dua edelim hepimiz birbirimize . Dua edelim ve adetimiz bittikten 4-5 gün sonra . Bir gün arayla sürekli deneyelim allah çok büyük arkadaşlar . Allah isteyen herkesi anne sahibi yapsın tabiiki hayırlısı ile

Selam serapcım işte ben ne zaman ilişkiye girecegımızı tutturamıyorum sanırım adetım 6 gun suruyor gun asırı gırdıgımızde ya yumurtlama gunune denk gelmezse hesaplamakta tutmuyor cunku adet gunlerım degısken oluyor

merhaba , bende mayıs ayında 5,5 aylık bebeğim kaybettim önce doğum sonra kürtaj oldum. Daha yeni kendime geliyorum. Yaşım 37 o kadar az zamanımki kaldıki sanırım denemem lazım artık. Allahıma şükür 6 yaşında kızım var. Allahm ona uzun ömür versin. Denemek istemiyorum artık sanırım hamile kalmam artık çok zor. ümitsizlik yok biliyorum ama hamile kalıp aynı şeyleri yaşamaktanda çok korkuyorum. Allahım isteyen herkese versin. Sizlere bol şanss
Allah sabır versin. bence hiç pes etme RABBİM bizi bu şekilde sınıyo belkide. 37de hamilelik için çok geç bi zaman değil benim annemde 37 yaşında ben hala doğur diyorum :) hiç canını sıkma Allahım büyük kızına hayırlı sağlıklı bi kardeş verir inşallah.. duacınım:16::54:

ay inşallah canım dualarınızı eksik etmeyinn:54:

bende eminim benimkide gelecek yakındır kırmızılar:)dua kardeşliği bölümünde yeni arkadaşlar edindm kendime.sürekli birileri için dua ediorlar bende bgn başladım onlara etmeye.çok gzl yaa insan başkası için dua ednce daha çok rahatlıo.5 eylül prş de bana başlıorz 4444 duasına bebiş için.ben daha önce okumştm bu duayı Allah kabul etmişti.çok güçlü bi dua.çevrenzde de varsa okuyacak size okurken yardm edecek insanlar ben başlayın derim.ben çok korkuorum çnküğ eşimin abisinin olmadı çocuğu sperm azlığı var kardeşinde de var aynı sorun.benim eşiminde tek testisi var.sorun byk anlıcağınız.sperm sayısına baktırıcak reglm geldiğinde.sorunlar sorunlar...:[/B

Back
X