- Konu Sahibi lion mother
inşallahh tatlım biz yinede dua etmeye devam edelim bu ay gelirsede öbür ay gelmesin![]()
yaaaa hasta oldummmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahh tatlım biz yinede dua etmeye devam edelim bu ay gelirsede öbür ay gelmesin![]()
hayırlısı olsun canım üzülmek yokkkk umutlar öbür aya duaya devam Rabbim en iyisini biliryaaaa hasta oldummmmm((((((((((((((((((((((((
hayırlısı olsun canım üzülmek yokkkk umutlar öbür aya duaya devam rabbim en iyisini bilir![]()
üzülmek yokkkk inanç sabır duaaminnn canım hayırlısıı tabıkıdeee((
hiç morelini bozma canım dua etmeye devam Allah hayırlısıyla nasip etsin![]()
amin canımm bak ben olsun olsun diyodum ilkinde kaybettimYok bozmadım canım hayırlısı nezamansa o zaman olsun
amin canım umudumuzu kesmek yok benimde kasıklarımda sancım var yarında günüm ne olacak bakalım hayırlısıkızlarrr benimde kahverengi lekelerim geldi dün akşam sancımda devam ediyo tabii 3 gün erken geldii hakkımızda hayırlısı olsun![]()
amin canım umudumuzu kesmek yok benimde kasıklarımda sancım var yarında günüm ne olacak bakalım hayırlısı![]()
inşallahh canım Allah razı olsunöyle tabiki canım inşallah hamilesindirr![]()
rahim bebek arıyodur belki o yüzden gecikiyodurumudumuzu kesmek yok sinir stres yok olacak Allahın izniyle
![]()
ay inşallah canım dualarınızı eksik etmeyinnİnşş canımm seninde 2 gün vardı galiba senden güzel haberleri bekliyoruz hayırlısıyla :):)![]()
amin canımm bak ben olsun olsun diyodum ilkinde kaybettimşimdi sağlıklı sıhhatli olsunda biraz geç olsun diyorum
ay inşallah canım dualarınızı eksik etmeyinn![]()
evet dua edelim hepimiz birbirimize . Dua edelim ve adetimiz bittikten 4-5 gün sonra . Bir gün arayla sürekli deneyelim allah çok büyük arkadaşlar . Allah isteyen herkesi anne sahibi yapsın tabiiki hayırlısı ile
amin canımm bak ben olsun olsun diyodum ilkinde kaybettimşimdi sağlıklı sıhhatli olsunda biraz geç olsun diyorum
Allah sabır versin. bence hiç pes etme RABBİM bizi bu şekilde sınıyo belkide. 37de hamilelik için çok geç bi zaman değil benim annemde 37 yaşında ben hala doğur diyorum :) hiç canını sıkma Allahım büyük kızına hayırlı sağlıklı bi kardeş verir inşallah.. duacınımmerhaba , bende mayıs ayında 5,5 aylık bebeğim kaybettim önce doğum sonra kürtaj oldum. Daha yeni kendime geliyorum. Yaşım 37 o kadar az zamanımki kaldıki sanırım denemem lazım artık. Allahıma şükür 6 yaşında kızım var. Allahm ona uzun ömür versin. Denemek istemiyorum artık sanırım hamile kalmam artık çok zor. ümitsizlik yok biliyorum ama hamile kalıp aynı şeyleri yaşamaktanda çok korkuyorum. Allahım isteyen herkese versin. Sizlere bol şanss
ay inşallah canım dualarınızı eksik etmeyinn![]()