- 15 Ağustos 2013
- 518
- 440
- 53
- Konu Sahibi lion mother
- #2.561
canm acaba bu testin adını yazabilirmisin
Cnm suan evden cıktım ama akşam 8 gibi yazarım en geç olurmu tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm suan evden cıktım ama akşam 8 gibi yazarım en geç olurmu tatlım
Kızlar kanamam basladı ne yapmam lazım cok korkuyorum hamileyım
ilk defa yasiyorsan bence imkaninda varsa hemen doktoruna git
Evet ilk defa ama dun kontrolum vardı doktor sorun gordu bebeği gormemiştı salıya kadar beklicektı ozamanda aynı olursa kurtaj yapcaktı ama kanaman olabılır demişti leke leke olursa korkma dedi ama ven cok korkuyorum şimdi
Cnm bnim 2 ay önce kaybettigim bebeğimde öyle oldu dr görmedi 1 hfta snra görecekti 3 gün kanamam başladı ve kaybettim bebeğimi eger imkanın varsa git hmn dr a ama en kanamam oldugu dkka gittîm ve baan düşme ihtimali var dedi keseyi kanama olunca gördü seni üzmek istemem cnm ama bence dr git yada dr ara(
Suan leke leke ama kırmızı seklinde biz keseyı gormustuk 1hafta once ama haftam ilerlemedi doktor sorun var dedi kürtajdan korkuyorum
Kızlarr günaydınn bu sabahta mide bulantısı ile kalkıncaaa dün aldıgım testi yaptım vee sonuççç Hamileyimm kızlarr allahıma binlerce kez şükürler olsun allah herkese nasip etsin inş sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum allahın izniyle![]()
Cnm benimde 5 5 di kesem küçüktü öyle demişti dr sağlıksız bebek düşer demişti bazı geneliklerde kronozomlar olması gibi yerleşmediğinde düşük oluyormus ama beni kürtaj yapmadı kendi temizlendi rahimim
hayırlı olsun canım gözün aydın.belki daha önce yazmışsındr ama tekrar payklaşırsan sevinirim hamile kalmak için nelere dikkat ettin ne gibi belirtiler yaşadın yazarsan sevinirim
Bende kurtaj istemiyorum adet kanaması gıbı mı yoks parcada geliyormu canım
Arada kan pıhtısı geliyodu cnm en fazla ceviz buyüklüğünde inş kürtaj demez ama derse korma cnm bn:
Benden cok az pıhtı geldı evde sadece esımle ikimimiz hıc kımse yok yakında ben aglıyorum esim telas içinde cok zır bır durum allah kımseye yasatmasın
Evet ilk defa ama dun kontrolum vardı doktor sorun gordu bebeği gormemiştı salıya kadar beklicektı ozamanda aynı olursa kurtaj yapcaktı ama kanaman olabılır demişti leke leke olursa korkma dedi ama ven cok korkuyorum şimdi
Cnm testin adı suresıng pregmancy