- Konu Sahibi lion mother
- #2.821
Kızlar yine olmadı adet oldum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar,
testlerde pozitif sonuc gorenleri cani gonulden tebrik ediyorum, Allah saglikla kucaklarina almayi da nasip etsin bebeklerini
darisi da benim gibi isteyenlerin basina olsun insallah
kayip yasayan arkadaslara cok uzuldum gecmisler olsun diyorum insallah Allah bir daha aci yasatmasin saglikli guzel hamilelikler ve bebekler nasip etsin hepimize...
yaa benim de iki gundur kasiklarimda agri var ama biliyorum daha cok erken ( reglime 10 gun var ) acaba psikolojik mi diyorum , kendi kendimi sakinlestirmeye calisiyorum ama icim icimi yiyor resmen, ne zor seymis var mi yok mu bilmeden beklemek
idrardan test yapsam cikmaz di mi bu kadar kisa surede, kan testi yaptirma sansim da yok offf
herkese iyi aksamlar...
kızlarrrrrrrrr bugun reglm 2 gecti simdi bir test aldım yaptim veeeeeeee ikinci cizgi cikti ama cok koyu degil ama net bir sekildee goruluyor sizce bu yeterlimi kizlar bana yeterli oldugunu soyluyorlar![]()
canım inşallah yarın ikimiz içinde müjdeli bi gün olur:)))
İçinden çıkamaığım bişeyler oluyor arkadaşlarım ekim 10 unda siyaha yakın 3 gün boyunca leke geldi 13 ün de normal adet geldi ve 20 sine kadar.
Şimdi aklıma takılan ben ne zaman adet olacağım?
10 u mu 13 mü ?
Sol kasığımda dün başlayan bir sızlama var bugün sağa da geçti ağrı birde göğüslerime elimi dokunamayorum...
Hamile olmayı çok istiyorum ama bu şüpheler olmayışlar beni çok üzüyor![]()
Başına gelen varmı benim durumdan ne olur yardım![]()
canmm bugun test yaptimmm ve ikinci cizgiyi gorduminsallh seninde iyi habrrlerini aliriz![]()
ayyyyy çoooooookkk sevindimmm yaaaa....inşallah ben de bu ay 2. çizgiyi görebilirim duanı esirgeme lütfen nolurr....ayyy msj ını okuduğum anda kalbim acayıp oldu...allah tamamına erdirsin canım sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah....bu arada senin kasık ağrıların ne zaman başlamıştı adet gecikmesinden sonra mı önce mi...inşallah bende haftaya sana güzel haberleri veririm...![]()
ya bende 1.5 sene önce 7 aylık sezeryanla doğum yaptım ama rahim damarlarm tıkalı ters akım başlamış bebeğim beslenememiş sadece 4 gün yaşadı şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim ama daha cuma günü kullanmaya başladım iğneleri yine geç kaldm sanırımbuarada hangi şehrde yaşıyosun
merhaba arkadaşlar
benim sorunum yumurtlama gününden sonra sol kasık batması yaşadım nefesimi kesecek şekilde adet günüme kadar bikaç defa oldu ayri olarak küçük küçük kasılmalar ve kramplar yaşadım hepsi sol tarafımda oldu geçen ay adet dönemim 9 ekimdi ve yarın 2 gün gecikmiş olacak ben sıkıntılarımı şöyle bi yazayım bakalım sizlerr ne çıkarıcaksınız.:)
sol kasık batması ciddi şekilde oldu yumurtlama sonrası başladıı..
gögüslerde ciddi şekilde hassasiyet var...
inanılmaz iştah açıklığı...
duygusal değişim...
yüzümde bi gariplik hissediyorum bi parlaklık gözlerim farklı bakmaya başladı tarif edemem işte anlayın :)
ve adet günümde adet sancılarım oldu ha geldi ha gelicek dedim ama tık yok ara ara yokladı ve gitti..
ve yine adet olmam gereken günde akşam üzeri bi ateş basması yaşadım inanılmaz ellerime vucuduma bi dirençsizlik girdi titredim değişik bi sıcaklıktı bütün vucudum kısa süreli alev alev yandı..
ayak ve eller buz gibi zor ısınıyorum tabi bu herzaman değil sabit şekilde durdugum zamanlarda oldu..
ve bugün yani 2.ci gün öğle vakti 5 dk arayla diğerlerinden çokk çokk farklı 2 sol kasık batması demiyeim resmen bıçak kesmesi gibi bişiy yaşadım yolda eşimle yürüyorduk her geldiğinde o kesik ben sokak ortasında bağırdım feci bişiydi..
lekenmemi yoksa başka birşeymi bilemem ama bugün akşam yani gecikmenin 2 .ci günü çok ufakk toplu iğne ucu gibi uzayan bir kahverengi renkte sümüksü gibi bişiy gördümpeçeteyle sildiğimde birdahada görmedim..
çok uzun oldu ama bunların hepsini ciddi anlamda yaşadım aslında gebelik düşünmüyorduk olduysa kazayla olacak ve merak içindeyim tedirginim gebelik söz konusu olabilirmi hı bu arada bugün uyandıgımdada hafif bulantım vardı yemek yiyemedim ay bilemiyorum baya şey yaşamışım test yapsammı yapmasammı zaten regl 2 3 daha gecikirse yapıcam :))
merhaba arkadaşlar
benim sorunum yumurtlama gününden sonra sol kasık batması yaşadım nefesimi kesecek şekilde adet günüme kadar bikaç defa oldu ayri olarak küçük küçük kasılmalar ve kramplar yaşadım hepsi sol tarafımda oldu geçen ay adet dönemim 9 ekimdi ve yarın 2 gün gecikmiş olacak ben sıkıntılarımı şöyle bi yazayım bakalım sizlerr ne çıkarıcaksınız.:)
sol kasık batması ciddi şekilde oldu yumurtlama sonrası başladıı..
gögüslerde ciddi şekilde hassasiyet var...
inanılmaz iştah açıklığı...
duygusal değişim...
yüzümde bi gariplik hissediyorum bi parlaklık gözlerim farklı bakmaya başladı tarif edemem işte anlayın :)
ve adet günümde adet sancılarım oldu ha geldi ha gelicek dedim ama tık yok ara ara yokladı ve gitti..
ve yine adet olmam gereken günde akşam üzeri bi ateş basması yaşadım inanılmaz ellerime vucuduma bi dirençsizlik girdi titredim değişik bi sıcaklıktı bütün vucudum kısa süreli alev alev yandı..
ayak ve eller buz gibi zor ısınıyorum tabi bu herzaman değil sabit şekilde durdugum zamanlarda oldu..
ve bugün yani 2.ci gün öğle vakti 5 dk arayla diğerlerinden çokk çokk farklı 2 sol kasık batması demiyeim resmen bıçak kesmesi gibi bişiy yaşadım yolda eşimle yürüyorduk her geldiğinde o kesik ben sokak ortasında bağırdım feci bişiydi..
lekenmemi yoksa başka birşeymi bilemem ama bugün akşam yani gecikmenin 2 .ci günü çok ufakk toplu iğne ucu gibi uzayan bir kahverengi renkte sümüksü gibi bişiy gördümpeçeteyle sildiğimde birdahada görmedim..
çok uzun oldu ama bunların hepsini ciddi anlamda yaşadım aslında gebelik düşünmüyorduk olduysa kazayla olacak ve merak içindeyim tedirginim gebelik söz konusu olabilirmi hı bu arada bugün uyandıgımdada hafif bulantım vardı yemek yiyemedim ay bilemiyorum baya şey yaşamışım test yapsammı yapmasammı zaten regl 2 3 daha gecikirse yapıcam :))
canım yanliş anlama ama umarım hamile değilsindir. yani sanırım sen daha vajinismusu yenememiştin. cidden beni yanlış anlama önce bu eşiği atlatman daha iyi olurdu tabi ama allahın işine karışılmaz. için rahat edecekse bir test yap derim ben :)
canım ben sadece gebeliğimde adet sancısı gibi sancılar yaşamıştım ama dediğin gibi belli periyotlarda yoklayıp geçti hep onun dışında hala bi belirti yaşamadım çok şükür gönlündeki olur inşallahh
ahbiranneolsam umarım RAbbim bebeğini kucağına en kısa zamanda almayı nasip eder![]()
Slm kizlar .cift cizgiyi goren herkese saglikli dogurmayi nasip etsin allah.ben gecen ayin 16 sin regl oldum ayin 3unde ovulasyon testi ile yumurtlama icin cift cuzgi gordum iki gun ust uste.yani reglimden 19 gun sonra yumurtlamam oldu sanirim.reglm genelde 35 36 gunde bir olur.dun test yaptim negatif.icim icimi kemiriyor.bugundemi yapsam.beklemek cok zor....
selam kizlar,
testlerde pozitif sonuc gorenleri cani gonulden tebrik ediyorum, allah saglikla kucaklarina almayi da nasip etsin bebeklerini
Darisi da benim gibi isteyenlerin basina olsun insallah
kayip yasayan arkadaslara cok uzuldum gecmisler olsun diyorum insallah allah bir daha aci yasatmasin saglikli guzel hamilelikler ve bebekler nasip etsin hepimize...
Yaa benim de iki gundur kasiklarimda agri var ama biliyorum daha cok erken ( reglime 10 gun var ) acaba psikolojik mi diyorum , kendi kendimi sakinlestirmeye calisiyorum ama icim icimi yiyor resmen, ne zor seymis var mi yok mu bilmeden beklemek
idrardan test yapsam cikmaz di mi bu kadar kisa surede, kan testi yaptirma sansim da yok offf
herkese iyi aksamlar...
eğer daha önce hiç aksamıyorsa ilk defa olduysa
hamilesindir cnm hayırlı olsun
bi test alıp yap sonucu buraya yaz merakla bekliyroum![]()
ayyyyy çoooooookkk sevindimmm yaaaa....inşallah ben de bu ay 2. çizgiyi görebilirim duanı esirgeme lütfen nolurr....ayyy msj ını okuduğum anda kalbim acayıp oldu...allah tamamına erdirsin canım sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah....bu arada senin kasık ağrıların ne zaman başlamıştı adet gecikmesinden sonra mı önce mi...inşallah bende haftaya sana güzel haberleri veririm...![]()
canm benim cok tesekkur ederim emin ol birbirimizi hic tanimasakta dualarm seninle insallh sendende boyle guzel haberler aliriz. ... benim kasik agrm tam reglime 10 gun varken basladi ve kesildi sonra 5 gun kala acayip bir karin agrisi benim sadece kananmam baslaynca boyle olurdu ama 5 gun boyunca boyle siddetli agrdi ve ikinci cizgiyi gordum smdiye kadar ara ara karin agrim oluyor