hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Kızlaaarr bugün test yapıcaktım artık hayırlısıyla yarına kaldı :) dua edelım bırbırımıze. Rabbim herkeze hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Aminnnn. Kimler benim durumumda. Adet 1 gün gectı. 3gün öncekı ıdrar testım negatıftı. Cok merak edıyorummm

canım benim 2 gün geçti adetim....az önce test yaptım ama çıkmadı....kendimi çok kötü hissediyorum ...bence biraz daha bekle....benim dha önceki hamileliklerimde en az 1 hafta geçmişti o zaman çıktı....şu anda yıkıldım ama acaba erkenmiydi diye düşünüyorum hala içimde bir umut var yamiii....olmazssada tsbiki herşey allahtannn....hayırlısı napalım...

canım benim 2 gün geçti adetim....az önce test yaptım ama çıkmadı....kendimi çok kötü hissediyorum ...bence biraz daha bekle....benim dha önceki hamileliklerimde en az 1 hafta geçmişti o zaman çıktı....şu anda yıkıldım ama acaba erkenmiydi diye düşünüyorum hala içimde bir umut var yamiii....olmazssada tsbiki herşey allahtannn....hayırlısı napalım...

üzülme Rabbim den.. Bundada bır hayır var zamanı vardır tevekkülde olalım inş. Dua edelım bırbırımıze hayırlısı olsun..

üzülme Rabbim den.. Bundada bır hayır var zamanı vardır tevekkülde olalım inş. Dua edelım bırbırımıze hayırlısı olsun..

dualarım hep bu şekilde zaten.....rabbim isteyen herkeze en hayırlı zamanda ,en hayırlısını nasip etsin...Allahım a şükürler olsun....beterin beteri var....halimize çok şükür....napalımmm....ama sizce bir umut var mı acaba hala... :( :)

dualarım hep bu şekilde zaten.....rabbim isteyen herkeze en hayırlı zamanda ,en hayırlısını nasip etsin...Allahım a şükürler olsun....beterin beteri var....halimize çok şükür....napalımmm....ama sizce bir umut var mı acaba hala... :( :)

Amin kardeşim inşaAllah. Ben vajınısmusum onu yenmek üzereym inş. Ve bıryandan gebe olabilirim test yapıcam yarın flan. Merak edıyorum.. Üzülme Allah hayırlısını versın

Amin kardeşim inşaAllah. Ben vajınısmusum onu yenmek üzereym inş. Ve bıryandan gebe olabilirim test yapıcam yarın flan. Merak edıyorum.. Üzülme Allah hayırlısını versın

Rabbim seninde şifanı versin tez zamanda inşallah arkadaşım....yarın sonuçlarını banada bildirirsen çok sevinirim....hakkımızda hayırlısı...inşallah...gönlüne göre olur herşey...bende yarın tekrar bir test alıcam....daha sonra da kan testine başvumayı düşünüyorum en son....bakalım...inşallah yarin birbirimize güzel haberleri vermek nasip olur...:nazar::nazar::nazar:

Rabbim seninde şifanı versin tez zamanda inşallah arkadaşım....yarın sonuçlarını banada bildirirsen çok sevinirim....hakkımızda hayırlısı...inşallah...gönlüne göre olur herşey...bende yarın tekrar bir test alıcam....daha sonra da kan testine başvumayı düşünüyorum en son....bakalım...inşallah yarin birbirimize güzel haberleri vermek nasip olur...:nazar::nazar::nazar:

amin arkadasım sagol.. Bende merak edıyorum sonucu dua edelım bırbırımıze. :)

herkese merhba..
ben 1 yıllık evlıyım ve bebısım olsun ıstoyorum 1 yıldır, esım yaklasık 10 ay once varıkoselden amelıyat oldu doktorlar ıyılestıgını soyluyor.. bendede hıc bır sorun yok sadece akıntım var.. adetlerım normal 28 gunde bır oluyordu takı bu son 4 ya oncesıne kadar. en son gecıkmem 2 ay surdu ve kurban bayramının 2. gunu oldum ama kanamam normaldı 15 gun sonra tekrar bı kanamam oldu ama adet gıbı degıl daha pekı o kanama sızce adetmıydı? ben soyle dusunıyorum duzensız oldugum ıcın içim tam temizlenmedı ve sonradan kanamam oldu.. ve sımdıde normale gore adetım yıne 9 gun gecıktı ama o 15 gun sonra olduguma gore 5 gun var off.. dün test yaptım negatıf cıktı sızcene yapmalıyım?

Kızlar korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizliği normalmiş gibi bişey duydum. Bununla ilgili bir bilginiz varmı? Benimde 2 aydır adetimde bi dengesizlik var. Bu ay 1 hafta gecikti ve hala tam olamadım kahverengi lekelenmem var. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama şu durumda muayene edebilirmi ki? Hormon tahlili yaptırmadım hiç onu yaptırsam en azından diyorum.

Kızlar korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizliği normalmiş gibi bişey duydum. Bununla ilgili bir bilginiz varmı? Benimde 2 aydır adetimde bi dengesizlik var. Bu ay 1 hafta gecikti ve hala tam olamadım kahverengi lekelenmem var. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama şu durumda muayene edebilirmi ki? Hormon tahlili yaptırmadım hiç onu yaptırsam en azından diyorum.

yok bence katılmıyorum cunku hep duzenlıydı adetm son 3-4 ayda bozuldu ama buunyeden bunyeye degısebılır​

Hapla mi korunuyodun tatlim ? Hapi biraktiktan sonr ben de ilk ay gecikme olmuştu sadece. Doktor muayenesi icin de beni doktor afetliyken muayene etti. Hatta daha iyi falan dedi. Bi git istersen

Bence hap ile kullanlarda bir ihtimal olabilir bu değişim ama tabi ki herkeste değildir.

canım şimdi test yaptım...ama maleseffffff.... :( okadar emindim ki....henüz erken olabilir mi acaba....şu an yıkılmış durumdayım...daha önceki hamileliklerimd ki aynı belirtiler vardı...ağlamaktan alamıyorum kendimi...

Canim lutfen uzulme. Benim yerimde olsan napican bak ben de halaa regl olmadim ve hamilelik yok diye de ayin 13 unde simir testi icin ornek aldilar rahmden . Hem hicbir hamilelik belirtisi yasamadan da olanlar var bozma moralini hemen. Stres cok etkiliyormus allah hepimize hayirlisini nasip etsin

benimde belirtiler var ve adteime 6 gün var bugün test yaptım negatif diyo yanlış olabilir mi ki erken mi davrandım yaa :(

Canım kusura bakma ama yanlıss yapıyorsun adete 6 gun varken test yapılırmı hiç tabıkı cok erken bosuna canını sıkıp strese gırıyorsun boraz bekle gecsın gunun bebiş varsa hastalanmazsın zaten inş vardır hayırlısıyla

Back
X