Kizlar merhaba,
Ben dun regl oldum maalesef

Gerci hamile olsaydim da hep bir korku olucakti icimde acaba simir testi yapilirken zarar gordu mu diye... neyse hayirlisi boyleymis insallah bu ay kismet olur... Ovulasyon testi kullananiniz var mi, birkac yerde okudum ama kimi her gun yapilir diyor, kimi 26 gunluk dongude 9. gun baslanir 5-6 gun yapilir diyor , kimi 10. gun baslanir diyor kafam karisti iyice. burada da testler cok pahali bilmiyorum Turkiye de nasil ama, bugun baktim 1 paket 25 pound ( 80 TL civari ) , icinde 7 ovulasyon, 1 de gebelik testi varmis... bir yandan bi faydasi olur mu acaba diye tereddut ediyorum , bir yandan da daha ucuzunu bulursam almayi dusunuyorum...

neden derseniz benim bu ay ovulasyon tarihi hesaplamam fos cikti cunku adet donemlerim cok duzenli degil, son birkac aydir 25-26 gun arayla olurken bu ay 28 gun oldu, ve tabii yumurtlama gunu diye hesapladigim gun henuz yumurtlamamisim, sonraki gunlerde de esim yorgun gelip uyudugu icin kacirmis olduk

(((
O yuzden kendi hesaplamama guvenmeyip test sonuclarina gore hareket etsem daha mi dogru olur acaba diyorum ne dersiniz ?
ahbiranneolsam arkadasim sen ne haldesin umarim regl olmamissindir ve test yaptiysan pozitif cikmistir hayirlisiyla
Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin...