hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Canım kusura bakma ama yanlıss yapıyorsun adete 6 gun varken test yapılırmı hiç tabıkı cok erken bosuna canını sıkıp strese gırıyorsun boraz bekle gecsın gunun bebiş varsa hastalanmazsın zaten inş vardır hayırlısıyla

doğrusun da..sağ da kasık ağrısı iğne gibi batmalar göğüslerde ara ara sızı ve sarı akıntım var...belirtiler gibi geldi...işte meraktan bakalım ne olacak hayırlısı...sınava da hazırlanıyorum hangisis hayırlı bilemiyorum...offf

canlarım ben çok kötü günler geçiriyorum nedeni beni tanıyan ve yazdıklarıma cevap veren arkadaşlarım bilirler. Ben 10 ekim den 13 ekime kadar siyahımsı leke geldi 13den sonra 20 sine kadar kanamam oldu.şimdilerde hiçbir kanamam olmadı neyse devam edeyim 12 kasımda doktora gittim bthc 10,73 çıktı 15 kasımda tekrar tahlil yaptırdım ve 20,80 çıktı.Bugünde eğer 10ekim lekenin geldiği gün sayılırsa 11 gün bitti adet sonrası yani bthc 300,17 çıktı doktor alttan muayene etti ne kese ne de başka bişey hiçbişey görmediğini söyledi :( çok üzüldüm. eğer yükselmezse dış gebelik falan dedi çok kötü oldu.
Eğer 13 ekim sayılırsa bugün 9.gün.Hangi güne hesap yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Hamilemiyim bilmiyorum.Ne olur fikri olan paylaşsın arkadaşlar ne olur :(

Kızlar test yaptım negatif cıktı.. Hala adet olmadm gebelık ıhtımalım varmı blmıyorum. Vajıyım zaten.morelım cok düşük....

mrb ben gecen ayın 2 sinde adet oldum. netten hesapladım yumurta çatlama günüm ayın 20 si çıktı ama biz adet biter bitmez gün aşırı birlikte olmaya başladık. bazen ayakta fala kalınca belimde ve kasıklarımda ağrım oluyor test yaptım günüm daha geçmedi ama olurya çıkarmı acaba diye ama negatif çıktı. eşimle de ilk önce olmuyordu ama şimdilerde birlikte olunca 1 kaç saat sonra yumurtalıklarım sanki adet olucakmışım gibi ağrıyor sonra geçiyor ama neden oluyor acaba bebek oluşumu başladımı ondan mı oluyor çözemedim birde dün gece yani ayın 17 sinde hani yumurta çatlama günü bir akıntı gelir ya sıvı değil daha katı ve sünen aynen gece o geldi bu akşam eşimle birlikte olucam ama acaba hamilemiyim. birde bir kaç haftadır çok gaz var midem şişiyor midem kazınıyor gece bile. benim yaşadıklarımı yaşayan varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim

mrb bende gecen ayın 5 inde adet oldum. ve adetimden sonra gün aşırı birlikte olduk.sanıyorum 1 aralık adet tarihim allahım inş. gelmezzzzz...agzıma kan tadı gelio gögüslerim yaklaşık bi 10 günden beri şişdolgun ama agrı yok cok cbk acıkıyorum midem kazınıo resmen gazım cok aynı senin gb sivilcelerim cok vee anlam veremiyorum ama rahimimde kalp atıomus gb oluo inş. ikimizde hamileyizdir cnm

mrb bende gecen ayın 5 inde adet oldum. ve adetimden sonra gün aşırı birlikte olduk.sanıyorum 1 aralık adet tarihim allahım inş. gelmezzzzz...agzıma kan tadı gelio gögüslerim yaklaşık bi 10 günden beri şişdolgun ama agrı yok cok cbk acıkıyorum midem kazınıo resmen gazım cok aynı senin gb sivilcelerim cok vee anlam veremiyorum ama rahimimde kalp atıomus gb oluo inş. ikimizde hamileyizdir cnm

aynı belrtıler bende de var ben de aynı sekılde senın gıbı 2 gun arayla bırlıkte olduk. bnde 25 kasım ile 29 kasım arası adet tarıhım .. hayırlısı artık :49::49:

bnm daha 9 gün var nasıl sabırsızlanıyorumm anlatamam acabakan testi yaptırsak belli olur mu ki

canm ben evde ıdrar testı yaptım negatıf ama 1 haftayı gectı tabı o kadar erken cıkmazmıs ıdrarda. kanda çıkar diyolar ama ben acele etmek ıstemıyorum işte evde sürekli saçma sapan idrar testleri yapıyorum hatta bi topic de okumustum. evde yapılan bi test vardı onu da bu sabah denedım ona gore de hamıleyım %99 doğru çıkıyor yazıyordu ama idrar negatif. dediğim gibi kan için de acele etmek istemiyorumm :/ ama belirtiler var bende :5::5:

canm ben evde ıdrar testı yaptım negatıf ama 1 haftayı gectı tabı o kadar erken cıkmazmıs ıdrarda. kanda çıkar diyolar ama ben acele etmek ıstemıyorum işte evde sürekli saçma sapan idrar testleri yapıyorum hatta bi topic de okumustum. evde yapılan bi test vardı onu da bu sabah denedım ona gore de hamıleyım %99 doğru çıkıyor yazıyordu ama idrar negatif. dediğim gibi kan için de acele etmek istemiyorumm :/ ama belirtiler var bende :5::5:

canm ewde yapılan test nasıl oluyor?aslında bende acele etmek istemiyorum ama bu bnm 2. hamileliğim olucak bundan 5 ay öncebebegm karnımda öldü eşimle 2aydan beri calışmlar yapıyoruz bendede belirtiler var ama hayırlısı bakalım yaa

canm ewde yapılan test nasıl oluyor?aslında bende acele etmek istemiyorum ama bu bnm 2. hamileliğim olucak bundan 5 ay öncebebegm karnımda öldü eşimle 2aydan beri calışmlar yapıyoruz bendede belirtiler var ama hayırlısı bakalım yaa

sabah ilk idrarını bi bardağa koyup güneşte bekletiyorsun. 1 2 saat beklıycek ama sonra 1 metre uzaktan ve caprazdan idrarına bakıyorsun bulut kümeleri oluyor eğer kümeler idrarın üstüne doğruysa hamilesin.dibe çöktüyse değilsin. bulut kümesi dediğim tortu gibi ama bulut gibi duruyorlar benım havadaydı bugun teste..:nazar::nazar::52:

Son düzenleme:
sabah ilk idrarını bi bardağa koyup güneşte bekletiyorsun. 1 2 saat beklıycek ama sonra 1 metre uzaktan ve caprazdan idrarına bakıyorsun bulut kümeleri oluyor eğer kümeler idrarın üstüne doğruysa hamilesin.dibe çöktüyse değilsin. bulut kümesi dediğim tortu gibi ama bulut gibi duruyorlar benım havadaydı bugun teste..:nazar::nazar::52:

aa bunu bilmiodum kesin yrn yapıcam bakalım sonuç ne olcakk:1:

canlarım ben çok kötü günler geçiriyorum nedeni beni tanıyan ve yazdıklarıma cevap veren arkadaşlarım bilirler. Ben 10 ekim den 13 ekime kadar siyahımsı leke geldi 13den sonra 20 sine kadar kanamam oldu.şimdilerde hiçbir kanamam olmadı neyse devam edeyim 12 kasımda doktora gittim bthc 10,73 çıktı 15 kasımda tekrar tahlil yaptırdım ve 20,80 çıktı.Bugünde eğer 10ekim lekenin geldiği gün sayılırsa 11 gün bitti adet sonrası yani bthc 300,17 çıktı doktor alttan muayene etti ne kese ne de başka bişey hiçbişey görmediğini söyledi :( çok üzüldüm. eğer yükselmezse dış gebelik falan dedi çok kötü oldu.
Eğer 13 ekim sayılırsa bugün 9.gün.Hangi güne hesap yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Hamilemiyim bilmiyorum.Ne olur fikri olan paylaşsın arkadaşlar ne olur :(

kızlar lütfen bi yorum yapınnnn ben halen aynı durumdayım

Merhaba Canım kendimden örnek vermek istedim
Hamilelik belirtileri maalesef adet belirtileri gibi yukarıdakilerin aynısını bende gecen hafta yasadım tek fark kasığımda ince bir ağrı vardı tutuluyor gibi acamıyordum
Bu pztsi beta yaptırdım ve hamileyim buna ben bile inanamıyorum hala
Ins sizde hamile kalırsınıx

Hamilelik belirtileri maalesef adet belirtileri gibi yukarıdakilerin aynısını bende gecen hafta yasadım tek fark kasığımda ince bir ağrı vardı tutuluyor gibi acamıyordum

benım de bugune kadar kasıgımda agrı yoktu bugun sol kasıgımın altına ıgne batıyor gıbı hafıf hafıf agrımaya basladı bat 25 ile 29 kasım arası acaba hamıleysem ıdrarda cıkar mı? test yapsam evde

kızlar lütfen bi yorum yapınnnn ben halen aynı durumdayım

Cnm sakin ol öncelikle. Hcg güzel yükselmiş. Bi bekle bakalım bir sonraki muayenede belki görünür. Eğer doktorun dediği gibi dış gebelik ise de üzülme Allah'ın takdiri. Herşeyin hayırlısı. Bana sorarsan lekelerinin başladığı günü baz alman gerekir adet başlangıcı olarak.

benım de bugune kadar kasıgımda agrı yoktu bugun sol kasıgımın altına ıgne batıyor gıbı hafıf hafıf agrımaya basladı bat 25 ile 29 kasım arası acaba hamıleysem ıdrarda cıkar mı? test yapsam evde
Ben yaptım idrarda cikmadı oyuzden hiç canını sıkma ben adetim bir gün gecti kan testi yaptırdım öyle oğrendim

canım allahımhayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin:nazar:)umarım bende hamişimdir bnmde kasıklarım seyrio anlam veremedim böle belirti yasadın mı::bizim için dua et canım olur mu:43:

Back
X