hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

kızlar adetime 6gün var ama 2 gündür ara ara karnım ağrıyo ve belim tutuluyo adet belirtisi bu kadar erken başlamazdı bende hatta adet olduktan sonra karnım ağrımaya başlardı bu belirtiler hamillelik belirtisi olabilirmi

Biz de düşünüyoruz bebis 5 aydır deniyoruz henüz tık yok. Şuan yaşadığım belirtiler göğüslerde dolgunluk ağrı ki hep adet öncesi olur ama ilk defa bu ay göğüs uclarimda sızlama acı oldu 4 gün ara ara oldu şimdi yok dünde meme ucunda kaşıntı başladı bir de normalde göğüslerim dolgunken bile dik şekildedir suan sağa ve sola yayılmış gibi, akıntı da artış var biraz beyaz renkte, idrara sık çıkıyorum özellikle dün gece 3 kere kalktım gittim. Mide bulantım geçen gün sabah çok hafif şekilde vardı öğlen geçti, kasıklarim da ara ara batmalar oluyo belimdede ağrı var ve dün arka belimden kuyruk sokumuna doğru ağrı oldu, iştahım arttı yemek yiyorum 1 saat içinde tekrar Karnım acıkıyo ve böyle hafif mayhos baharatlı tuzlu şeyler çok cekiyo canım belki psikolojik bilmiyorum ama dolap kurdu oldum yani sürekli ne var ne yok bakıp yiyorum adetime 3 gün kaldı sizce olabilir mi ayrıca 27 eylülde kontrole gittim geçen ay adetim degisikti 4 gün kırmızı diğer 4 günde ara ara kahverengi geldi ve hiç olmadığım kadar sancılı geçti korkup o yüzden doktora gittim beta hcg yaptı sonuç negatif 0.100 çıktı idrar falan hersey temiz sormak istediğim gebelik ihtimali varsa o zaman doktorda cikmazmiydi çünkü kontrole gittiğim dönem yumurtlama dönemimdi o günlerde ilişki oldu sizce varsa bişey vajinal ultrasonla falan belli olmazmiydi

Tabiki olabilir ama adet belirtilerindede oluyor böyle durumlar birde bebek düşünüp korunmayınca vücut kendini alıştırmaya çalışıyor . Adet günü gecmeden test yaptırmayın derim . İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız

Malesef sonuç yine hüsran kırmızıyı gördüm bu ay da olmadı

Merhaba bende bir bebeğim olsun çok istiyorum yakinda 2 yıl olacak evleneli 1 dusugum var malesef bu ayda olmadi Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere hayirli ve sağlıklı bebisler nasip etsin insallah.

Merhaba bende bir kac gundur devam eden kasık ve bekde hafif agri midemde asiri bir yanma ara ara geln bulanti var halsizlik ve uyku problemide var polikistikover hastasiyim hamile kalamam diye dusunuyorum surekli stres yapiyorum bu belirtiler olabilirmi hanileyken yada psikolojik bi durummudur

Evet canm bu belirtiler olabilir herkeste farkli oluyo bendede goguslerimde asiri gerginlik vardi aslin yazma nedenim su stres bu isin en kotu yani inan stresten olmuyo kafaya takmaktan 2 bucuk yildir cocuk istiyoduk surekli beynimdeydi doktor doktor gezdik ama rabbim zamnini biliyor iste en son bayram telasi derken vede dedik artik cocuk icin degil zevkine olsun hersey kendimize donelim artik inan buna hic beklemiyoduk ama o ay hamile kaldimi ogrendim is kafada bitiyo sakin unutma rahatsizligin olabilir rabbim yeterki istesin ne umutsuz insanlarin oldu seninde olacak insallah

Mrb bende 3 gün geçti adetim den belirtiler var karnıma belirsiz sancilar giriyor göbekte bazen iğne batıyor sanki ve alt kısımlar ağrıyor iştahım var sürekli açım ama adet sancim biraz daha farklı hafif bulantı ama genelde oluyor bel ağrısı sırt ağrısı kafam karışık uykusuzluk var midede yanma sürekli idrara çıkma

Bendede bu aralar sirt agrilari ve boyunda agri arttik alakasi varmidir bilmiyorum ama cokk istiyorum ve olmucak die cok korkuyorum adetimde duzensiz pkodan dolayi kestiremiyorum ne zamn ne olcagini

Ben bu konuyu açtığımda yıl 2013mus daha dün gibi ... şimdi biri 5 digeri 4 yaşında 2 bebeğim var ❤ sizler ne durumdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…