- 19 Mart 2015
- 175
- 65
- 18
- 36
- Konu Sahibi lion mother
-
- #4.321
Canim cok tesekkur ederim. Onumuzdeki ay ameliyat olacagim nasipseRahimde perde var yani. Bence hemen ameliyatla aldırmalısın yoksa bebek Büyüdükçe düşük yaparsın. Aynı durumda olan tanıdıklarım ameliyat olup sağlıklı doğum Yaptılar. Geçmiş olsun canım.
belirtilerin neydi canım hayırlı oçlsun inşallah :)Kizlar adetim 2gun gecikti bu sabah idrar testi yaptim. Aninda 2. Cizgi belirdi digeri kadar kirmizi degildi ama cok belli yani hamileyim dimi kizlarr :)
Tabiki olabilir ama adet belirtilerindede oluyor böyle durumlar birde bebek düşünüp korunmayınca vücut kendini alıştırmaya çalışıyor . Adet günü gecmeden test yaptırmayın derim . İnşallah hayırlı haberlerinizi alırızBiz de düşünüyoruz bebis 5 aydır deniyoruz henüz tık yok. Şuan yaşadığım belirtiler göğüslerde dolgunluk ağrı ki hep adet öncesi olur ama ilk defa bu ay göğüs uclarimda sızlama acı oldu 4 gün ara ara oldu şimdi yok dünde meme ucunda kaşıntı başladı bir de normalde göğüslerim dolgunken bile dik şekildedir suan sağa ve sola yayılmış gibi, akıntı da artış var biraz beyaz renkte, idrara sık çıkıyorum özellikle dün gece 3 kere kalktım gittim. Mide bulantım geçen gün sabah çok hafif şekilde vardı öğlen geçti, kasıklarim da ara ara batmalar oluyo belimdede ağrı var ve dün arka belimden kuyruk sokumuna doğru ağrı oldu, iştahım arttı yemek yiyorum 1 saat içinde tekrar Karnım acıkıyo ve böyle hafif mayhos baharatlı tuzlu şeyler çok cekiyo canım belki psikolojik bilmiyorum ama dolap kurdu oldum yani sürekli ne var ne yok bakıp yiyorum adetime 3 gün kaldı sizce olabilir mi ayrıca 27 eylülde kontrole gittim geçen ay adetim degisikti 4 gün kırmızı diğer 4 günde ara ara kahverengi geldi ve hiç olmadığım kadar sancılı geçti korkup o yüzden doktora gittim beta hcg yaptı sonuç negatif 0.100 çıktı idrar falan hersey temiz sormak istediğim gebelik ihtimali varsa o zaman doktorda cikmazmiydi çünkü kontrole gittiğim dönem yumurtlama dönemimdi o günlerde ilişki oldu sizce varsa bişey vajinal ultrasonla falan belli olmazmiydi
Malesef sonuç yine hüsran kırmızıyı gördüm bu ay da olmadıTabiki olabilir ama adet belirtilerindede oluyor böyle durumlar birde bebek düşünüp korunmayınca vücut kendini alıştırmaya çalışıyor . Adet günü gecmeden test yaptırmayın derim . İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız
Evet canm bu belirtiler olabilir herkeste farkli oluyo bendede goguslerimde asiri gerginlik vardi aslin yazma nedenim su stres bu isin en kotu yani inan stresten olmuyo kafaya takmaktan 2 bucuk yildir cocuk istiyoduk surekli beynimdeydi doktor doktor gezdik ama rabbim zamnini biliyor iste en son bayram telasi derken vede dedik artik cocuk icin degil zevkine olsun hersey kendimize donelim artik inan buna hic beklemiyoduk ama o ay hamile kaldimi ogrendim is kafada bitiyo sakin unutma rahatsizligin olabilir rabbim yeterki istesin ne umutsuz insanlarin oldu seninde olacak insallah
Sirt agrisi bendede olmustu bu belirtilerden cogu oldu tabi ama umutlandirmak istemem normalde duzenli adet goruyorsa test yap yada 10 gun bekle olmazsan direk doktora git derim ben oyle yaptim cunku 10 oldu gittim ultrasonda gorunmedi kan verdim kanda cikti
Hayirli olsun canim hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?