- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
- Konu Sahibi lion mother
- #1.101
bana ve tum ummeti MUHAMMEDE evlat nasib et Ya rabbim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle yapıyorum ama bebiş konusunda biraz kaygılıyım seninde fikrini alayım aten yakında konu açacagım bu soruyu..ben daha işe başlayamadım işgüvenliği uzmanıyım ertelenn yasayla birlikte ocaktan sonra iş alanın genişleyecek,ve güzel firmalara başvurularım var bu aylarda hamile kalırsam işe alınmam doğal olarak acaba beklemelimiyim yani bebiciğin ve bizim geleceğimiz için tek maaş zor oluyor..eşimde canım benim kısmetiyle gelir diyor ama ben biraz kendi saygınlıgımda olsun istiyorum ,bebişimizide çok beklemek istemiyoruzz ne yapsam bilemedimhahaayyy tadını çıkarmak gerek tatlımmm
kızlar tekrar s.a. Ben aşılama oldum ilk defa 31 ağustosta demiştim..aşılamamın 6.günü mıratech erken gebelik testi yapmştm silik çizgi çıkmıştı.çoğu kişi ilaçların etkisi demişti.bende unuttum gittim.bugün test yaptım tekrar.bu seferde certain diye bir marka ama erken gebelik testi değil normal idrarla ölçülen gebelik testi.sabah ilk idrarlada yapmadım açıkçası az önce yaptm.ama işyernde oldğm için hemen testi çekmeceme koydum ancak 10 dk sonra bakabildim.silik bir çizgi olmuş yine...resmi yüklüyorum..ama bu sefer nedense inanmıyorum bu teste..yani certain marka güvenilir değil diyorlar.bilemiyorum ya. Bu arada aşılamamın 10.günü bugün....kanı beklicem elbette ama sizinle paylaşmak istedim işte
Eki Görüntüle 798410
ayyy canım ınsallahhhh gördüğümüz gibidirrr çift çizgi goruyorum ama senıde ümıtlendırmek ıstemıyorumm hemenn kan testı yaptır bencee canımmm
valla bu certain marka çok güvenilir değil diyorlar o yzden sevinmiyorum :))) yarın sabah tekrar test yapcam bakalm ne olacak :)) rabbm hayırlısını versn
tamamdır hemen bal ve bol çörek otu![]()
öyle yapıyorum ama bebiş konusunda biraz kaygılıyım seninde fikrini alayım aten yakında konu açacagım bu soruyu..ben daha işe başlayamadım işgüvenliği uzmanıyım ertelenn yasayla birlikte ocaktan sonra iş alanın genişleyecek,ve güzel firmalara başvurularım var bu aylarda hamile kalırsam işe alınmam doğal olarak acaba beklemelimiyim yani bebiciğin ve bizim geleceğimiz için tek maaş zor oluyor..eşimde canım benim kısmetiyle gelir diyor ama ben biraz kendi saygınlıgımda olsun istiyorum ,bebişimizide çok beklemek istemiyoruzz ne yapsam bilemedim
amin canım aminnn inşallahhhAllahım razı olsun senden ve dua eden herkesten Allah razı olsun..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün amin...
canım bal ve çörek otuna tarçında ekle ben denediğim ay hamile kaldım hemde ikiz ama bebeklerimin ikisininde kalbi durdu 2 ay önce kürtaj oldum inş bu ay tekrar deneyeceğiz ve ben yine bal çörek otu ve tarçın yiyecem çünkü hamile kalmayı çoooookkk işitiyorum rabbim isteyen herkese versin
öyle yapıyorum ama bebiş konusunda biraz kaygılıyım seninde fikrini alayım aten yakında konu açacagım bu soruyu..ben daha işe başlayamadım işgüvenliği uzmanıyım ertelenn yasayla birlikte ocaktan sonra iş alanın genişleyecek,ve güzel firmalara başvurularım var bu aylarda hamile kalırsam işe alınmam doğal olarak acaba beklemelimiyim yani bebiciğin ve bizim geleceğimiz için tek maaş zor oluyor..eşimde canım benim kısmetiyle gelir diyor ama ben biraz kendi saygınlıgımda olsun istiyorum ,bebişimizide çok beklemek istemiyoruzz ne yapsam bilemedim
zeynepcım nasıl gıdıyor hamılelık bana da dua edın ya ınsallah uğraşıma deger![]()
kızlar tekrar s.a. ben aşılama oldum ilk defa 31 ağustosta demiştim..aşılamamın 6.günü mıratech erken gebelik testi yapmştm silik çizgi çıkmıştı.çoğu kişi ilaçların etkisi demişti.bende unuttum gittim.bugün test yaptım tekrar.bu seferde certain diye bir marka ama erken gebelik testi değil normal idrarla ölçülen gebelik testi.sabah ilk idrarlada yapmadım açıkçası az önce yaptm.ama işyernde oldğm için hemen testi çekmeceme koydum ancak 10 dk sonra bakabildim.silik bir çizgi olmuş yine...resmi yüklüyorum..ama bu sefer nedense inanmıyorum bu teste..yani certain marka güvenilir değil diyorlar.bilemiyorum ya. bu arada aşılamamın 10.günü bugün....kanı beklicem elbette ama sizinle paylaşmak istedim işte
Eki Görüntüle 798410
canım inşallah doğrudur ve bebişin seninledirrr . Allahım emeklerini boşa götürmesin.
bi değişik çıkmış test farklı bi test daha dene istersen canım![]()
çokilginç canımm bendede aynı belirtiler varMerhaba arkadarlar benimde hastalıgım ayın 26 sında basladı ayın birinden ıtıbaren temızlendım o gunden bugune denıyoruz tabi hastalanmadan oncelerıde denıyorduk hatta denedıgımız gunun aksamında hastalanmıstım sık sık bebişimiz olsun dıye ugrasıyoruz ama su aralar karnım şiş ve midem bulanıyor ınanın karnım doyuruyorum bı 10 dakıka sonra sankı cok acıkmısım gibi midem bulanıyorr gögüslerımm balon gibii kasıklarımda agrıyorr sızce hamılemıyımdır .daha 10 gun once hastalandım ama olamaz dımı
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzztmm canm farklı testlede dener yazarm :)
kaşıkla yicekmiyim tatlım, bakalım yarın adet olursam artık bidaha ki aya bunu deneyeceğimmm... canımm rabbim sana hepimize yardım etsin, sağlıklı bebişli günlere inşallah
amin canım inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin hayırlı sağlıklı evlat versin...aynı canım işte nasıl olsun bugün yine kanamam oldu eşim gelsin hastaneye gideceğim bana dua edin ne olurrr![]()