- Konu Sahibi lion mother
- #1.561
Of kızlar ya ben ne yapayım adetım 3 gun gectı test yaptım dun negatif normalde duzenli adet gorurum ama hala olmadım ce gecıktım testte de cıkmıyor ne yapsamki pazartesi doktora gıdecegım ya kadın doguma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar dr gittim bebisimi gordum
Hayırlı olsunnnnn nasıldıAnlatsana biraz
![]()
Tatlim benim oyle guzel hikayem yok gecen sene 1 ekimde dogumuma 10 gun kala bebegimi kaybettim.kalbi durdu.sonrasinda hep dua ettim alanda verende allah bikacgun once icimden bebegimin 1 senesi doldu derken rabbim yerini doldurdu tesellisini verdi.
Adetim 6 gungecti hergun kan testinde kapidan dondum bugun kan testi yapmadan dr girdim usg de gordu dr kalbi olusmamis henuz gec dollenme olabilir dedi ama ben ebeyim gec dollenme olmadigini biliyorum yumurtlama gununden sonra esim is seyehatine gitti dedim oda cuma gunu gel dedi
Alkol sigara cips kahve gibi seyler yok bol bol dinlen gel dedi okadar
Be ek bekleyen arkadaslarr esinize turk kahvesi icirin spermlerihareketlendiriyor ben her iki hamileligimdede denedim dogru cikti tavsiye ederim.![]()
Tatlim benim oyle guzel hikayem yok gecen sene 1 ekimde dogumuma 10 gun kala bebegimi kaybettim.kalbi durdu.sonrasinda hep dua ettim alanda verende allah bikacgun once icimden bebegimin 1 senesi doldu derken rabbim yerini doldurdu tesellisini verdi.
Adetim 6 gungecti hergun kan testinde kapidan dondum bugun kan testi yapmadan dr girdim usg de gordu dr kalbi olusmamis henuz gec dollenme olabilir dedi ama ben ebeyim gec dollenme olmadigini biliyorum yumurtlama gununden sonra esim is seyehatine gitti dedim oda cuma gunu gel dedi
Alkol sigara cips kahve gibi seyler yok bol bol dinlen gel dedi okadar
Be ek bekleyen arkadaslarr esinize turk kahvesi icirin spermlerihareketlendiriyor ben her iki hamileligimdede denedim dogru cikti tavsiye ederim.![]()
Merhaba arkadaşlar
Bende yeni aranıza katıldım.
Bende 10 aydır evliyim ve çok mutluyum eşimle . Artık kucağımızda ağlayan aramızda parmağını ağazına tıkıp Şapur'dan bi yavrumuz olsun istiyoruz. Ben ıkı ay önce si ne kadar d. Kontrol hapı kullanıyordum. Bıraktım ve eşimle sık sık birlikte oluyoruz.
Bu ayda dikkat ettik yumurtlama dönemine denk gelmesine. Bir hafta sonra adet olmam gerekir. Olmamayı istiyorum ama korkuyorumda bana korkumu paylaşa bile cekim kimse varmı?
Gebelik testi yapmıstım o an negatıfdı ertesı gun baktım ıkıncı cızgı cıkmıs baya bırde belli sızce ne olabılır
rabbim gönlüne göre versin inşş bizde çok istiyoruz 3 ay önce ikizlerimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum bu ay tekrar çalışmalara başladık ve su anda mide bulantım var yumurtlama haftasını takiben kasıklarımda agrı oldu bende cumartesiyi bekliyorum niş hamileyimdir rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
Kıslar merhaba bu sayfayı okudum ve genelde gögüs sızlaması ağrısı falan olanlar hamile çıkmış genelde bu ağrılar ne zaman başladı adet geçincemi yoksa ilişkiden 10 gün sonra falan mı?şimdiden teşekkürler
Canım iki çizgi net görünüyor ise hamilesin. Yanıltmaz seni çünkü idrara varmasa o hcg hormonları görünme şansı olmazdı. Ancak negatif yani tek çizgi çıkmış ise kessin bir sonuç demek değildir.
Iki çizgi çıktıysa doktoruna danışman gerekir. Sevındımmm![]()