hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Benim ilk kez dün akşam bi batma oldu. Bu sabah kalktığımda da midemde yanma ve bulantı oldu ve geçti. Doktora en erken ne zaman belli olur dediğimde ilişkiden 1 hafta sonra kanka belli olur dedi. Benimkine de zaten muhtemelen 7-8 günlük dedi. O yüzden bence senin de 2 günün varsa adetine çıkma ihtimali çok yüksek. Tabi geç döllenme olmadıysa.

TEŞEKKÜR ederim bugün yaptırıcam test sonucu soylerim sizlere sağol
benimde az önce midem bulandı ama yemektendir diyorum çıkardım biraz rahatladım biraz da başdönmesi hissi var sanki
psikolojik değildir inşallah

Kızlarrrrr bende hamileyimmmm. Adetime 4 gün vardı bugün test yaptırdım ve gebe olduğumu öğrendim henüz çok küçükmüş doktorum öyle dedi 10 gün sonra ultrasonda bakıcaz inşallah allah bu duyguyu herkese nasip etsin. Sizlere de en kısa zamanda nasip etsin. Bu arada 6 aydır deniyorduk bu ay ovulasyon testiyle başardık bilginiz olsun denemeyenler mutlaka denesinnnnn :49:
canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallahhh:16:

Ahhh ahhh. Evlilik yıldönümümüze 10 gün var. 2 gün sonra da yumurtanın çatladığı gün. Keşke hamile kalsam da evlilik yıldönümümüzde öğrensem, çok güzel bir sürpriz olurdu. Çok hayal kuruyorum sanırm :25:
canım inşallah güzel haberler alırsın sende:16:

Buglemm hanim tebrikler.. allah kucagina almayi nasip etsin
darisi bize

benim bata 2 gun kaldi ama ben test yaptim bata 4 gun kala ve negatif cikti..
gecte yumurtladim dpo9 dayim henuz erken mis teste cikmaz dedi kizlar..

insallah benm de bebegim benimle dir..
bu sabah benim ilk defa midem bulandi..

Buglemm hanim tebrikler.. allah kucagina almayi nasip etsin
darisi bize

benim bata 2 gun kaldi ama ben test yaptim bata 4 gun kala ve negatif cikti..
gecte yumurtladim dpo9 dayim henuz erken mis teste cikmaz dedi kizlar..

insallah benm de bebegim benimle dir..
bu sabah benim ilk defa midem bulandi..
inşallahh canım biraz erken yapmışsın. inşallah bebişin yerini yapıyodur ve seninledir tabi hayırlısıyla :16::16:

Yaaa kızlar idrarda yanma ve yeşil akıntım var kasıklarımdakı agrıyı anlatamamm üffff :( mikropmu kaptım anlamadımm mikrop kapınca cocuk olma ıhtımalı oluyomu ??

merhaba arkadaşlar ben ağustosta 4 gün arayla 2 kez adet oldum ilk kez oldu bu durum. şimdi ilk olduğum adet tarihim geldi birkaç gündür olacakmış gibiyim ama tık yok acaba böyle bir durum yaşayanlarınız var mı aranızda bu arada dr a temmuzda gitmiştim rutin kontrol için her şey normal demişti ne zaman olucam diye merak ediyorum bide baş ağrıları yorgunluk halsizlik sürekli adet olacakmış gibiyim bide idrarda yanma var napacağımı bilmiyorum en azından hamile olmadığımı bilsem idrar yolları için dr giderdim antibiyotik veriyolar genellikle

Yaaa kızlar idrarda yanma ve yeşil akıntım var kasıklarımdakı agrıyı anlatamamm üffff :( mikropmu kaptım anlamadımm mikrop kapınca cocuk olma ıhtımalı oluyomu ??
canım bi idrar ver büyük ihtimalle intihap kapmışsındır

merhaba arkadaşlar ben ağustosta 4 gün arayla 2 kez adet oldum ilk kez oldu bu durum. şimdi ilk olduğum adet tarihim geldi birkaç gündür olacakmış gibiyim ama tık yok acaba böyle bir durum yaşayanlarınız var mı aranızda bu arada dr a temmuzda gitmiştim rutin kontrol için her şey normal demişti ne zaman olucam diye merak ediyorum bide baş ağrıları yorgunluk halsizlik sürekli adet olacakmış gibiyim bide idrarda yanma var napacağımı bilmiyorum en azından hamile olmadığımı bilsem idrar yolları için dr giderdim antibiyotik veriyolar genellikle
ilginç bi durum canım sen en iyisi bi test yaptır ona göre hareket edersin

Slmmmm kızlarrr :))
Cok okuyamadım ama burdaki herkes hamilemi :)) hamile kalmayı düşünen yokmu hiç :)) hamiş olanlara hayırlı doğumlar diliorum sağsalim kucagınıza almak nasip olur inşallahhh..ben 1bucuk yıllık evliyim bizde bebiş istiozzz yeni karar verdikk :))
:46:

Cok okuyamadım ama burdaki herkes hamilemi :)) hamile kalmayı düşünen yokmu hiç :)) hamiş olanlara hayırlı doğumlar diliorum sağsalim kucagınıza almak nasip olur inşallahhh..ben 1bucuk yıllık evliyim bizde bebiş istiozzz yeni karar verdikk :))

burdakilerin ewet bazıları hamile bazılarında hamilelik şüphesi var bazılarıda benim gibi hamile kalmak için uğraşıyor ins rabbim bebişini en kısa zamanda sana verir

kızlar adetin 21. günü progesteron tahlili yaptırdım referans aralığı 1.7 ile 25 arası yazıyo benimde 1.7 çıktı değerim yani en az olması gereken derele aynı int.dede 10 un üzerinde olması gereki yumurtlama var diyebilmek için yazıyo bu arada siklu sürem 35 doktora dedim ki 21. günümü yaptıcam bende sonuçta benim ovilasyon hafmın başlangıcına tekabül ediyo o da 30 35 arasında çok fazla bir fark yok 21. günü yaptırabilirsin dedi şimdi bu 1.7 ye göre bu ay yumurtlama olamış anlamına mı geliyo çok üzgünüm ilk defa progesteron yaptırdım 7. ayımız korunmadığımız ne olur dua edin bana artı her ay ümitlerimin boşa çıkması üzüyo beni ve bilginiz varsa cvp verin

Canım benimde progesteronum düşük o yüzden bu ay ilaç kullandım 5 in üstüne çıktı doktorum yumurtlamış dedi şimdi adet günümü belliuorum inşallah tutmuştur bende hamişimdir

ben de yaklaşık bir buçuk yıllık evliyim, sizin gibi bebek düşünüyoruz:)

aleyküm selam canım. hoşgeldin aramıza. çok hamiş yok aslında burayı hamişle doldurmak istiyoruz seninde haberini bekliyoruz inşallah:16::16:

Hoşgeldinnn :52: bizde istiyoruz:49: inşallah hepimizin nur topu gibi sağlıklı bebişleri olur :emir_bebek:

aleyküm selam canım. hoşgeldin aramıza. çok hamiş yok aslında burayı hamişle doldurmak istiyoruz seninde haberini bekliyoruz inşallah:16::16:

Hoşbuldummmm :)) eet eet bu sayfa hamişlerle dolsun inşallah olmak isteyen herkes hamiş olsun :46: benim bu ay zor gbi çünkü ovülasyon dönemini kaçırdık sanırım :(( yeni karar verdik cokta bilgim yok tlfuma uygulamasını indirdm adet takipçisi :)) dün bitti görünüo 26sında regl olcam nası takip edebilirm o dogrumudur bilmiorum..
Bu arada ben izmirdeim doktoru araştırmasındayım şifada sultan hanım varmış ona gıtcm sanırım aslında erkek olsun istiorum doktorum gökalp bey cok yogunmuş kasına randevu veriolar bide benim kalp kapakcıgı rahatsızlıgım var hamileliğin zor ve riskli geccek oyüzden gitceğim hastanenin kardiyolojisininde cok ii olması gerekio ve iki doktorun beraber yürütmesi gerekio bu işi :18: şifayı önerdi kalp doktorum bakalım gideimde bi hayırlısıyla hersey ii gider umarım

Back
X