- Konu Sahibi lion mother
- #3.081
mrb ben aralık ta kürtaj oldum bebeğim düştü. kürtajdan sonra bana hastanenin birinde dış gebelik var dediler. sonra devlet hastanesine gittim orasıda dış gebelik ama kendi kendine gider dedi bende ben kürtaj oldum 3 hafta önce ne dış gebeliği dedim. başka özel hastaneye gittim orada da kist dedi ama zehirlermiymiş neymiş bende bende hiç kist yoktu gençliğimden beri dedim demekki görülmemiştir dedi. ben bu sefer araştırma hastanesine gittim orada bir profesör vardı ona göründüm oda ne dış gebeliği ne kist dedi hiç bişey yok sadece kürtajdan sonra sol yumurtalıkta bir pıhtı oluşmuş onuda vücut atamamış dedi birde het adet öncesi sağlıklı her kadında kist oluşur dedi bana yasmin diye doğum dontrol hapı verdi sadece 1 kere kullandım zaten 28 günlük
hap bitince kontrole gittim tertemiz dedi pıhtı bile yoktu o tür haplar çok ii geliyor adet bitsin doktora git ama başka doktora git bence eğer gerek görürse korkma 1 kutu kullan bitince hemen adet oluyorsun sonra kont. git o sana der zaten temiz bebek düşün diye şu ömürde sadece 1 ay çok değil çünkü sonu ii olucak emin ol
cnm sanada çok çok geçmiş olsun..kıst konusuna gelıncede bıraz sıkıntımı hafiflettın diyebilirim cok sagol..yarına bır başka doktora sıra aldım zaten birde ona danışacağım .alanında ıyı dıyorlar. aslında dedıgın gıbı gınera da 21 günlük bır hap ama işte nedense korktum ve tereddüt ettım içmeye .belkı bu hapı veren doktorun vardır bır bıldıgı ama işte bende açıklama ıstıyorum bu konuda. bır hastaya bu kıst gıtmezse cocogun olmaz denmemeli .anlatılmalı gerekçesiyle . bırde özel hastane olacak sözde. doktorun bırı oyle dedı dıye onun peşıne takılmak ıstemıyorum .