- Konu Sahibi lion mother
- #3.721
Hep doktora gidiyorum zaten bi sorun yok diyo adet duzenleyici bi ilac verdi adet bitiminde baslicam 7 ay oldu gebelik olmadi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım bm egitm araştrmaya gittm haşimato ne yazrmsn snle tnşmyı cok isterm
Bizde deniyoruz 1 aydır oncesinde korunmam gerekiyordu Haziran aynda kurtaj oldum zorunludur çünkü bebeğimin kalp atışları durdu. Şimdi yeniden başladık denemelere ama korkar oldum çünkü ilk gebeliğimde de cok çalıştık şimdi de cok yoğunlaşmak istemiyoruz ikimizde cok üzüldük umarım bir daha yasamam sizlerde yasamayın sağlıkla kucaklayın bebeklerinizi
Anladigim dilde anlatiyim hashimoto yu tiroid hormonlarima karsi vucudum kendi kendine antikor olusturuyor ,yani tsh vucutta yabanci birseymis gibi kendini savunuyor vucut, anti tpo degeri hashimoto da hep yuksektir dusse bile normal degerlere gelmez buda hastaligin kalici oldugunu gosterir.tuylerin cabuk uzamasi uyku yorgunluk kabizlik sikayetiyle gittim ogrenmistim.Gerci bende genetik akdeniz anemiside var oda halsizlik yapiyordu..Tsh degerim yaz ayinda 6 idi simdi 75 mg ilacla 2.20 degerine dustu gebelik icin 1.5 -2arasi da olmali..tanissak aslinda cok sevinirim canim..
Senin hastaligin nedir? Dicle univ.tavsiye ederim hem moral olarak hem muayene olarak superler![]()
Merhaba cnm. Burada geçmiş olsun. Bende de hashimoti var ve troidlerim az calisiyor. Uç aydir ilaç kullaniyorm. TSH im ilk öğrendiğimde 9 falandi. Biay ilaç kullandim hemen düştü. Dört aydir hamile kalmak istiyorum.. Adet düzensizliğin de var.. Kafamda çok kuruyorum ya olmazsa diye.... Allah hepimize saglikli bebisler nasip etsn...
Slm kizlar lutfen bana acil cvp verin bgn dr gittim 2tne yumurtam olusmus biri 22.04mm digeri 27.05 mm normalmi boyutlari merak ettim![]()
aaa yanlısmı anladım acaba bu yumurta olayını anlatabılırmısınız banaa ay ben daha yenı gıttım sayılır doktora bakarken bana bak bu senın yumurtan buyumus dedı adetınıde gecmıssın bıraz dahada buyuyecek tabi sımdı 20-22 mm gıbı bısey bu dedı,ama ben anlamadım soruda sormadım bu konuda baska bıse de sormadım sızın yazınızı okuyunca o an canlandı gozumde nasıl banada anlatın lütfen
Anladigim dilde anlatiyim hashimoto yu tiroid hormonlarima karsi vucudum kendi kendine antikor olusturuyor ,yani tsh vucutta yabanci birseymis gibi kendini savunuyor vucut, anti tpo degeri hashimoto da hep yuksektir dusse bile normal degerlere gelmez buda hastaligin kalici oldugunu gosterir.tuylerin cabuk uzamasi uyku yorgunluk kabizlik sikayetiyle gittim ogrenmistim.Gerci bende genetik akdeniz anemiside var oda halsizlik yapiyordu..Tsh degerim yaz ayinda 6 idi simdi 75 mg ilacla 2.20 degerine dustu gebelik icin 1.5 -2arasi da olmali..tanissak aslinda cok sevinirim canim..
Senin hastaligin nedir? Dicle univ.tavsiye ederim hem moral olarak hem muayene olarak superler![]()
talım ben tesadüf ögredm bi şikytm yktu tsh 5in brz üstü cıktı bde bgzmda kck bi nödül çktı ktr trodn ck yksek degl dedi ama düşse daha iyi olck senin dktrn adı ne
Endokrin poliklinigi faruk tu galiba ismi
selam kızlar son üç aylık adet dönemimi yazıyorum size 24 ekim,17 kasım,12 arlık benim hesaplarıma göre ocak 6 reğli olmam gerekiyordu,ayın 9 oldum gecikti. bende ayın 9 sabah sağlık ocağına test yaptırdım öğlene reğli oldum ertesi gün sonuç neğatif çıktı.normalde 6 gün sürer reğli, ve ilk üç gün çok güzel gelir ve 4.5. günler kesilmeye başlar bu ay ilk gün hiç gelmedi gibi ikinci gün eh işte geldi bugün 3. gün sanki 5. gün gibi geliyor tatbiki karın ağrısıda oluyor bende reğli olmadan önceki son iki haftadır canım çok tatlı ve aşırı turşu çekiyor,turşuyu yirmi dört saat yiyebilirim. bide aşırı karın ağrısı,iki gün önce karnım çok ağrıdı ayağımın altına sıcak su torbası koydum öyle geçti ve geceleri düzgün uyuyamıyorum bir kaç gündür, ara ara (ağzıma sarı su deriz biz) oluyor kokuları zaten sevmem şimdilerde daha kötü koku hissi bende,göğüsler imde iki gün öncesine kadar ağrılar vardı.şimdi fazla değil.geçen ayda böyle oldu ama hamile kalmadım.kızlar üstüne görme diye bir şey duydum ama teste negatif çıktı neden böyle oldum kızlar yardımcı olur musunuz bana![]()
üstüne görme ne
döllenme olayı geç gerçekleştiği zaman yani regl döneminde gerçekleşirse adetin gelir ama her zamankinden az gelir bu durumda hamile olursun bu olaya üstüne görme denir![]()
selam kızlar son üç aylık adet dönemimi yazıyorum size 24 ekim,17 kasım,12 arlık benim hesaplarıma göre ocak 6 reğli olmam gerekiyordu,ayın 9 oldum gecikti. bende ayın 9 sabah sağlık ocağına test yaptırdım öğlene reğli oldum ertesi gün sonuç neğatif çıktı.normalde 6 gün sürer reğli, ve ilk üç gün çok güzel gelir ve 4.5. günler kesilmeye başlar bu ay ilk gün hiç gelmedi gibi ikinci gün eh işte geldi bugün 3. gün sanki 5. gün gibi geliyor tatbiki karın ağrısıda oluyor bende reğli olmadan önceki son iki haftadır canım çok tatlı ve aşırı turşu çekiyor,turşuyu yirmi dört saat yiyebilirim. bide aşırı karın ağrısı,iki gün önce karnım çok ağrıdı ayağımın altına sıcak su torbası koydum öyle geçti ve geceleri düzgün uyuyamıyorum bir kaç gündür, ara ara (ağzıma sarı su deriz biz) oluyor kokuları zaten sevmem şimdilerde daha kötü koku hissi bende,göğüsler imde iki gün öncesine kadar ağrılar vardı.şimdi fazla değil.geçen ayda böyle oldu ama hamile kalmadım.kızlar üstüne görme diye bir şey duydum ama teste negatif çıktı neden böyle oldum kızlar yardımcı olur musunuz bana![]()
hamile olman imkansız canım çok yüklenmişin kendine . rahatla biraz sana yazık tatlım. kaptrmışınkendini resmen . kan testi adet gecikmesi 2 ğün oldumu kesin kesin çıkar .üzgünüm ama hamile değilsin ama allah büyüktür canm takma okadar caanmselam kızlar son üç aylık adet dönemimi yazıyorum size 24 ekim,17 kasım,12 arlık benim hesaplarıma göre ocak 6 reğli olmam gerekiyordu,ayın 9 oldum gecikti. bende ayın 9 sabah sağlık ocağına test yaptırdım öğlene reğli oldum ertesi gün sonuç neğatif çıktı.normalde 6 gün sürer reğli, ve ilk üç gün çok güzel gelir ve 4.5. günler kesilmeye başlar bu ay ilk gün hiç gelmedi gibi ikinci gün eh işte geldi bugün 3. gün sanki 5. gün gibi geliyor tatbiki karın ağrısıda oluyor bende reğli olmadan önceki son iki haftadır canım çok tatlı ve aşırı turşu çekiyor,turşuyu yirmi dört saat yiyebilirim. bide aşırı karın ağrısı,iki gün önce karnım çok ağrıdı ayağımın altına sıcak su torbası koydum öyle geçti ve geceleri düzgün uyuyamıyorum bir kaç gündür, ara ara (ağzıma sarı su deriz biz) oluyor kokuları zaten sevmem şimdilerde daha kötü koku hissi bende,göğüsler imde iki gün öncesine kadar ağrılar vardı.şimdi fazla değil.geçen ayda böyle oldu ama hamile kalmadım.kızlar üstüne görme diye bir şey duydum ama teste negatif çıktı neden böyle oldum kızlar yardımcı olur musunuz bana![]()
Tatlım 2- 3 gün geri ya da ileri oynamalar normaldir.. Hemen telaş yapacak ne var.. 10 gün geçsin ondan sonra telaş yaparsın, üstelik hormon ilacı almışsın normaldir..