- 14 Mayıs 2014
- 47
- 16
- 13
- Konu Sahibi lion mother
- #4.221
kızlar başım feci ağrıyor. ancak hamilelk şüphem var. apranax fort alabilir miyim. çok feci ağrıyorrr YARDIMMMMM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar başım feci ağrıyor. ancak hamilelk şüphem var. apranax fort alabilir miyim. çok feci ağrıyorrr YARDIMMMMM
Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çünkü adetime 6 gün kala fln ilişki oldu o yüzden erkendir daha olmamıştır çıkmaz belki belki tutmadı diyerek beklemeyi tercih ediyorum canım 😓😓
anladım canım.hayırlısı olsun ozaman.
parol dan başka ağrı kesici almayın
Test yaptım negatif çıktı.. Ama hala adetim yok belirtiler tavan.. Belkide psikolojik.. Ne zor yarabbim...
bende bu ay çok umutluydum hiç olmadığım kadar artık belirtiye melirtiye inanmıyorumhayırlısı canım.
Hayırlısı kuzum sıkma canını Rabbim günü gelince vericek meleklerimizi bize
inşallah canım.ben şubat ayında hamile kalmıştım ancak boş gebelikten kürtaj oldum.tam bulmuşken kaybetmek dahda üzücü![]()
Boş gebelik dediğin nasıl oluyor kuzum
Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var SAT 19 mayisti.Bu ay ovulasyon testi kullandim.26- 29 mayis ve ovulasyonda cift cizgyi yakaladigim 3 haziran gunlerini degerlendirdik.BAT 17 haziran.2 gundur kasiklarimda ince tuhaf bir sizi var aslinda cok erken ovulasyonun ve bulusmanin ustunden 5 gun gecti.Umutlanmak istiyorum sabirla beklemeye calisiyorum ama merak icindeyim.Acaba nezaman test yapsam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bende bu ay ovulasyon testi kullanmıştım.aynen yumurtlamadan 4-5 gün sonra kasık ve karın ağrısı çektim çok umutlanmıştım ama 6 haziranda adet oldum canım.ama daha önce gebelik geçirdim aynen adet belirtsi gibiydi belirtiler.boş gebelikten kaybettim.adet günümde test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı.adet gününü bekle canım en erkekn ozaman test yap bence.
Tesekkurederim...İlk denememiz ve ister istemez tuhaf bir merak ve heyecan icindeyim..Ovulasyon testleri de erken gosteriyor diyorlar elim testlere gidip geliyor resmen.Beklemek en iyisi galiba..Hayirlisi rabbim isteyen herkese aratmadan versin insallah..
BAT öncesi hamilelik belirtilerinin % 80 hatta% 90 ni psikolojik arkadaşlar. Adet tarihi geçtikten en az 5 gün sonra idrar testi yapın ama en kesin sonuç kan testiyle ogreniliyor. Kendinizi belirti arayarak umuda sokup da benim gibi psikolojinizi bozmayin acizane tavsiyem...
Çok zor sabırla beklemek ama yapacak başka da bişey yok. Allah bekleyenlere sabır versin, kucaklarını boş bırakmasın...
Doktorlar yalnızca minoseti öneriyor arkadaşlar !!
Arkadaspar testimi paylasmistim 5 haftalik hamileymisim yaziim dedim allah bana ve herkese saglikli evlat nasip etsin