hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

kızlar başım feci ağrıyor. ancak hamilelk şüphem var. apranax fort alabilir miyim. çok feci ağrıyorrr YARDIMMMMM

Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var SAT 19 mayisti.Bu ay ovulasyon testi kullandim.26- 29 mayis ve ovulasyonda cift cizgyi yakaladigim 3 haziran gunlerini degerlendirdik.BAT 17 haziran.2 gundur kasiklarimda ince tuhaf bir sizi var aslinda cok erken ovulasyonun ve bulusmanin ustunden 5 gun gecti.Umutlanmak istiyorum sabirla beklemeye calisiyorum ama merak icindeyim.Acaba nezaman test yapsam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var SAT 19 mayisti.Bu ay ovulasyon testi kullandim.26- 29 mayis ve ovulasyonda cift cizgyi yakaladigim 3 haziran gunlerini degerlendirdik.BAT 17 haziran.2 gundur kasiklarimda ince tuhaf bir sizi var aslinda cok erken ovulasyonun ve bulusmanin ustunden 5 gun gecti.Umutlanmak istiyorum sabirla beklemeye calisiyorum ama merak icindeyim.Acaba nezaman test yapsam

canım bende bu ay ovulasyon testi kullanmıştım.aynen yumurtlamadan 4-5 gün sonra kasık ve karın ağrısı çektim çok umutlanmıştım ama 6 haziranda adet oldum canım.ama daha önce gebelik geçirdim aynen adet belirtsi gibiydi belirtiler.boş gebelikten kaybettim.adet günümde test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı.adet gününü bekle canım en erkekn ozaman test yap bence.

canım bende bu ay ovulasyon testi kullanmıştım.aynen yumurtlamadan 4-5 gün sonra kasık ve karın ağrısı çektim çok umutlanmıştım ama 6 haziranda adet oldum canım.ama daha önce gebelik geçirdim aynen adet belirtsi gibiydi belirtiler.boş gebelikten kaybettim.adet günümde test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı.adet gününü bekle canım en erkekn ozaman test yap bence.

Tesekkurederim...İlk denememiz ve ister istemez tuhaf bir merak ve heyecan icindeyim..Ovulasyon testleri de erken gosteriyor diyorlar elim testlere gidip geliyor resmen.Beklemek en iyisi galiba..Hayirlisi rabbim isteyen herkese aratmadan versin insallah..

BAT öncesi hamilelik belirtilerinin % 80 hatta% 90 ni psikolojik arkadaşlar. Adet tarihi geçtikten en az 5 gün sonra idrar testi yapın ama en kesin sonuç kan testiyle ogreniliyor. Kendinizi belirti arayarak umuda sokup da benim gibi psikolojinizi bozmayin acizane tavsiyem...
Çok zor sabırla beklemek ama yapacak başka da bişey yok. Allah bekleyenlere sabır versin, kucaklarını boş bırakmasın...

Tesekkurederim...İlk denememiz ve ister istemez tuhaf bir merak ve heyecan icindeyim..Ovulasyon testleri de erken gosteriyor diyorlar elim testlere gidip geliyor resmen.Beklemek en iyisi galiba..Hayirlisi rabbim isteyen herkese aratmadan versin insallah..

bende çok heyecanlanmıştım canım insan daha pozitif düşünüyor.ovulasyon testiyle gebeliği öğrenmek biraz yanıltıcı canım eğer bunu kast ettiysen?.bence adet gününü bekle ve normal gebelik testi yap.adetime 1 gün kala ovulasyon testi yaptım ikiçizgi çıktı.2.çizgi silikti.aynen benle beraber adet olmayı bekleyen bi arkadaşım yaptı onunki koyuydu hamileyim diye ümit etti ama ertesi gün oda adet gördü.en güzeli gebelik testi canım.

BAT öncesi hamilelik belirtilerinin % 80 hatta% 90 ni psikolojik arkadaşlar. Adet tarihi geçtikten en az 5 gün sonra idrar testi yapın ama en kesin sonuç kan testiyle ogreniliyor. Kendinizi belirti arayarak umuda sokup da benim gibi psikolojinizi bozmayin acizane tavsiyem...
Çok zor sabırla beklemek ama yapacak başka da bişey yok. Allah bekleyenlere sabır versin, kucaklarını boş bırakmasın...

kesinlikle katılıyorum canım.bu ay bunu çok iyi öğrendim.zaten adet belirtisiyle gebelik belirtileri hemen hemen aynı.daha önce yaşadım.oyüzden kafayı yormamak lazım.

Hatunlar merhaba aranıza sırf bu konu için katıldım normalde hiç adetim geçmez 1senelik evliyim yavaş yavaş gebelik düşünüyoruz hatta bunun için doktora gidip geçtiğimiz ay doğum kontrolü kesip folikasite başladım doktor kontrolünde normalde ayın 9unda regl olmam lazımdı ama olmadı genç kızlık zamanlarımdan beri periyodum hiç şaşmaz hep 28de 1dir ovulasyon tarihine de hiç dikkat etmedim ayın 9unda gebelik testi yaptım idrardan negatifti ama 3gün bitti hala adet olmadım karnıma sanki iğne batırıyolar ara ara ve göğüs uçlarım inanılmaz ağrıyo günde kaç kere tuvalete çıktığımı sayamadım sizce bende hamiş miyim ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaspar testimi paylasmistim 5 haftalik hamileymisim yaziim dedim allah bana ve herkese saglikli evlat nasip etsin

Arkadaspar testimi paylasmistim 5 haftalik hamileymisim yaziim dedim allah bana ve herkese saglikli evlat nasip etsin

Amin inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder rabbim isteyen herkese... Ben 10 aylık evliyim 7 aydır bebek istiyoruz ama daha yok inşallah olur hayırlısıyla...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X