hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Sabah adet olmam gerekirdi olmadim biraz daha bekleyim 2 gunlugune sehir disina gittim geldim belki hava degisimidir diyorum kafam karisik

Kizlar herkese merhaba. .. benim yarin adet olmam gerek bugun agridan duramamam lazım ama benim sadece 3 gundur sag kasigimda ara sira gelen bir agri var. Bide gaz var usutmeden mi adet olacam ondan mi bilmiyorum fakat karin agrim falan yok ne dersiniz bebis geliyor mudur
Gaz geblik belrtisi ben ondan anlamistim hamile oldugumu insallah vardir canim

merhaba bu saatte ins ayakta olan bana yardimci olacak birileri vardir normalde her ay 24unde adet goruyorum subatin 4unde asilama oldum 16sinda adet gordum bu ay hala adrt gormedim 24undemi olmam lazim gecen aya gore adetim 5 gun gecti test yapsammi bilemedim sonuc negatif olur diye 4 yildir evliyim

Merhaba benim adwtim 3 gun gecti adetime bir gun kala evde test yaptım negatif cıktı 3gundur cok cabuk acukıyoru 2saat gecmiyo midem kazınıyo iyi yedigim halde sizce ne zamn kan testi yaptırmalıyım tekrar test yapmaya korkuyorum 1yıldır bekliyorum

Merhaba benim adwtim 3 gun gecti adetime bir gun kala evde test yaptım negatif cıktı 3gundur cok cabuk acukıyoru 2saat gecmiyo midem kazınıyo iyi yedigim halde sizce ne zamn kan testi yaptırmalıyım tekrar test yapmaya korkuyorum 1yıldır bekliyorum
canım oda bi hamilelik belirtisi bence test yaptır

birde sormak istediğim ilişkiden sonra çok aşırı kasık ağrısı oldu.adet ağrısı gibi.böyle birşey yaşayan varmı?

Kizlar Merhaba. Bizde iki aydır deniyoruz. Bu ay adetim biteli 1 hafta oldu kanamalı akintim geliyo. SiZce neden olabilir

Back
X