- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
- Konu Sahibi lion mother
- #4.281
tabiki ederim inşallah mutlu haber veririm =)inşallsh canım adet gününde silik çıkması normal 2-3 güne belirginleşir hsberdar et bizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki ederim inşallah mutlu haber veririm =)inşallsh canım adet gününde silik çıkması normal 2-3 güne belirginleşir hsberdar et bizi
Gaz geblik belrtisi ben ondan anlamistim hamile oldugumu insallah vardir canimKizlar herkese merhaba. .. benim yarin adet olmam gerek bugun agridan duramamam lazım ama benim sadece 3 gundur sag kasigimda ara sira gelen bir agri var. Bide gaz var usutmeden mi adet olacam ondan mi bilmiyorum fakat karin agrim falan yok ne dersiniz bebis geliyor mudur
Ewet biraz bekle bencede Rabbim gonlune gore versinnSabah adet olmam gerekirdi olmadim biraz daha bekleyim 2 gunlugune sehir disina gittim geldim belki hava degisimidir diyorum kafam karisik
canım oda bi hamilelik belirtisi bence test yaptırMerhaba benim adwtim 3 gun gecti adetime bir gun kala evde test yaptım negatif cıktı 3gundur cok cabuk acukıyoru 2saat gecmiyo midem kazınıyo iyi yedigim halde sizce ne zamn kan testi yaptırmalıyım tekrar test yapmaya korkuyorum 1yıldır bekliyorum
İnsallah pazaryesiye kadar olmazsam gidicem sa lık ocagına bakalımcanım oda bi hamilelik belirtisi bence test yaptır
gaz gerçekten gebelik belirtisi mi? bende de oldu.inş doğrudur.Gaz geblik belrtisi ben ondan anlamistim hamile oldugumu insallah vardir canim
Meraba canm bende senin gibiyim acikma konusunda 3 4 gündür ama benim SAT 28 martta bakalim hayirlisi sen yaz muhakkat sonucu merak ettimMerhaba
Yarın gidip yaptırcam kan tahlili saglık ocagına sabahmı gitmem lazımMeraba canm bende senin gibiyim acikma konusunda 3 4 gündür ama benim SAT 28 martta bakalim hayirlisi sen yaz muhakkat sonucu merak ettim
9 la 10 arasi aliyolarYarın gidi
Tamam tesekkır edermEvet canim
9 la 10 arasi aliyolar
Yaptrdinmi insallah sonuç pozitiftir:)
Yaptırmadm gece lekelenmem olmus kahve rengi ama gerisi yok saglık ocagını aricam bu saatte yapıyolarsa gidicem bakalm insallahYaptrdinmi insallah sonuç pozitiftir:)
Kizlar Merhaba. Bizde iki aydır deniyoruz. Bu ay adetim biteli 1 hafta oldu kanamalı akintim geliyo. SiZce neden olabilir