hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

ayakta olan bayanlar gecen ay 16sinda adet gordum normalden 8 gun once oldum asilama oldugum icin bu ay hala hasta olmadim cumartesi gunu test yaptim negatif tekrar nezamam yapsam sonuc alirim

Olsun üzülme Rabbim zaman ini biliyo bende dayanamayıp dun kan testi yaptm 0.19 cikti ama daha 5 gün vardi inşallah yükselir sence erkenmi yaptim:KK43:

Neden olmuyo bilmiyorum.6 ay oldu ama hala olmuyo.Rabbim bilir diyorum isyan etmiyorum ama etrafımdaki herkes tek tek hamile kalınca iyice geriliyorum ve üzülüyorum.Ben testlerle ilgili bişey bilmiyorum canım henüz o raddeye gelemedim :(

Benimde 7 ay oldu sabredicez bekliycez ama ayni şeyleri yasiyorz şuan arkadaş ortamimda ayni zamanda evlendikleri hamile kaldi ben beklemedeyim inşallah cumartesi olmam güzel haber alirim ama bilmiyorum:KK43:

İnşallahgüzel haberi alırsın canım beim bu ay da olmadı maalesef inşallah senin olur

Ben de cift rahim ve septum var, daha once dis gebelik gecirdim 26 yasindayim cok mu kotu durumum yaa :KK43:(
Rahimde perde var yani. Bence hemen ameliyatla aldırmalısın yoksa bebek Büyüdükçe düşük yaparsın. Aynı durumda olan tanıdıklarım ameliyat olup sağlıklı doğum Yaptılar. Geçmiş olsun canım.

Back
X