- 10 Mart 2015
- 145
- 79
- 123
- Konu Sahibi lion mother
- #4.301
Bana da erken geldi sanırım stresten böyle olduNormalde yerlesme kanamsı derdm ama bir hafta cok erken geldi bana bilemedm yani hayırlısı olsun insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da erken geldi sanırım stresten böyle olduNormalde yerlesme kanamsı derdm ama bir hafta cok erken geldi bana bilemedm yani hayırlısı olsun insallah
Öğlen veriyorlarSaglık ocagı
ayakta
Test yaptirmadinmi sonuc ne canim merak ettim?Normalde
Olsun üzülme Rabbim zaman ini biliyo bende dayanamayıp dun kan testi yaptm 0.19 cikti ama daha 5 gün vardi inşallah yükselir sence erkenmi yaptim
Olsun üzülme Rabbim zaman ini biliyo bende dayanamayıp dun kan testi yaptm 0.19 cikti ama daha 5 gün vardi inşallah yükselir sence erkenmi yaptim![]()
Benimde 7 ay oldu sabredicez bekliycez ama ayni şeyleri yasiyorz şuan arkadaş ortamimda ayni zamanda evlendikleri hamile kaldi ben beklemedeyim inşallah cumartesi olmam güzel haber alirim ama bilmiyorum
Benimde 7 ay oldu sabredicez bekliycez ama ayni şeyleri yasiyorz şuan arkadaş ortamimda ayni zamanda evlendikleri hamile kaldi ben beklemedeyim inşallah cumartesi olmam güzel haber alirim ama bilmiyorum![]()
Umarim az kaldi ama bence bu ay bendede yok gibi hissediyorumİnşallahgüzel
Umarim az kaldi ama bence bu ay bendede yok gibi hissediyorum![]()
Rahimde perde var yani. Bence hemen ameliyatla aldırmalısın yoksa bebek Büyüdükçe düşük yaparsın. Aynı durumda olan tanıdıklarım ameliyat olup sağlıklı doğum Yaptılar. Geçmiş olsun canım.Ben de cift rahim ve septum var, daha once dis gebelik gecirdim 26 yasindayim cok mu kotu durumum yaa(