hamile olup bebeginde HİDRONEFROZ (RENAL PELVİSİN GENİŞLEMESİ)olan varmı

Sonunda ne oldu cok merak ettim 20 haftalik hamileyim ve iki bobregindede genisleme var bebegimin sol 3.4 sag 8.04 doktorlar sanki bebegimi kaybedecekmisim gibi konusuyorlar ama arayada duzelebilir lafino sokusturuyorlar cok korkuyorum

Sonunda ne oldu cok merak ettim 20 haftalik hamileyim ve iki bobregindede genisleme var bebegimin sol 3.4 sag 8.04 doktorlar sanki bebegimi kaybedecekmisim gibi konusuyorlar ama arayada duzelebilir lafino sokusturuyorlar cok korkuyorum
ben uzun zamandır u siteye girmediğim için mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Oğlum allahın izniyle 2 yaşına bastı ve rabbime şükürler olsun ki çok sağlıklı. Gerçi erken doğum yüzünden yaşadığımız farklı problemler yaşadık ama şimdi çok iyi. umarım sizde bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almışsınızdır yada alacaksınızdır.

Çocuğunuz şimdi nasıl

Şimdi çocuğunuzun durumu nasıl .bizde de aynı sorun varda.bizde ikisinde de var.inşsllah görür cevaplarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…