hamile olupta saçını boyatan brezilye fönü vs. yaptran varmııııı?

meryemmeryem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
3.981
66
118
Adana
selam kızlar,
yaa 2 yaşında oğlum var çalışıyorum çok çok yoğun bir hayatım var sabahları saçlarımla uğraşacak halimde zamanımda yok
tam kış girerken brezilye fönü yaptırayım dedimmm bir baktımki hamile kaldım mayısta doğum yapacam
mayıs gelmeden yani şubat,mart aylarında brezilye fönü düşünüyorum ama korkuyorumda bebeklere bişey olur diye..
yaa zaten oğlum var ikilzerimde gelecek çok yoğun bir hayat beni bekliyor..
doğumdan sonra zaten bişey yapacak halim kalmayacak pasaklı pasaklı evde dolaşmak istemiyorum
en azında saçlarım düzgün olsa :2:

ben yaptırmadım canım ama şimdiden bu konuyu kara kara düşünmekteyim.. saçımı boyasam bişey olur mu diye düşünüyorum 2-3 ay geçince.. brezilya fönünden bişey olmaz ama bence..

çok mantıklıı düşünmüşssün dogumdan sonra çok zor saçla ugraşmak arkadaşlaırmdan biliyorum yoluk yoluk geziyolar bebek bakmaz yyorucu valla..
benim acaip beyaz saçım var deli gibi bebek istiyoruz daha hamile deilim ama hamile kalınca neyapcam bilmiyorum çalıştıgım içinde beyazlarlada gezemem brezilya fönüde çok mantıklıı ama sordum 500 tl istediiler omuzlarımda saçımpahalı geldiginden yaptıramadım

oyyy o neymiş öyleee

nebilim cnmmmmm çok pahalı demii...ben ilk kez kuaförümde duydum brezilya fönünü mantıklı geldii işe gidiyorum herzaman saçımla ugraşmak istemiyorum tmm yapalım nekdr dedim 500 tl dediii 2 ayda birde gelceksin diplerini yapcam 150 de onu sayarım dedii.. bana pahalı geldiginden gitmedim...uygun olsa yaptırırdım vallaaaa... ama en önemli sorunum beyaz saçlarım her ay boyuyorum hamile kalsam neyaparım bilmiyorum

bence de pahalı ne bileyim, verilir o para da.. pahalı işte bee ya bence bitkisel boyanın 4. aydan sonra bir zararı olmaz, bi kaç yerde okudum zaten.. ben ilk hamileliğimde boyatmadım, emzirirken de kızım 6 aylık oldu sonra boyattım. ama bu sefer bıyatsam diyorum

valla beyazım olmasa hiçç normaldede boyatmam ama başıma bela 2 ay boyamasam resmen parlıyorlar
brezilya fönü yaptımam ucuzlamadıkca:) bitkisel boya kulanan yerde bulmam zor yaşadıgım yerdebende diyorum hamile kalırsam bi tüp kahve boya alırım diş fırçasıyla saç diplerime getirmeden söndeki beyazlarıma sürerimmmm of hamile kalayımda beyazzzzzlarla gezeyimmm :)

ben 9 ay boyunca yaptırmadım ama doğumdan sonra çingene gıbıydı valla kafam.yarısı koyu uçlar sarı fecı falan.ama bu kez doğumdan 1 hafta önce falan yaptırıcam röflemı.benım bı arkadaşım sarı saç takıntılı.ve 9 ayda 3 kez röfle yaptırdı.çocuk sağlıklı,sonradan bışey çıkar mı bılmıyorum amasanırım ılk 3 ay sakıncalı dıyol doktorlar.

canım benim kalırsın tabi.. benim saçımda beyazımda yok ama arkdaşın dedği gibi açık saç rengi takıntım war :)

gaza geldim boyatacam ben yine 9 ay + 6 ayda emzirmeyle çok uzun zamandan sonra saçlarım koyu kestaneye geri dönmüştü. saçımı açtırdım boyattım bir sürü şey.. saçımı açtırmakla uğraşmak istemiyorum..

Son düzenleme:
brezilya fönü tamamen kansorejen içerikli hele gebellikte bence asla uygulanmamalı.....sakın formaldehitsiz yok saf keratin falan laflarına aldanmayın...kimyasal içerikli boya bile cok masum kalıyor onun yanında...bende 28 haftalık hamileyim 2 kere bitkisel boyayla boyattım yine boyatmam lazım ama eşim karşı cıkıyo(

doktorum 3. aydan sonra boyatabileceğimi söyledi. Ama brezilya fönü boyadan daha farklı bir işlem. Doktorunuza danışmanızı öneririm.

off yaa bir taraftan yaptırmak istiyorum bir taraftan kıyamıyorum bebişlere kafam karıştı
doktoruma da sormadım soracam en kısa zamanda en azından doğuma yakın yaptırırım
genelde doğuma yakın zamanlarda bebekler gelişimlerini tamamladıkları için bişey olmaz diye düşünüyorum ama doktor onayı lazım yinede
amann beee ne bu biz kadınların çektiği anlamadımki

kızlar bence boyatmayın evet boyalar akıyor beyazlar cıkıyor veya çirkin görünüyor. Ama küçücük bir canlı onun gelişimi sağlıklı olması sizlere bağlı..

9 ay boyasız gezin boşverin herşey bebeğiniz için. Vücut herşeyi emen bir sünger gibi aldıgınız hersey bebeklerinizede geçecektir.

karar sizin. Benimde isteyen herkesin de bebekleri olsun inşAllah benim boya umrumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…