ıslaklık pantolonuma geçtiği için korkuyorumyahu imkansız. şu ahlde hamile kalırsan tip literaturune geçersin. İMKANSIZ. net.
Korkacağın şeyleri yapmayacaksın o zamankorkuyorum bunun ısrarı
Dalga geçildiğini de mi anlamıyorsunuz?ben çok cıddiyim dalga falan geçmiyorum.
ciddi cevap verdim kucak güzel fantaziciddi cevap verirseniz sevinirim fake değil.
korkunun ecele faydası yok, o kucağa oturmucaktınıslaklık pantolonuma geçtiği için korkuyorum
hayır ciddi bir yanıt alabilir miyim?Dalga geçildiğini de mi anlamıyorsunuz?
Hamilesin. Tebrik ederim Mart annelerine buyur gel bende Mart annesiyimıslaklık pantolonuma geçtiği için korkuyorum
erkek arkadaşımınki kottu.senin pantolon ketenmiş, erkek arkadaşının pantolonu nasıldı. hamile kalmak için ikinizinde aynı tür pantolon giymesi gerekiyo. farklıysa şanslısın üzülme
ciddi misiniz ben bekarımmm.Hamilesin. Tebrik ederim Mart annelerine buyur gel bende Mart annesiyim
Guldum buna.
o pantolon kot olaydı iyiydi...
Korkuyorsun dimi? Sonuclarini kaldiramayacagin seyleri yapmayacaksin o zaman. Dersini aldin mi?ıslaklık pantolonuma geçtiği için korkuyorum
aldım umarm gebe kalmam.Korkuyorsun dimi? Sonuclarini kaldiramayacagin seyleri yapmayacaksin o zaman. Dersini aldin mi?
ciddi misiniz ben bekarımmm.
o sperm o kottan geçer. Kottan geçen sperm ketenden niye geçmesin. Hey gidi...erkek arkadaşımınki kottu.
ıslaklık pantolonuma geçtiği için korkuyorum
dalga geçmiyorum ciddiyim.Tabikide üçüzdür hemde...insanlarla dalga geçme durumundaki zeka seviyenize hayran kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?