bir anda oldu kim isterki bu tarz bir yaklaşımı namussuzlukla şuçlamayın kimseyikonu sahibi namussuz mu.?
kan testi yaptırın. Sonuca göre bebeğinizin kaç günlük kaç saatlik hatta kaç dakikalık olduğunu bile söylerler. Sağlık ocağında aile hekiminde.hamile kalır mıyım?
Takıntılımısınız ????konu gerçek fake falan değil ihtimal var mı çok korkuyorum.
kan testi olaydan kaç gün sonra yapılmalıkan testi yaptırın. Sonuca göre bebeğinizin kaç günlük kaç saatlik hatta kaç dakikalık olduğunu bile söylerler. Sağlık ocağında aile hekiminde.
bir anda oldu kim isterki bu tarz bir yaklaşımı namussuzlukla şuçlamayın kimseyi
takıntı ı bilmiyorum ama korkum var.Takıntılımısınız ????
Olmaz deniliyor,imkansız deniliyor hatta dalgaya bile alınıyorsunuz hala ciddiyim hamileyim diye soruyorsunuz pesss
Hiç farketmez. Gayet ciddiyim bende en az sizin kadar.. Diyorum ya dakikalığını dahi öğrenirsiniz.kan testi olaydan kaç gün sonra yapılmalı
size teşekkür ederim diğer yorumaydı bnm cevabımdaben onu başka üyenin yorumuna istinaden yazdım.
sana da son kez söylüyorum. senin hamile kalman imkansız. ama bu kadar bilgisizsen bu konuda aç oku ve bi daha hazır olmadan bişey yaşama. bi anda oldu diye bişey yok. bilerek isteyerek o duruma gelip de bi anda oldu demeyin. hazırlıklı olun işte.
26 gün sonra yaptırcam o zaman çıkar mı?Hiç farketmez. Gayet ciddiyim bende en az sizin kadar.. Diyorum ya dakikalığını dahi öğrenirsiniz.
Çıkar.. Çıkmazsa ayıp eder..26 gün sonra yaptırcam o zaman çıkar mı?
3 kati delip gecen sperm 26 gunu birak 6 gunden kendini belli ederÇıkar.. Çıkmazsa ayıp eder..
peki hamile olma ihtimalim var mı sizceÇıkar.. Çıkmazsa ayıp eder..
Aynen.3 kati delip gecen sperm 26 gunu birak 6 gunden kendini belli eder
Niye olmasın? O spermler ne hızlı ne çevik biliyo musun?böyle bir durumda olur mu?
sizce bu durumda gebelik olur mu?Allahim,evlendigimde insallah bana boylesine mucizevi hamile kalmayi nasip et.Amin.
İhtimal hep var hayatta.peki hamile olma ihtimalim var mı sizce
hamilelik olur mu sizceNiye olmasın? O spermler ne hızlı ne çevik biliyo musun?
Neyse hamile değilsin ama bidaha kucağına oturma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?