hamile olur muyum? yardım edin

Yok kucagina oturdum, yok surtununce bosaldi, yok seyi seyime degdi hamile kalir miyim? Bla bla bla...

Su yasa gelmisler cinsellik hakkinda bilgileri sifir. Cok degerli zarlarina zarar gelmeden sevisebilmeyi ogrenmisler sadece.

konu gerçektir değildir bilemem ama kimseyi bu kadar eleştirmeye hakkınız yok. Siz de hamilesiniz.

Sperm bu isik hiziyla gecer :) hatta bi cogumuz burda kocalarimizin kucagina kotla oturdugumuz icin coluk cocuga karistik. Hadi gecmis olsun

konu gerçektir değildir bilemem ama kimseyi bu kadar eleştirmeye hakkınız yok. Siz de hamilesiniz.
Konunun gerçeklik payı yüzde 50. Gençler biraz aklını başına almalı. Bu dünya sonsuz değil. Asıl ahiret sonsuz bunu anlamalilar. Bi abla olarak söyledim bunları kardeşim olsa ona da aynı şeyleri söylerim hatta daha fazlasını.
Evet hamileyim ama namusumla.

Baslangic Kot--> keten ---> zıbın ---> don Varış.

Kottan çıkıp dona ulaşmış mi? Ulaşmış di mi ıslaklık var diyorsun. O dondan rahme neden ulaşmasın? Keteni boşver çamaşır ıslak mı ona bak:)))

çamaşırdan emin olamıyorum.

konu sahibi namussuz mu.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…