- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
hamile kalır mıyım?o sperm o kottan geçer. Kottan geçen sperm ketenden niye geçmesin. Hey gidi...
Eeee madem bekarsin elalemin herifinin kucağında ne işin var ??
Ders olsun bu sana . Nezaman türkiye bu kadar avrupailesti anlamıyorum.
Böyle tipler keşke hamile kalsa da ders olsa. Büyük bi ders. Kınamiyorum sadece çok üzülüyorum
Offf yeter yaa bu kadar cahil olamazsın bizi mi kandırıyorsun sen?aldım umarm gebe kalmam.
ciddiyim kandırmıyorum soruyorum .Offf yeter yaa bu kadar cahil olamazsın bizi mi kandırıyorsun sen?
Dalga geciyorsun dimi? Yoksa bu yasta arama motoruna nasil hamile kalinir yazip hamile kalabilmek icin ne olmasi gerektigini ogrenirdin.aldım umarm gebe kalmam.
konu gerçek fake falan değil ihtimal var mı çok korkuyorum.konu gerçektir değildir bilemem ama kimseyi bu kadar eleştirmeye hakkınız yok. Siz de hamilesiniz.
Konunun gerçeklik payı yüzde 50. Gençler biraz aklını başına almalı. Bu dünya sonsuz değil. Asıl ahiret sonsuz bunu anlamalilar. Bi abla olarak söyledim bunları kardeşim olsa ona da aynı şeyleri söylerim hatta daha fazlasını.konu gerçektir değildir bilemem ama kimseyi bu kadar eleştirmeye hakkınız yok. Siz de hamilesiniz.
kesinlikle dalga değil ciddiyim.Dalga geciyorsun dimi? Yoksa bu yasta arama motoruna nasil hamile kalinir yazip hamile kalabilmek icin ne olmasi gerektigini ogrenirdin.
Kalmazsın korkma.ciddiyim kandırmıyorum soruyorum .
ciddi misiniz bu şekilde hamile kalır mıyım?Sperm bu isik hiziyla gecer :) hatta bi cogumuz burda kocalarimizin kucagina kotla oturdugumuz icin coluk cocuga karistik. Hadi gecmis olsun
çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.Kalmazsın korkma.
evet ciddiyim.Eminim ciddisindir zaten...
konu gerçek fake falan değil ihtimal var mı çok korkuyorum.
çamaşırdan emin olamıyorum.Baslangic Kot--> keten ---> zıbın ---> don Varış.
Kottan çıkıp dona ulaşmış mi? Ulaşmış di mi ıslaklık var diyorsun. O dondan rahme neden ulaşmasın? Keteni boşver çamaşır ıslak mı ona bak:)))
Konunun gerçeklik payı yüzde 50. Gençler biraz aklını başına almalı. Bu dünya sonsuz değil. Asıl ahiret sonsuz bunu anlamalilar. Bi abla olarak söyledim bunları kardeşim olsa ona da aynı şeyleri söylerim hatta daha fazlasını.
Evet hamileyim ama namusumla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?