bu hamile kalmak isteme duygusu çok farklı çok değişik... her gün düşünüyorum bebeğimi hamileliğimi nasıl olucak diye.. heyecan heyecan.. her gece folik asit ve 1 bardak süt içiyorum içim huzurla kaplanıyo suratımda aptal bi gülümseme.. bebeğim için yapıyorum ya 1-2 ay daha beklemem gerekiyo onu bile beklemeye mecalim yok hamile olayım istiyorum hemen Allah hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah bize
ablam hamileyken oda hergün gdip ultrasanda bakmak istiyorum diyodu acaba eve alsammı falan diyodu:)) allah sağlıkla mululukla kucağına almayı nasip etsin kuzucuğu... hayırlı bi evlat olsun inşallah... doğumundada allah yardımcın olsun ne derler bi avazda kurtul inşallah yanlışsada kusura bakma cnm öle derler diye biliyorum :)
Tüm bebiş isteyenler hayırlısıyla hamile kalır ve bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah...Ben 24 haftalık gebeyim ve inanın yeni yeni bu duygunun farkını anlamaya başladım. İlk 5 ay bir şey anlamamışım ben meğer. Allah tüm isteyenlere hayılısıyla bu güzel duyguyu nasip etsin...