Yok canım tatlının dibine vurdum bu aralarzariri olup olmadigina dair bircok tartisma var ama sunuda belirteyim 50 gr glikoz dediginiz 2 bardak kola veya gazoz icindeki seker kadar. yani evt butarz icecekelr iciyosaniz cokda abartacak bir miktar degil.
yok ben hci sekerli gida tuketmem derseniz o zmn bilemiycem.
yaptırmak ıstedım ama doktorum şuan gerek görmedıMerhaba kk hanımları hamileliğinizde şeker yüklemesi yaptırdınız mı bunun bir zararı varmı yaptırmazsam ne gibi problemler olur ikili ve üçlü testi de yaptırmak istemedim yaptırmadım ama bu konu da cok kararsız kaldım bana yardımcı olurmusunuz yaptıran ve yaptırmayan hanimlar yorumlarınızı bekliyorum
Evet bir yerde okudum baygınlık geçiren oluyormuşBende çok düşündüm ve çok araştırdım ama sonunda yaptırdım. Hiç birşey olmadı çok şükür öyle abartıldığı gibi ayılıp bayılmalar da yaşamadım hiç etkilemedi beni. Çok tatlı tüketiyordum ve bebeğimi tehlikeye atmak istemedim yaptırdım kurtuldum
Allah alla neden ki acabayaptırmak ıstedım ama doktorum şuan gerek görmedı
açlık tokluğuma baktıAllah alla neden ki acaba
Anladım inşallah bende de öyle olur yaaçlık tokluğuma baktı
sonra gerek görmedı işte.
neden istemıyorsun kı? gerek görülürse yapılır. doktoruna bırak her seyı. takma kafanaAnladım inşallah bende de öyle olur ya
İkilemdeydim ama yaptircam kendimize bebeği de riske atamamBen yarin yaptiracam insallah. Kendim de hekimim ve bunu gerekli goruyorum.
Yok illa yaptirmam diyorsanız oyleyse kendinizi direkt gebelik sekeri var kabul edip ona gore diyetinizi duzenleyin.bildigin gebelik sekeri olanlar nasil diyet yapiyorsa oyle diyet yapin.
Canan Karatay dan ziyade hani diyelim çıktı bu şeker bebeğe ne gibi zararları dokunur bundan endişe ediyorumneden istemıyorsun kı? gerek görülürse yapılır. doktoruna bırak her seyı. yakma kafana
canan karatayın lafını da bosver
bu zamana kadar uygulanan bir şey, hala da devam edıyor.Canan Karatay dan ziyade hani diyelim çıktı bu şeker bebeğe ne gibi zararları dokunur bundan endişe ediyorum
23 ya da 24. haftada yaptırdım 27. haftadayım, hiç bir sorun yaşamadım test esnasında ya da sonrasında. canan karatay ın bu söylemleri nedeniyle 15 gün görevden men edildiğini duymuşsunuzdur. doktorunuz en doğru kararı verecektir elbet. bir sn düşünmedim yaptırırken de. eğer bir sorun çıkarsa bebeğimin sağlığı için yapmam gerekenleri önceden bilöiş oluyorum. artık yediğimiz hiç birşeyde gerçek şeker yok glikoz şurubunu vücudumuza alıp duruyoruz bu da hormonları ve dengemizi bozuyor. karar sizin ben yeptırdım pişman değilim.Merhaba kk hanımları hamileliğinizde şeker yüklemesi yaptırdınız mı bunun bir zararı varmı yaptırmazsam ne gibi problemler olur ikili ve üçlü testi de yaptırmak istemedim yaptırmadım ama bu konu da cok kararsız kaldım bana yardımcı olurmusunuz yaptıran ve yaptırmayan hanimlar yorumlarınızı bekliyorum
mesela ben ısterdım doktorumun yapmasını. ama yapmadı
diyet yapıyor muyum? hayır.. toklugum sınırda cıktı.
yememe içmeme hıc dıkkat etmıyorum( diyet bakımından )
bence şeker yüklemesı çok önemlı bişi. canan karatay dogum uzmanı degıl sonucta.
Allahın izni ile bir şey olmaz inşallah ama yaptircam tedbir almakta fayda varbu zamana kadar uygulanan bir şey, hala da devam edıyor.
gebelıkte şeker çok önemlı. bu yuzden bebegını kaybeden cok kişi var.
en ıyısını doktor bılır
Yok şükür ki o kadar değilim bugün tozuttum bu kadar yedim normal de günde bir dilim pasta sadeceBen yaptırdım hiç bişey de olmadı sen draje yiyomussun ben 3 günde koca nutella kavanozlari bitiriyodum hiçbişey de olmadı valla
ya tutamıyorum bogazimi bu hafta hep tatlı yedim bugün yediğim dra je çikolatanın haddi hesabı yok bir 150 gram yemisimdir bir haftadır her gün bir dilim pasta yiyorum mutlaka engel olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?