hamile ve çocuklu bayanlar

Bende çok düşündüm ve çok araştırdım ama sonunda yaptırdım. Hiç birşey olmadı çok şükür öyle abartıldığı gibi ayılıp bayılmalar da yaşamadım hiç etkilemedi beni. Çok tatlı tüketiyordum ve bebeğimi tehlikeye atmak istemedim yaptırdım kurtuldum

Yok canım tatlının dibine vurdum bu aralar

yaptırmak ıstedım ama doktorum şuan gerek görmedı

Evet bir yerde okudum baygınlık geçiren oluyormuş

Ben yarin yaptiracam insallah. Kendim de hekimim ve bunu gerekli goruyorum.

Yok illa yaptirmam diyorsanız oyleyse kendinizi direkt gebelik sekeri var kabul edip ona gore diyetinizi duzenleyin.bildigin gebelik sekeri olanlar nasil diyet yapiyorsa oyle diyet yapin.

İkilemdeydim ama yaptircam kendimize bebeği de riske atamam

neden istemıyorsun kı? gerek görülürse yapılır. doktoruna bırak her seyı. yakma kafana
canan karatayın lafını da bosver
Canan Karatay dan ziyade hani diyelim çıktı bu şeker bebeğe ne gibi zararları dokunur bundan endişe ediyorum

Canan Karatay dan ziyade hani diyelim çıktı bu şeker bebeğe ne gibi zararları dokunur bundan endişe ediyorum
bu zamana kadar uygulanan bir şey, hala da devam edıyor.
gebelıkte şeker çok önemlı. bu yuzden bebegını kaybeden cok kişi var.
en ıyısını doktor bılır

mesela ben ısterdım doktorumun yapmasını. ama yapmadı
diyet yapıyor muyum? hayır.. toklugum sınırda cıktı.
yememe içmeme hıc dıkkat etmıyorum( diyet bakımından )
bence şeker yüklemesı çok önemlı bişi. canan karatay dogum uzmanı degıl sonucta.

23 ya da 24. haftada yaptırdım 27. haftadayım, hiç bir sorun yaşamadım test esnasında ya da sonrasında. canan karatay ın bu söylemleri nedeniyle 15 gün görevden men edildiğini duymuşsunuzdur. doktorunuz en doğru kararı verecektir elbet. bir sn düşünmedim yaptırırken de. eğer bir sorun çıkarsa bebeğimin sağlığı için yapmam gerekenleri önceden bilöiş oluyorum. artık yediğimiz hiç birşeyde gerçek şeker yok glikoz şurubunu vücudumuza alıp duruyoruz bu da hormonları ve dengemizi bozuyor. karar sizin ben yeptırdım pişman değilim.

Ben yaptırdım hiç bişey de olmadı sen draje yiyomussun ben 3 günde koca nutella kavanozlari bitiriyodum hiçbişey de olmadı valla

bu zamana kadar uygulanan bir şey, hala da devam edıyor.
gebelıkte şeker çok önemlı. bu yuzden bebegını kaybeden cok kişi var.
en ıyısını doktor bılır
Allahın izni ile bir şey olmaz inşallah ama yaptircam tedbir almakta fayda var

Ben yaptırdım hiç bişey de olmadı sen draje yiyomussun ben 3 günde koca nutella kavanozlari bitiriyodum hiçbişey de olmadı valla
Yok şükür ki o kadar değilim bugün tozuttum bu kadar yedim normal de günde bir dilim pasta sadece

Yinede ailende şeker hastalığı varsa yaptir çünkü genetik olabiliyor komşunun ikiz kızları vardı birinde şeker çıktı 10 gündür hastanede yatıyor diğer çocukları da risk grubunda korkutmak istemiyorum yanlış anlama benim anneannemde şeker hastası mesela ben yaptirmistim

ya tutamıyorum bogazimi bu hafta hep tatlı yedim bugün yediğim dra je çikolatanın haddi hesabı yok bir 150 gram yemisimdir bir haftadır her gün bir dilim pasta yiyorum mutlaka engel olamıyorum

Ye arkadaşım yanlış anlaşılmayayım

Karatay diyor ya işte şeker yüklüyor seni zehirliyor vs

Biz zaten kendimiz de şeker yiyoruz sen de yiyorsun ben de yedim çoğu kişi yedi

Testi yaptır sıkıntı varsa benim gibi mecburen diyet yapar sağlıklı kucağına alırsın çünkü çocuk için sorun yüksek şeker anne için de tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…