hamile ve çocuklu bayanlar

Ikisindede yaptırmadim..bence ailenizde şeker gecmisi yoksa yaptirmaya gerek yok..
Ailemde taa buyuk dedelerde bile yok ama bende cikti!
Lutfen yaptirin . Yaptirmamaniz halinde olusacak riskler iceceginiz glikozdan masum degil!!!!

ben yaptırdım hepsını..açıkcası seke ryuklemesı bence gereklı bır bardak fazla sekerlı suyun ne zararı olacak allasen...ondan fazla sekerı zaten yedıklerımızle ıctıklerımızle tuketıyoruz
ıkılı uclu teste gelınce bebegınızın ALLAH korusun engellı olursa aldırmayacaksanız hıç yaptırmanıza gerek yok
ama sanırım dıgerı ayrıntılı ultrason ona mutlaka gırın organlarına felan bakıyorlar

40 kilo başladığınız hamileliginizde 80 kilo olduysaniz 5ci ayda tabiki yaptirilmali ama normal giden hamilelikde bir bardak şekerli masum görünen suyun çokça etkisi var...resmen vücudu şoka sokuyor..canan karataya bu konuda katiliyorum..yaptirip yaptırmamak sizin insafiyetinizde..ben 2li 3lu testleride yaptirmadim..

Yaptirdim cnm oglum bir yasina gitcek problem yasamadim cok sukur karatay bebek haraket etmiyo seker yuklemesinden sok geciriyo diyodu ole hic olmadi kipirkipir devam etmisti oglum dr yaptirmami tavsiye etmisti o zmn sekerin olursa gebelik icin riskli demisti

Nst ye girince hep şekerli tatli yiyecek yiyip gelin diyor dr yada Ebeler..sekeri gören bebek nedense harekete geçiyor canan karatayin dedigi şok bu yonde. .yoksa ana rahmindeki bebegin tatliya çikolataya bagliligindan degil...

Yaptirmayip diyet yapabilirsiniz. Ben yaptirdim bütün testlerimi.

Bunu şeker yüklemesi yaptırılmadan da öğrenilmesinin mümkün olduğunu duymuştum. Araştırın derim

Konuyu okuyunca aklima geldi o günler..gülümsedim...tam da canan karatayin ekranlara cikip bas bas `gebeler sakin seker yuklettirrmeyin kendinize' diye bagirdigi zamanlar benim seker yuklememe denk gelmisti...okuldaki arkadaslar,hatta mudurum,annemler arayip soruyolardi 'sen se yaptiricak misin' diye.acikcasi kafam karismisti...ben de gitmeden dr.umu arayip sordum fikrini merak ettim..dr.uma guvenim tamdi.uni hastanesinde prof. Bana 'tabi ki yaptiricaksin,yaptirmalisin' dedi..ben de 'su aralar herkes bisey soyluyo kafam karisti...'dedim.dr cok sert bi sekilde herkes dedigin canan karatay diye bi g....zkali soyluyo sadece...beni hakkinda konusturup gunaha sokuyor surekli ama onun yuzunden birsürü bebek olucek"dedi...son cumlesinden sonra yaptirmamayi dusunmedim bile...bence yaptiron siz de

Her tahlili yaptırdım gebelikte şeker önemli ve eğer varsa önlem alınmalı ki açlık şekeri normal çıkıp yüklemede yüksek çıktığı oluyor bu da gizli şeker var demek

ya tutamıyorum bogazimi bu hafta hep tatlı yedim bugün yediğim dra je çikolatanın haddi hesabı yok bir 150 gram yemisimdir bir haftadır her gün bir dilim pasta yiyorum mutlaka engel olamıyorum

Hic şeker tuketmeyenlerde de çıkıyormus gebelik sekeri bende cok yiyorum tatli şeker yüklemesi yaptrdm bisey cikmadi cok şükür. 50 gr sekeri zaten yediğin pasta cikolatalrdanda almssndr gözünde büyütme bence yaptir tedbirli olmak lazim

Gerizekali dedigi insan koskoca bir profosör..sevilmemesi cok normal çünkü yillarca ezbere tip doktorlari araştırmadan sadece dayatilan şeyleri söylüyor. .yillarca tereyağ yumurta zararli dendi..sonra çıktı biri tüm insanlikdan Özür diledi yilarca yanlış yonlendirdik diyerek..yaptırıp yaptirmamak sana kalmış ama karatay icin yürütulen karalama kampanyasının en başında medya geliyor..Çünkü düzene karşı cikiyor..bu ulkede kalp saglik vakfinin başında besel markasi sponsor varin gerisini siz düşünün. ..

ben demedim!dr.um dedi...benim dr.umda bi prof..hem de kadin dogum prof.u..ve bu konu kadin dogumun uzmanlik alanina giriyor

Bu arada bukadar şeker yemeyin..Canan karatayin hamileler için beslenme kitabini alip okuyun..Eğer saglikli beslenirseniz böyle caniniz tatli istemez kahwaltida kuru gün kurusu yada az şekerli meyveler elma mandalina gibi...işinizi görür. .

Annem şeker hastası yaptırdım ve hamilelik şekeri çıktı. Bebeğim de iri bebekti. O yüzden önerilen testleri gereksiz diye düşünmüyorum söylenen tüm tetkikleri yaptırdım doğumdan sonra da bebeğime tüm aşıları yaptırdım. Sonradan keşke denemek için

Canan Karatay'ın zırvalarına ne bakıyorsunuz.kadının işi program program gezip ota boka çemkirmek.çemkire çemkire de reklamını yapıp hoop 850TL muayene ücreti kitlemek.herkes kendi uzmanlık alanında görüş belirtseydi böyle olmazdı.8 ay öbce doğum yaptım,iki ayrı doktorum da o bunağa bakmayın demişti.zaten bu gereksiz zırvalarından dolayı süreli olarak meslekten men edildi.maden o kadar çok biliyormuş,akli melekeleri yerindeymiş bparasını dolandırıcılara nasıl kaptırdı.yer gök inliyor biz polisiz,savcıyız isminiz teröre bulaşmış yalanına inanmayın diye. Ne yaptı bizim reklam profu paraları hoop kaptırdı dolandırıcılara.bir dilim pastadan alacağınız şeker için riske girmeye değer mi siz karar verin.8 aylık anneyim ben yaptırmıştım.

Bnm sekerim dusuk olmasna ragmn israrla yapildi. Smdi olsam yaptrmam sekerm yuksek cikmiyorken. Pasta gbi oldgnu da dsnmuorm cnku bnm bebegm ilk ve son kz o kdr oynadi karnmda taklalar atiodu drmadan tepiniyordu ki hamileyken pasta da yedm sekerli de ama hc oyle bi tepki vermedi bir daha.

Hepsini yaptırdım, bir daha hamile kalsam şeker yüklemesi yaptırmam. Taramalar önemli ama bence, hoş sonuçta kötü bir şey çıksaydı nazardım onu da bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…