Ailemde taa buyuk dedelerde bile yok ama bende cikti!Ikisindede yaptırmadim..bence ailenizde şeker gecmisi yoksa yaptirmaya gerek yok..
Ustte yazdim.lutfen okuyunBabam şeker hastası fakat bilmiyorum çok kararsız kaldım
Merhaba kk hanımları hamileliğinizde şeker yüklemesi yaptırdınız mı bunun bir zararı varmı yaptırmazsam ne gibi problemler olur ikili ve üçlü testi de yaptırmak istemedim yaptırmadım ama bu konu da cok kararsız kaldım bana yardımcı olurmusunuz yaptıran ve yaptırmayan hanimlar yorumlarınızı bekliyorum
ya tutamıyorum bogazimi bu hafta hep tatlı yedim bugün yediğim dra je çikolatanın haddi hesabı yok bir 150 gram yemisimdir bir haftadır her gün bir dilim pasta yiyorum mutlaka engel olamıyorum
ben demedim!dr.um dedi...benim dr.umda bi prof..hem de kadin dogum prof.u..ve bu konu kadin dogumun uzmanlik alanina giriyorGerizekali dedigi insan koskoca bir profosör..sevilmemesi cok normal çünkü yillarca ezbere tip doktorlari araştırmadan sadece dayatilan şeyleri söylüyor. .yillarca tereyağ yumurta zararli dendi..sonra çıktı biri tüm insanlikdan Özür diledi yilarca yanlış yonlendirdik diyerek..yaptırıp yaptirmamak sana kalmış ama karatay icin yürütulen karalama kampanyasının en başında medya geliyor..Çünkü düzene karşı cikiyor..bu ulkede kalp saglik vakfinin başında besel markasi sponsor varin gerisini siz düşünün. ..
Bnm sekerim dusuk olmasna ragmn israrla yapildi. Smdi olsam yaptrmam sekerm yuksek cikmiyorken. Pasta gbi oldgnu da dsnmuorm cnku bnm bebegm ilk ve son kz o kdr oynadi karnmda taklalar atiodu drmadan tepiniyordu ki hamileyken pasta da yedm sekerli de ama hc oyle bi tepki vermedi bir daha.Yaptırdım Yüksek çıktı diyet yaptım
Geçen bir konu vardı hamilelik şekerinden erken doğdu diye
Test varken neden yaptırmayalım ki
Önce açlık şekerine bakıyor o sınırları aşıyorsa yükleme yapıyır
Hani hiç pasta yemedim şekerli çay dahi içmedim diyebiliyorsanız bilemem de etkisi bir dilim pasta gibi diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?