Daha önce bend e 2 kere kürtaj oldum anestesisiz oldum çabuk toparlamıştım ama bunu bilemem tabiki Allahım büyüktür tşkler ii akşamlarSezaryan yapanlar ilerde soğuk aldıklarında ameliyat yerlerinin sancidigini söylüyorlar . Her bünye aynı değildir ablan belki hemen kalktı ama senin oyle olacağın ne malum? .
Biz ne kadar konuşsak fayda etmiycek o yüzden daha fazla yorum uapmiycam . Çocuğunuzu sağlıkla kucaginiza alırsınız ins
Yorum yapmazsınız ozaman olur biter her parmak bir değil insanlarsa öyle biraz mantık arkadaşlarhasta oluyorum doğumdan korkup sezaryen isteyenlere
Sen ne düşünüyosun Allah yardımcınız olsun inşCanım daha çok erken senin için
Şimdi bunları düşünme
Bebek isimlerine bak
Bebek kıyafetlerine bak
Beşik araştır
Sağlıklı vitaminli beslen
Doğum için benim haftalarımdayken bol bol düşünüp strese gireceksin zaten
Adi sani bilinen ozel hastanelerde de yapilmiyor. Benim arkadasim ozel bir hastane de kontrolune devam ediyordu doktoru ben sezeryan yapmam deyince cok bilinmeyen bir ozel hastanede hic bilmedigi bir doktora sezeryan yaptirmisti sirf normal dogum yapmayi istemedigi icin. O yuzden sezeryan istiyorsaniz bile bastan konusun doktorunuzla.Evet yssak ama özel hastanelerde yinede yapan var sezeryan
Bende ilk sezaryan ve ikinci sezaryanda ilk gün kalktim ayaga..Hatta ikincisinde imza atip ciktim bir gecede..Cok zordu ama evde küçük bir bebegim daha vardi acidan önemli olan ve eve gider gitmez yemek yaptim diger oğlumu kucagima gelmek istedi ikinci gün mecbur aldim. Gel sen bana sor neler yaşadım ama insanin evlatlari acidan daha önemli oluyor.o nasıl olmuş de hele ikinci sezeryanımda iki güne kalkayım şıp diye
epidural ne oluyorben ilk doğumumu normal ikinci doğumumu epidural normal yaptım.cok da memnunum tabi sancı çekmek zor bişey ama sonunda değiyor.
sen bilirsin arkadaşım uğraşamam seninle ben sezeryen acısıyla gözlerimi açıp normal doğumunu yapıp mutlulukla evladını kucağına alan kadınları görüp evladımı kendi başına iki haftaya anca almış insanım keyfin bilir senindeYorum yapmazsınız ozaman olur biter her parmak bir değil insanlarsa öyle biraz mantık arkadaşlar
Buna şaşıran arkadaşların okuması iyi olucak :)Bende ilk sezaryan ve ikinci sezaryanda ilk gün kalktim ayaga..Hatta ikincisinde imza atip ciktim bir gecede..Cok zordu ama evde küçük bir bebegim daha vardi acidan önemli olan ve eve gider gitmez yemek yaptim diger oğlumu kucagima gelmek istedi ikinci gün mecbur aldim. Gel sen bana sor neler yaşadım ama insanin evlatlari acidan daha önemli oluyor.
Herkesin keyfi bilir elbette öyle allah ayırmasın sizide nedeyim bende sen ve senin gibi fikirlere sahip arkadaşlardan yorum istemiyorum zaten konum BELLİ BENİM .sen bilirsin arkadaşım uğraşamam seninle ben sezeryen acısıyla gözlerimi açıp normal doğumunu yapıp mutlulukla evladını kucağına alan kadınları görüp evladımı kendi başına iki haftaya anca almış insanım keyfin bilir seninde
orası öyle bende imzayla çıktım üstelik geride bekleyenim olmadığı halde ama ben de çok zorlandım ama normal doğum yapıp çıkanları hatırladıkça isyen edesim geliyo benimde üstelik açılmam olduğu haldeBende ilk sezaryan ve ikinci sezaryanda ilk gün kalktim ayaga..Hatta ikincisinde imza atip ciktim bir gecede..Cok zordu ama evde küçük bir bebegim daha vardi acidan önemli olan ve eve gider gitmez yemek yaptim diger oğlumu kucagima gelmek istedi ikinci gün mecbur aldim. Gel sen bana sor neler yaşadım ama insanin evlatlari acidan daha önemli oluyor.
Ben ikisini de yasadim ilk gebeligimde normal dogum yaptimmm oglunda epidral seseryan hangisi iyi dersen bana ben normali tercih et derim..Arkadaşlar merhaba sizlere sorum şu
Normal doğumdan korkuyorum sezeryan istiyorum fakat Epidural doğum diye birşey ??? Bunu yaşayan arkadaşlar paylaşabilir mi benimle tşkler şimdiden
Benim mecbur sezaryan oldu 42 haftaya kadar bekledim acilma olmadi ve ikinci bebegime hemen hamile kaldim..aradaki zaman cok az olunca ikinci sezaryan cok aci verdi. Ama dedigim gibi zorunluluklar acının önüne gecti.orası öyle bende imzayla çıktım üstelik geride bekleyenim olmadığı halde ama ben de çok zorlandım ama normal doğum yapıp çıkanları hatırladıkça isyen edesim geliyo benimde üstelik açılmam olduğu halde
Ben epidural normal doğum düşünüyorum tatlımSen ne düşünüyosun Allah yardımcınız olsun inş
benimki de mecburi bebeğim tersti sancım varmış ama hissetmiyodum benim en çok üzüldüğüm konu sütümün gelmemesi zar zor süt yapan gıdalarla geldi oda bebeğime yetmedi hastanede hemşirenin demesine göre sebebi sezaryenmişBenim mecbur sezaryan oldu 42 haftaya kadar bekledim acilma olmadi ve ikinci bebegime hemen hamile kaldim..aradaki zaman cok az olunca ikinci sezaryan cok aci verdi. Ama dedigim gibi zorunluluklar acının önüne gecti.
Yarım insan olmak ömür boyu çekmek abartılı değil miYerinizde olsam normal doğum tercih ederim . En fazla 2 3 saat sancı çekeceksiniz ondan sonra herşey bitecek. Sezaryanla yarım insan olacaksınız. Omur boyu çekeceksiniz . 2 3 saatlik sancıyı, Omur boyu cekecek olmaya tercih etmezdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?