Çok geçmişolsun rabbim sağlık sıhhat versin bundna sonrada :)Bu mesaja tamamen katılıyorum. 1 hafta önce normaldoğum yaptım. Çok şükür çok güzel bir doğum oldu. Ama doğumdan sonra fark ettim ki notmal doğum fanatiği olmuşum ben. Sezeryana mecbur kalsaydım kendimi zor toparlayacaktım psikolojilmolarak ki bence bu manyaklık.
Doğum normal de olabilir sezeryan de. Bence kendinizi her ikisi içinde hazırlayın. İkisinin de güzellikleri ve zorlukları var. İkisi de acılı. İkisi de dikişli. Okuyum. Cesaretlenin. Kararı drunuzla ilerleyen haftalarda verin. Her türlü mutlu olmaya bakın.
Ayyy nekadar güzel çok geçmişolsun sizlerede bende doğumda yanımda istiyorum ablamı eşim duygusal o konuda biraz ben geri druyorum bende spinal doğum istiyorum nerede yaşyosunuz birde yanımıza birini alıncs ücrette fark oluoyomuEpidural sezaryen ile doğum yaptım. Kızım dönmedi mecburen sezaryen oldum. Hiç öyle yarım insan olmadım. Çarşamba doğum yaptım. Cuma hastaneden çıkarken dimdik ayaktaydım. Çok şükür bir sıkıntım falan olmadı. Bir de kendimde olduğum için bebeğimin ilk anlarına tanık oldum. Eşim de ameliyathanede yanımdaydı. Çok güzel oldu doğum tavsiye ederim
Tşk ederim :)Sezeryan hakkinda bir fikrim yok cunku 2 cocugumu da normal dogumla dunyaya getirdim. Bana sorarsan iyi ki oyle yapmisim. Sancimi cekip bebeklerimi kucagima almam toplamda 1.5 saat surdu. Ayrica sezeryandan deli gibi korkuyodum.
Ama senin agri esigin dusuk olabilir, catin dar olabilir, bebegin ters gelir ya da baska sorunlar cikar ortaya o zaman normal dogum diye diretmenin anlami yok. Normal dogum tabi ki cok guzel bisey. Sonucta yaradilis olarak en uygun yol. Ama dogumundaki rahatlik en onemlisi.
Cunku asil is dogurduktan sonra basliyor. Sen rahat bir dogum yasamalisin ki bebeginle en iyi sekilde ilgilenebilesin. Doktorunla vakti geldiginde gorusup en dogru karari birlikte verirsiniz zaten. Hem psikolojik hem de bedensel olarak sana en iyi gelecek yolu sen belirlersin zaten vakti gelince. Simdiden sana hayirli bir dogum diliyorum.
amuda kalkmak mı yok daha neler
bebek yan duruyordu bende, dönsün diye 8 aylıkken amuda kalkmışlığım var.
ha ha döndü de ne oldu, doktor sezeryan dedi
Benim tek cocukDaha önce normal doğum falan yaptınız mı tek mi çocuk var benim korkumda daha önce suni sancı verdiler düşüknfalan yaşadım o yüzden dilim yandı
Bursada yasiyorum canimBide nerede yaşıyosunuz dr tavsiyesi alabilirim
Bende ankarada yaşıyorum tşknederim doğru diyorsunuz çok tşk ederim Allahım büyük önce ona sığınıyorum zTn herzaman sonra doktor bulunca net bir dr onunlada görüşücem bu konuyuBursada yasiyorum canim
Ben doktoruma guvendim. Kendisi sagolsun beni cok iyi yonlendirdi. Medicabil hastanesi oktay altun.
Sağolun doğru diyosunuz bende büyük konuşmak istemiyorumNormal doğum istiyordum ancak kızım 41 haftalık olmasına rağmen birtürlü kanala girmedi ,1 cm bile açılma olmadığı için zorunlu sezaryen oldum.Cuma 12:20'de doğdu kızım cumartesi saat 15:00 gibi evdeydim.hiç öyle yarım insan da olmadım.daha önceden 2 tane kist ameliyatı geçirmiştim.sezaryen de aynı yerden oldu.hemen ayağa kalktım.hatta 1 hafta sonraki doktor kontrolüme tek gittim.15 ay oldu hiç de sızı,ağrı yok.hakkınızda hayırlısı olsun.sezaryen istersiniz normal olur,normal istersiniz sezaryen olur.sağlıkla doğum yapın gerisi önemli değil.
Hakkinda hayirlisi olsunBende ankarada yaşıyorum tşknederim doğru diyorsunuz çok tşk ederim Allahım büyük önce ona sığınıyorum zTn herzaman sonra doktor bulunca net bir dr onunlada görüşücem bu konuyu
Ben para işlerine karışmam eşim ilgilenir. Eve gelen doğalgaz faturasını dahi bilmiyorum :))) Bizim özel.sağlık sigortamız var çok bir şey ödemedik. Bence kardeşin değil eşin yanında olmalı. Bebek onun. O anı yaşamalı. Bir de yanında olunca sana saygısı artıyor neler yaşadığını görünce. Tabi karar sizin.Ayyy nekadar güzel çok geçmişolsun sizlerede bende doğumda yanımda istiyorum ablamı eşim duygusal o konuda biraz ben geri druyorum bende spinal doğum istiyorum nerede yaşyosunuz birde yanımıza birini alıncs ücrette fark oluoyomu
Canım ben epidural normal doğum yaptım, 5cm kadar açılma olduktan sonra belden uyuşturuyorlar, kasılmaları hissedşyorsun ama sancı hissetmiyorsun, inanılmaz rahattı doğumum tavsiye ederimArkadaşlar merhaba sizlere sorum şu
Normal doğumdan korkuyorum sezeryan istiyorum fakat Epidural doğum diye birşey ??? Bunu yaşayan arkadaşlar paylaşabilir mi benimle tşkler şimdiden
Sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum geçirmeniz dileğiyle.İster sezaryenle ister normal doğum olsun,her ikisinde de bir bebek ve bir anne doğuyor nihayetindeSağolun doğru diyosunuz bende büyük konuşmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?