Sezeryan ile doğan çocuklar daha zeki oluyomuş hem
İnşallah canım :) benim kızlarımın ikiside güzel :))))Mirayın kafa şekli çok güzel ama annesi yeerim ben pıtırcıklarımı oy maşallah nasip olursa doğumda yanımda olcaksın zaten
Aynen katılıyorum size bende normal bekledim ama olmayınca olmuyo bence sezeryan normalden dahada zor hem herkesin kendi seçme hakkı var herkes birbirine saygı duymalı hem BBBeti'nin yaşadıkları kolay değildi korkması çok normalYa Allah askina ne bu sidik yaristirir gibi sezaryan dogumla normal dogumu yaristirmak.
Kimi sezaryan olana yarim insan demis kimi normal dogum yapti kocasi bilmem ne dedi demis.
Yapmayin ya hu kim nasil isterse oyle dogum yapsin. Hicbir taraf digerine birsey kanitlamak ona ustunluk kurmak zorunda degil.
Ben normal dogum cok istememe ragmen mecburi sezaryan oldum ama onemli olan bebegim saglikli sihatli kucagimda olmasiydi. Bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alalimda ister normal olsun ister sezaryan. Takilmayin bu kadar.
Canım işte onu o sidik yarıştıranlara söliceksin ben bir konu açmışım fikir almak için ama millet coştu bi baskı bi anlayışsızlık falan yapanlar yani ben konumda demişim zaten sezeryan istiyorum normalden korkuyorum fakat birşey duydum epidural normal yaşayanlar yazsın dedik yani fikir almak önyargıya gerek yok benn sezeryan derim normal gelir bilemem zaten hayırlısı diyorum bu yüzdende merak edip soruyorum büyük konuşmak istemiyorum konuyu açmamda ki amaç sezeryan istemem doğru evwt ama olurda ya normal doğurursam die her ihtimale karşı yaşayanları dinlemek suç mu ( Sidik yarıştıranlar ) okurr umarım !!!Ya Allah askina ne bu sidik yaristirir gibi sezaryan dogumla normal dogumu yaristirmak.
Kimi sezaryan olana yarim insan demis kimi normal dogum yapti kocasi bilmem ne dedi demis.
Yapmayin ya hu kim nasil isterse oyle dogum yapsin. Hicbir taraf digerine birsey kanitlamak ona ustunluk kurmak zorunda degil.
Ben normal dogum cok istememe ragmen mecburi sezaryan oldum ama onemli olan bebegim saglikli sihatli kucagimda olmasiydi. Bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alalimda ister normal olsun ister sezaryan. Takilmayin bu kadar.
sıkınti orda iste çatır çatir doguruyom diyenler çatir çatir yirtiliyorNe olacak bu milletin normal doğum takıntısı anlayamıyorum zaten canım .
Yahu biz sezeryana sıcak bakanlar , normal doğumu isteyenlere hiç bi tepki vermezken , onların bize verdiği tepki inanılmaz saçma geliyor . Yarım insan oluyorsun ne demek ya . Sen çatır çatır normal dogurabiliyorsun diye bende mi normal doğurmak zorundayım .
Hamileligimin başından beri sezeryan doğum istiyorum dedigimde aaaa neden diye öcü görmüş gibi davrananlar oluyor .
Bu insanların tutumundan nefret ettim ..
Biz kimseye bişey demiyoruz aa makatina kadar kesik senin vajinan yarim sağlam bilmem ne demiyoruz ama bize yarim insan diyorlar .
Yazık çok yazık .
Boşver canım hayat bizim bebek bizim .
Kimseyi ilgilendirmez .
Ayrıca yarım insan diyenler de yarım beyin bile yok .
İnşallah canım :) benim kızlarımın ikiside güzel :))))
süper zeka ikiside prenses gibi maşallahh kuzularımaİnşallah canım :) benim kızlarımın ikiside güzel :))))
İşte yarım beyinli değil yok gibi hatta beyinleri benim babaannem 77 yaşında 6 canlı doğum ve düşükleri var ilk doğumda normal diye tutturmuştum (sebebi evde tek başıma düşük yaptım onu yaptıysam doğururumda demiştim) bana kızmıştı sezeryan diye bişey var neden analar saatlerce günlerce acı çeksin diye o yaştaki bi anne bile tavsiye ediyosa ki babamı evde doğurmuş bu tavsiye gözardı edilmemeli bugün ilk doğumumu yapacak olsam yine sezeryan yaparım yanisıkınti orda iste çatır çatir doguruyom diyenler çatir çatir yirtiliyor
Bravo canım yaşa vallasıkınti orda iste çatır çatir doguruyom diyenler çatir çatir yirtiliyor
Genel anestwzi aninda etki gosterirken spinal anestezi icin 30 dk lik bir sure gerekiyor.aynen katılıyorum,
bir de sanırım acil sezeryanda direk genel anestezi veriliyor, spinal anestezinin etkisini beklememek için. başka sebebi var mı bilemicem ama çevremde acil sezeryana giren tanıdıklarım hep genel anestezi oldular, planlı sezeryanlar da genelde spinal oldu.
O zaman spinal anestezi tam senlik..Evet tamamen uyuma fobimde olduğu için :)) daha önce kürtajımda bile ben anestezisiz geçirdim ondann spinal istiyorum rabbim nasip ederse iinş
Evet öyle düşünüyorum artık inşO zaman spunal anestezi tam senlik..
Canim spinal belden vurulur vurulmaz etkisini bacaklardan baslayarak hemen gösteren, Epidural yine belden ama daha uzun süre sonra etki gösteren ve sürekli belden de ağrı kesici vermek icin aparati bulunan bir uygulamadir. Genel anestezide saniyeler icerisinde tamamen uyutan bir yöntemdir.Genel anestwzi aninda etki gosterirken spinal anestezi icin 30 dk lik bir sure gerekiyor.
En kolay ornek ben spinal oldum gerekli surenin yarim saat oldugunu soyledi doktorum ve bekledik o sureyi daha sonra ameliyat oldumCanim spinal belden vurulur vurulmaz etkisini bacaklardan baslayarak hemen gösteren, Epidural yine belden ama daha uzun süre sonra etki gösteren ve sürekli belden de ağrı kesici vermek icin aparati bulunan bir uygulamadir. Genel anestezide saniyeler icerisinde tamamen uyutan bir yöntemdir.
Iyide bende spinal oldum. Belden igneyi vurdular zaten diger bütün hazirliklar tamamdi hemen ameliyata aldilar. Internetten arastirdim ben oncesinde de. Neyse doğuma girecek arkadaslarda ararstirir muhtemelen.En kolay ornek ben spinal oldum gerekli surenin yarim saat oldugunu soyledi doktorum ve bekledik o sureyi daha sonra ameliyat oldum
Iyide bende spinal oldum. Belden igneyi vurdular zaten diger bütün hazirliklar tamamdi hemen ameliyata aldilar. Internetten arastirdim ben oncesinde de. Neyse doğuma girecek arkadaslarda ararstirir muhtemelen.
Aynen öyle oldu benimki de. Tabi benim iki sezeryanimda da spinal anestezi tutmadi ve arkasindan cok canim yandigi için genel yaptılar. Hatirlayinca bile tüylerim diken diken oluyor.ben de beklemedim iğneden sonra, belki 5 dak falan beklemişimdir, anestezi doktoru kontrol ediyordu, hissediyor musun acıyor mu falan diye sormuştu,
genelde ise anında uyutuyor bildiğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?