Hamile ve doğum yapmış arkadaşlarım bakar mı ?

Ya Allah askina ne bu sidik yaristirir gibi sezaryan dogumla normal dogumu yaristirmak.

Kimi sezaryan olana yarim insan demis kimi normal dogum yapti kocasi bilmem ne dedi demis.

Yapmayin ya hu kim nasil isterse oyle dogum yapsin. Hicbir taraf digerine birsey kanitlamak ona ustunluk kurmak zorunda degil.

Ben normal dogum cok istememe ragmen mecburi sezaryan oldum ama onemli olan bebegim saglikli sihatli kucagimda olmasiydi. Bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alalimda ister normal olsun ister sezaryan. Takilmayin bu kadar.

Aynen katılıyorum size bende normal bekledim ama olmayınca olmuyo bence sezeryan normalden dahada zor hem herkesin kendi seçme hakkı var herkes birbirine saygı duymalı hem BBBeti'nin yaşadıkları kolay değildi korkması çok normal

Canım işte onu o sidik yarıştıranlara söliceksin ben bir konu açmışım fikir almak için ama millet coştu bi baskı bi anlayışsızlık falan yapanlar yani ben konumda demişim zaten sezeryan istiyorum normalden korkuyorum fakat birşey duydum epidural normal yaşayanlar yazsın dedik yani fikir almak önyargıya gerek yok benn sezeryan derim normal gelir bilemem zaten hayırlısı diyorum bu yüzdende merak edip soruyorum büyük konuşmak istemiyorum konuyu açmamda ki amaç sezeryan istemem doğru evwt ama olurda ya normal doğurursam die her ihtimale karşı yaşayanları dinlemek suç mu ( Sidik yarıştıranlar ) okurr umarım !!!

sıkınti orda iste çatır çatir doguruyom diyenler çatir çatir yirtiliyor

sıkınti orda iste çatır çatir doguruyom diyenler çatir çatir yirtiliyor
İşte yarım beyinli değil yok gibi hatta beyinleri benim babaannem 77 yaşında 6 canlı doğum ve düşükleri var ilk doğumda normal diye tutturmuştum (sebebi evde tek başıma düşük yaptım onu yaptıysam doğururumda demiştim) bana kızmıştı sezeryan diye bişey var neden analar saatlerce günlerce acı çeksin diye o yaştaki bi anne bile tavsiye ediyosa ki babamı evde doğurmuş bu tavsiye gözardı edilmemeli bugün ilk doğumumu yapacak olsam yine sezeryan yaparım yani

Epidural doğum yaşayanlara sorulmuş. Bir tanesi de benim.
2,5 yıl önce epidural normal doğum yaptım.
Çok rahattı benim için herşey, şanslıydım biraz diyelim.

3 ay önce kardeşim denedi, epidural normal diye yattı, sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldı.
Herkeste aynı etki olacak diye birşey yok.
Kader kısmet biraz...

Deneyimimi sorarsanız, çok çok güzeldi,

Genel anestwzi aninda etki gosterirken spinal anestezi icin 30 dk lik bir sure gerekiyor.

Genel anestwzi aninda etki gosterirken spinal anestezi icin 30 dk lik bir sure gerekiyor.
Canim spinal belden vurulur vurulmaz etkisini bacaklardan baslayarak hemen gösteren, Epidural yine belden ama daha uzun süre sonra etki gösteren ve sürekli belden de ağrı kesici vermek icin aparati bulunan bir uygulamadir. Genel anestezide saniyeler icerisinde tamamen uyutan bir yöntemdir.

En kolay ornek ben spinal oldum gerekli surenin yarim saat oldugunu soyledi doktorum ve bekledik o sureyi daha sonra ameliyat oldum

En kolay ornek ben spinal oldum gerekli surenin yarim saat oldugunu soyledi doktorum ve bekledik o sureyi daha sonra ameliyat oldum
Iyide bende spinal oldum. Belden igneyi vurdular zaten diger bütün hazirliklar tamamdi hemen ameliyata aldilar. Internetten arastirdim ben oncesinde de. Neyse doğuma girecek arkadaslarda ararstirir muhtemelen.

Iyide bende spinal oldum. Belden igneyi vurdular zaten diger bütün hazirliklar tamamdi hemen ameliyata aldilar. Internetten arastirdim ben oncesinde de. Neyse doğuma girecek arkadaslarda ararstirir muhtemelen.

ben de beklemedim iğneden sonra, belki 5 dak falan beklemişimdir, anestezi doktoru kontrol ediyordu, hissediyor musun acıyor mu falan diye sormuştu,

genelde ise anında uyutuyor bildiğim.

ben de beklemedim iğneden sonra, belki 5 dak falan beklemişimdir, anestezi doktoru kontrol ediyordu, hissediyor musun acıyor mu falan diye sormuştu,

genelde ise anında uyutuyor bildiğim.
Aynen öyle oldu benimki de. Tabi benim iki sezeryanimda da spinal anestezi tutmadi ve arkasindan cok canim yandigi için genel yaptılar. Hatirlayinca bile tüylerim diken diken oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…