Hamile ve doğum yapmış arkadaşlarım bakar mı ?

Normal dogm yapabilirsen normal yap bence bende sezeryan yaptm 2 gun hastanede cok kotydm eve geldm ayaklandm ama 15 20 gun hapsirigimi oksurugumu tuttm bi kere oksrdmde o nasl bi aciydi smdi hala karnimin icin aciyo 4 bucuk ay oldu

ay bu yaziyla sezeryani birkere daha sevdim cok guzel anlatmissin kardes ben bisey daha ekleyim simdi aklima geldi benim aradasla ikimiz ayni hamielik gecirdik o tutturdu normal yapcam ben tutturdum sezeryan yapcam....bana sacmalama ne sezeryani yarim insan olcan git dogur gel diyodu aslaa diyodum o da sezeryana aslaa diyodu...sora biz dogurduk arkadas sabahtan aksama kadar acilden aci cekti makata kadar da yirtildi diri diri off bayilicam anlatirken...bende sabah gule oynaya gittim ameliyata 5 dk da bebemi gordum odamiza geldik 15 dk da :) arkadas dogumdan sonra bana keske seni dinleseydim okadar pismanimki normal yaptima rezil oldum acidan sacmaladim seyim de yirtildi kocam da laf soktu yirtilmis eskii gibi dar olmucakmi diye dedi demem o ki sezeryannnnnnnn

normal dogum da da hapsirik ve oksurukde ayni aci oluyor bence sonucta ora da dikisli orada...hatta normalde bir middet poposunun ustune oturamazmis insn acidan

Valla ben değil ama yeğenim normal doğum m yaptı 36 saat sancı çekti ama yine hamile kalsam yine normal doğum yaparım diyo ertesi gün sanki o sancıyı çeken doğumu yapan kendisi değilmiş gibi ayaktaydı valla hiçbir rahatsızlığı da olmadı. Bünyeden bünyeye değişir tabi ama zorlayıcı bi sebep olmadığı sürece sezeryan yapılmamalı bence hem bebeğiniz hem kendiniz için

Ablam 2 sezeryan yaptı maşallah özeniyorum yani 2 gün sonra ayaga kalktı
O herkeste farklı oluyor ablanın iki günde ayağa kalkmasına hiç güvenme. Ben zorunlu olarak sezaryen doğum yaptım ama hiç istemedim, şimdiki aklım olsa yine istemezdim. Ve öyle dediğin gibi iki günde değil 1 ay çektim acısını. Öyle bahsettiğin gibi kolay olmadı yani.

Demem o ki normal doğum şansın varsa kesinlikle sezaryenle doğum yapma

Ben epidural sezaryen oldum mecburen 37. haftada çünkü 32. haftada tansiyonum yükselmeye başlamıştı ancak o kadar bekleyebildi doktorum. Benim için sezaryen zordu geç toparlandım şunu unutmamak gerek her bünyenin ameliyata verdiği tepki farklıdır kimi iki günde ayağa kalkar kimi 10 günde. Konu sahibi normal doğumdan korkuyor ise saygı duymak gerekir o da biliyordur normal doğumun avantajlarını korkulduğu halde normal doğuma yönelmek ayrı bir travma yaratabileceği de unutulmamalı. Ama gene de bunları düşünmek sizin için erken gebeliğinizin tadını çıkarın bol bol uyuyun depolayamasakta hayırlı doğumlar sevgiler..

Ben yaptım epidural dogum ♥bende sizin gibi korkuyodum normal dogumdn ama dogum geldignde epidurl yaptırdm ve cok basit oldu belden asagısını uyusturuyorlar sancı hissetmitorsnz doktorunuz size ıkınman gerektiginde soyluyor ve siz doguruyorsunuz korkacak bisey yok....
Epidural yapmanı tavsiye ederim ben ikinciye hamile kalsam gine epidural isterim Allah yardımcın olsun canm kolaylk versin
Sezeryann zorr sezeryan yapan cevremdekiler zor gectigini soylediler ameliytlı hslde bebeginle nasıl ilgileneceksin normal yap bir gunde ayaga kalk bebegini emziremezsin bile kolayca sezeryanlıken cook zor egilip kalkamıyorsun bir ay cekersin

normal doğumda korkulacak hiç birşey yok
riskler sezeryan da da var, normal doğumda da
ben epidural normal doğum yaptım
ancak ebenin beni yanlış yönlendirmesiyle sancı çektim
senin daha vaktin var git eve dedi
evde bi güzel sancı çektim ben abartıyorum herhalde diye düşündüm
sabah artık dayanamaz oldum, gittik hastaneye ebe dedi hiç epidurale gerek yok %90'a gelmişsin, birazdan doğuracaksın dedi
ben yinede epidural istedim
aacayip rahatlattı, zaten doğurmak uzun sürmüyor hemen geliyor bebek
uzun süren şey sancı kısmı
eğer ebe beni eve göndermeden belli açıklığa geldiğimde alabilseydim epidural öyle rahat olacaktı ki
ben tavsiye ederim
emzirme derdi falanda olmuyor
kucağımla bebeğmle çıktım, sütümde geldi, emzirdim ilk yarım saat içinde
çok rahat

Evet tamamen uyuma fobimde olduğu için :)) daha önce kürtajımda bile ben anestezisiz geçirdim ondann spinal istiyorum rabbim nasip ederse iinş

Ne olacak bu milletin normal doğum takıntısı anlayamıyorum zaten canım .
Yahu biz sezeryana sıcak bakanlar , normal doğumu isteyenlere hiç bi tepki vermezken , onların bize verdiği tepki inanılmaz saçma geliyor . Yarım insan oluyorsun ne demek ya . Sen çatır çatır normal dogurabiliyorsun diye bende mi normal doğurmak zorundayım .
Hamileligimin başından beri sezeryan doğum istiyorum dedigimde aaaa neden diye öcü görmüş gibi davrananlar oluyor .
Bu insanların tutumundan nefret ettim ..
Biz kimseye bişey demiyoruz aa makatina kadar kesik senin vajinan yarim sağlam bilmem ne demiyoruz ama bize yarim insan diyorlar .
Yazık çok yazık .
Boşver canım hayat bizim bebek bizim .
Kimseyi ilgilendirmez .
Ayrıca yarım insan diyenler de yarım beyin bile yok .

Saolun konumun içeriğinde normalden korkuyorum ama normal doğumun epiduralı soru işareti koydum bir ihtimal yaşayanlardan duymak istedim yani fikir almak amacım
Hahahahahahhaah kahkaha attımm resmenn ağzına sağlık kesinlikle katılıyorum fikirlerin muhteşem ötesiiii

Sağol canım teşekkür ettim

Aynen bende ikinci sezeryanımda imzayla çıktım benimde evde bi kuzum daha vardı ayrıca sezeryan olduğuma pişman değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…