- 30 Ocak 2015
- 19.869
- 28.692
- 798
- 29
ay bu yaziyla sezeryani birkere daha sevdim cok guzel anlatmissin kardes ben bisey daha ekleyim simdi aklima geldi benim aradasla ikimiz ayni hamielik gecirdik o tutturdu normal yapcam ben tutturdum sezeryan yapcam....bana sacmalama ne sezeryani yarim insan olcan git dogur gel diyodu aslaa diyodum o da sezeryana aslaa diyodu...sora biz dogurduk arkadas sabahtan aksama kadar acilden aci cekti makata kadar da yirtildi diri diri off bayilicam anlatirken...bende sabah gule oynaya gittim ameliyata 5 dk da bebemi gordum odamiza geldik 15 dk da :) arkadas dogumdan sonra bana keske seni dinleseydim okadar pismanimki normal yaptima rezil oldum acidan sacmaladim seyim de yirtildi kocam da laf soktu yirtilmis eskii gibi dar olmucakmi diye dedi demem o ki sezeryannnnnnnnAnnem 2 normal dogum ve en son kardesimi sezeryanla doğurmuş .
Bana aman kızım sen bilirsin ama sezeryan yap diyor . Yani sezeryandan daha çok memnun . Ayrıca yarım insan olacaksın da ne demek ya ben en yakınım annemden biliyorum o kadar da tatlıdır canı sezeryan oldu 1 haftada tamamen iyileşti . Eğer konu dikkat etmekse tabi ki dikkat edilecek edilmesi de gerekir .
Normal doğum sanki çok kolay o an sancı cekiyorsun bitiyor diyorlar ya 3-4 tane normal doğum yapmış arkadaşım komsum var kadın nerdeyse kırkı çıkacak hala poposunun üstüne doğru dürüst oturamiyor , küçük tuvaletini bile yaparken nasıl canının yandığını hala anlatıyor .
Hamile oldugumu öğrendiğim ilk andan itibaren normal doğumu istemiyorum .
Sonuçta oyle de böyle de kesilecek bi yerlerimiz. Vajinamdan makatıma kadar kesilecegine karnım kesilsin napim.
Düşüncem yanlış olabilir ama dediğim gibi bu benim düşüncem kimseyi ilgilendirmez . Ayrıca özel hastanelerde yasak falan yok . Daha bugün kontrole gittim sezeryan tarihim verildi . Ayrıca benim istegimle sezeryan olacak .
Ama devlet hastanelerinde canin çıksa da 48 saat sancı da çeksen biraz zor alıyorlar sezeryana .
Malum devlet çocuğu nasıl yapacağımıza karışıyor , kaç tane yapacagimiza da karışıyor ama nasıl bakacagimiza karışmıyor.
Tercih senin canım . Allah sağ salim kucagimmiza almayı nasip etsin .
O herkeste farklı oluyor ablanın iki günde ayağa kalkmasına hiç güvenme. Ben zorunlu olarak sezaryen doğum yaptım ama hiç istemedim, şimdiki aklım olsa yine istemezdim. Ve öyle dediğin gibi iki günde değil 1 ay çektim acısını. Öyle bahsettiğin gibi kolay olmadı yani.Ablam 2 sezeryan yaptı maşallah özeniyorum yani 2 gün sonra ayaga kalktı
uyuşmuş oluyor. HissermiyorsunBayanlar norm dogundan sonra dikis mevzusu filan var ya onlari hissediyor musunuz
Evet tamamen uyuma fobimde olduğu için :)) daha önce kürtajımda bile ben anestezisiz geçirdim ondann spinal istiyorum rabbim nasip ederse iinşEpidural anestezi genellikle normal dogumda tercih edilen bir anestezi seklidir. Sayesinde normal dogumun agrilarini yasamadan cocugunuzu normal dogumla dunyaya getirebilirsiniz. Eger annenin bir engeli yoksa mutlaka normal dogum olmali. Sezeryana gelirsek eger genel anestezi ile bir dogum gecirebilirsiniz. Ayilmaniz ve anestezinin etkisinin gecmesi uzun surebilir. Yada dogum surecinde bebeginizi gormek ve sesini duymak onu koklamak isterseniz spinal anestezi secebilirsiniz. Hic bir agriyi yada aciyi hissetmeden dogum esnasinda konusarak bir dogum gerceklestirebilirsiniz. Ben kendim saglik sorunlari neticesinde spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim iyikide diyorum. Onu gormek muhtesemdi. Tabi bu anestezi kararini doktorunuz veriyo. Cunku spinal icin cok heyecanli ve panik bir karaktere tercih etmiyorlar ameliyat esnasinda endise edip birde tansiyon problemi ile ugrasmamak icin... simdiden hayirli dogumlar
Ne olacak bu milletin normal doğum takıntısı anlayamıyorum zaten canım .ay bu yaziyla sezeryani birkere daha sevdim cok guzel anlatmissin kardes ben bisey daha ekleyim simdi aklima geldi benim aradasla ikimiz ayni hamielik gecirdik o tutturdu normal yapcam ben tutturdum sezeryan yapcam....bana sacmalama ne sezeryani yarim insan olcan git dogur gel diyodu aslaa diyodum o da sezeryana aslaa diyodu...sora biz dogurduk arkadas sabahtan aksama kadar acilden aci cekti makata kadar da yirtildi diri diri off bayilicam anlatirken...bende sabah gule oynaya gittim ameliyata 5 dk da bebemi gordum odamiza geldik 15 dk da :) arkadas dogumdan sonra bana keske seni dinleseydim okadar pismanimki normal yaptima rezil oldum acidan sacmaladim seyim de yirtildi kocam da laf soktu yirtilmis eskii gibi dar olmucakmi diye dedi demem o ki sezeryannnnnnnn
Saolun konumun içeriğinde normalden korkuyorum ama normal doğumun epiduralı soru işareti koydum bir ihtimal yaşayanlardan duymak istedim yani fikir almak amacımPardon konunuza sezeryan olmak istiyorum ama epidural doğum diye birşey varmış yazmışsınız, böyle olunca epidural normal doğumu kastediyor gb olmuş. Sanırım her durumda sezeryanı kastediyordunuz. Bence konunuzu yeniden düzenleyin yanlış anlaşılıyor.
Önceki yorumumu geri alıyorum çünkü sezaryan olmadım ben.
Size şimdiden hayırlı doğumlar.
Hahahahahahhaah kahkaha attımm resmenn ağzına sağlık kesinlikle katılıyorum fikirlerin muhteşem ötesiiiiNe olacak bu milletin normal doğum takıntısı anlayamıyorum zaten canım .
Yahu biz sezeryana sıcak bakanlar , normal doğumu isteyenlere hiç bi tepki vermezken , onların bize verdiği tepki inanılmaz saçma geliyor . Yarım insan oluyorsun ne demek ya . Sen çatır çatır normal dogurabiliyorsun diye bende mi normal doğurmak zorundayım .
Hamileligimin başından beri sezeryan doğum istiyorum dedigimde aaaa neden diye öcü görmüş gibi davrananlar oluyor .
Bu insanların tutumundan nefret ettim ..
Biz kimseye bişey demiyoruz aa makatina kadar kesik senin vajinan yarim sağlam bilmem ne demiyoruz ama bize yarim insan diyorlar .
Yazık çok yazık .
Boşver canım hayat bizim bebek bizim .
Kimseyi ilgilendirmez .
Ayrıca yarım insan diyenler de yarım beyin bile yok .
Sağol canım teşekkür ettimSaolun konumun içeriğinde normalden korkuyorum ama normal doğumun epiduralı soru işareti koydum bir ihtimal yaşayanlardan duymak istedim yani fikir almak amacım
Hahahahahahhaah kahkaha attımm resmenn ağzına sağlık kesinlikle katılıyorum fikirlerin muhteşem ötesiiii
Bende normal doğum diye diretenlere hasta oluyorum!!!hasta oluyorum doğumdan korkup sezaryen isteyenlere
Valla çokta güzel oldu :))) buarada bbetinin ablasıyımo nasıl olmuş de hele ikinci sezeryanımda iki güne kalkayım şıp diye
Aynen bende ikinci sezeryanımda imzayla çıktım benimde evde bi kuzum daha vardı ayrıca sezeryan olduğuma pişman değilimBende ilk sezaryan ve ikinci sezaryanda ilk gün kalktim ayaga..Hatta ikincisinde imza atip ciktim bir gecede..Cok zordu ama evde küçük bir bebegim daha vardi acidan önemli olan ve eve gider gitmez yemek yaptim diger oğlumu kucagima gelmek istedi ikinci gün mecbur aldim. Gel sen bana sor neler yaşadım ama insanin evlatlari acidan daha önemli oluyor.
ablacım hoşgeldin yani söylüyorum ama işte bazı şahıslarr inanmıyor iyi oldu kendin gelip söyledin ve senin gibi de birçok insan yorum yaptı zati .Valla çokta güzel oldu :))) buarada bbetinin ablasıyım
Sorusu olana açığım :)))ablacım hoşgeldin yani söylüyorum ama işte bazı şahıslarr inanmıyor iyi oldu kendin gelip söyledin ve senin gibi de birçok insan yorum yaptı zati .
Hoşbulduk buaradaSorusu olana açığım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?