- 23 Ekim 2023
- 209
- -13
- 16
- 25
- Konu Sahibi ozkangul3012
Böyle uğrasacagimaa hiç uğraşmam daha iyi insanlari kırmak kötü biseySağolun size de tavsiye ederim biraz uğraşırsanız siz de çözersiniz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle uğrasacagimaa hiç uğraşmam daha iyi insanlari kırmak kötü biseySağolun size de tavsiye ederim biraz uğraşırsanız siz de çözersiniz.
Hepsi birbirinden alakasız konular kuşla hamilelik kedi bunların hepsi aynı şey miGülmekten maksadım hepsini bir konu altında derleyip yazabilirdiniz tabiki hepimizin derdi sıkıntısı olunca buraya yazıyoruz ama akışa bakıyorum siz bir orda bir burda onu demek istedim Allah başka dert vermesin ne diyeyim.!
Evlenmiş gebe kalmışsınız kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.. bu arada ablam da Erbil'de doğum yapmıştı hem de 16 yıl önce. Sağlık kuruluşları gayet iyi aslında. Eğer bu yüzden eşinizden ayrı kalmayı düşünüyorsanız bence biraz daha araştırın ve bebeğiniz babasının da olduğu yerde dünyaya gelsin.Benim özel bir rahatsızlığım hanım efendi ve bunu burda söyleyemem yani anlayacaginiz ilaç veya başka herhangi bir korunma yöntemi bu yüzden kullanmam yasak doğal yollarla da yeteri kadar korunmamisiz sonuç olarak şu an bir anneyim ve bunu burda tartışmak anlamsız ben depresyona girmiş bir anneyken size korunma yollarini açmak için açmadım bu soruyu
Sonuçta dert yanar gibi konuşmuşsunuz neden hepsi bir arada olmasın ki. Bulunduğunuz yerde internet varsa hamileliğe dair yeni bilgiler edinebilirsin buna dair video izlebilirsiniz bu süreçte meditasyon yapan çok insan var onları izle zihnini boşaltıp yeni düşüncelre takıl kaygı duyma asla bak ne güzel anne de olacakmışsınHepsi birbirinden alakasız konular kuşla hamilelik kedi bunların hepsi aynı şey mi
bize de sürpriz ve mucize oldu Rabbim verdi çok şükür.
Hahahaha ya konu sahibi, tavşan gibi sevişen ama hiç bir şekilde korunma aracı kullanmayan insanlarin bir sağlık problemi yoksa zaten gebelik oluşur. Bu ne sürpriz ne de mucize.ilaç veya başka herhangi bir korunma yöntemi bu yüzden kullanmam yasak doğal yollarla da yeteri kadar korunmamisiz
8 senedir birliktesiniz -yani tek gecelik yeni filan değil uzun süredir bu adam hayatınızdaEşimle 8 yıl sonra çok severek evlendik ama balayına bile gidemedik herşey çok ani gelişti evimizde üç gün kaldık iraga geldik çünkü o ırak erbilde çalışıyordu son bir yıldır burada birkaç yıllığına iş aldılar getirisi gerçekten iyi Türkiye'deki evimiz kira ve geleceğimiz için çalışması gerekiyor burda ancak ayrı kalmak istemedim burada eşim bir ev tuttu geldik birlikte iki ay oldu. İlk defa ailemden ve sevdiğim herkesten bu kadar ayrı kalmak bana koydu tabi alışkın değilim annem babam arkamdan çok ağladılar. Neyse daha sonra burada hamile olduğumu öğrendim. Hemde daha üç aylık evliyiz neden oldu neden korunmadiniz gibi şeyler söylemeyin çünkü bize de sürpriz ve mucize oldu Rabbim verdi çok şükür. Ancak garip olan ben kendimi cok kötü hissediyorum burada dil bilmemek ha deyince sevdiklerimi görememek bana çok koyuyor akşam eşim işten gelene kadar kafayı yiyorum hamileliğimde zor geçiyor sürekli bulantım var ona yemek yaparken bile zorlanıyorum. Zaten bu yüzden eşimle Aralık'ta dönüyoruz Türkiye'ye ancak o geri çalışmaya dönecek ben hamile halimle annemgilde kalacagim çünkü burada sağlık sektörü yetersiz bebeğimin sağlığı için buna mecburuz. Anlayacaginjz sürpriz gebelik gurbet tekrar ayrı kalacak olmak hepsi üst uste geldi. Bir an önce turkiyeye gitmek istiyorum annemi ailemi çok özledim. Ama bebeğimi buraya getirmek de asla istemiyorum iki üç ayda bir gelirim yanınıza diyor. Onu çok severek evlendim ancak bu yaşananlar bana ağır geldi niye böyle hissediyorum bilmiyorum.. ne yapabilirim geçecek mi bu hisler
Korunurken dememis kiiii neden korunmadin diye sormayin demis@Mune Konu bdv ye tasinsa daha iyi olur. Korunurken nasil hamile kalabildiniz saskinim korunma yontemi dediginiz sey umarim geri cekilme degildir. Sabredin bir sure mecburen turkiyeye donunce duzelir ruh haliniz.
Bizede supriz oldu mucize demesinden korunurken oldu gibi anlasiliyor cunku baska nasil bir insana supriz ve mucize olur dusunim cinsel iliskiye girilmediyse mucize olur tabiKorunurken dememis kiiii neden korunmadin diye sormayin demis
Bu kadar öfke ve ön yargı neden? Birincisi öğrenmek ya da kursa gitmek zorunda değilim keyfim istemedi ikincisi plansizlik değil eşimin izni ve zamanı kisitliydi düğünden sonra balayı yaparsak aceleye gelecekti o yüzden erteledik8 senedir birliktesiniz -yani tek gecelik yeni filan değil uzun süredir bu adam hayatınızda
eşiniz 1 senedir Irak'ta ve daha birkaç yıllığına da orada bu da beli olan bir durum. kesin inşaat yapıyordur yani bunların ihlalsi bitene kadar bile bir süre geçiyor.
yani ben anlamış değilim insan 8 sene birlikte olup neden apar topar evlensin balayı bile yapamasın, plan program diye bir şey var, dimi?
e adam daha birkaç yıl orada siz dil bilmeden gitmişsiniz bi sürü Arapça kursu var ülkede gidince zorlanmayayım diye temel düzeyde olsun öğrenebilirdiniz -benim etrafımda hobi olsun diye bi sürü dil öğrnen insan var size "lazım" ama zahmet edip öğrenmediniz tabii. bırakın tr'de iken öğrenmeyi orada bile kimseyle iletişimiz yok dimi? akşama kadar koca bekliyorsunuz evde kesin...
Gurbet de gurbet diyorsunuz anam babam ağladı diyorsunuz yahu Erbil sınıra kaç km? siz hiç mi ananızdan babanızdan ayrı kalmadınız bu yaşa kadar? çocuk musunuz?
yani şimdi kusura bakmayın da tam yeşilçamlıksınız.
hiç şu çağın insanı değilsiniz ki size biz ne diyelim?
Çocuk değilim çok şükür ancak alışkın da değilim ayrıca hamileyim hamilelik duygusuyla herkesten uzakta olmak ne demek bilemezsinizBu kadar öfke ve ön yargı neden? Birincisi öğrenmek ya da kursa gitmek zorunda değilim keyfim istemedi ikincisi plansizlik değil eşimin izni ve zamanı kisitliydi düğünden sonra balayı yaparsak aceleye gelecekti o yüzden erteledik
Bu kadar öfke ve ön yargı neden? Birincisi öğrenmek ya da kursa gitmek zorunda değilim keyfim istemedi ikincisi plansizlik değil eşimin izni ve zamanı kisitliydi düğünden sonra balayı yaparsak aceleye gelecekti o yüzden erteledik
ben size neden öfkeli olayım?Çocuk değilim çok şükür ancak alışkın da değilim ayrıca hamileyim hamilelik duygusuyla herkesten uzakta olmak ne demek bilemezsiniz