- 2 Nisan 2014
- 286
- 21
- 38
- Konu Sahibi gulsumerkin
-
Arkadaşlar hamilelik sırasında yoga veya pilates yapan var mı, benim evde eşyalarım var bir sürü hamilelik öncesinden kalan tek başıma yapabilir miyim?
Normal doğumu kolaylaştırıyor diye duymuştum...
Bir de İstanbul'da olan arkadaşlar ben Beşiktaş'tayım bana yakın olabilecek bildiğiniz bir yer varsa gebe pilatesi yaptıran yazar mısınız?
Teşekkürler...
ben 13. haftadan itibaren başladım yogaya birkaç hafatadır da evde kendim ebru şallının hamile pilatesi dvd sini uyguluyorum. Kesinlikle başlamalısın doğal doğum için çok önemli. birçok arkadaşım bu sayede cok rahat doğum yaptılar. ben hastanemin yoga kursuna gidiyorum c.tesi günleri.(Maslak Acıbadem hast.) sana yakın olarak Fulya Acıbadem hastanesinde de cumartesi günleri yoga kursları olduğunu biliyorum. sanırım dışarıdan da alıyorlar. Bir araştır istersen. üstelik ücretsiz. keyifli hamilelikler dilerim :))
Cevabın için çok teşekkürlerrr :)
Canım ben de Maslak Acıbadem'e gidiyorum. Ama fulyadaki de ücretsiz oluyorsa bana çok yakın olacaktır o yüzden oraya gidebilirim.
Ebru Şallı'nın dvdsine de bakayım bulursam alayım, internetten bulamam heralde. Standart malzemeler yeterli olur değil mi?
Arkadaşlar hamilelik sırasında yoga veya pilates yapan var mı, benim evde eşyalarım var bir sürü hamilelik öncesinden kalan tek başıma yapabilir miyim?
Bir de İstanbul'da olan arkadaşlar ben Beşiktaş'tayım bana yakın olabilecek bildiğiniz bir yer varsa gebe pilatesi yaptıran yazar mısınız?
Teşekkürler...
Hamilelik pilatesi nasıl gidiyor arkadaşlar? ?? Sonuçları yazar misiniz? ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkürler...
bende 14. haftadan itibaren hamile platesi yaspıyorum ve çok memnunum hem psikolojik olarak çok güzel motive oluyorsun hem de bedenen inanılmaz rahatlıyorsun doğum için zaten büyük faydaları oldugunu biliyoruz nefes kontrolü ile kasılma hissini en aza indirebiliyoruz platesten doğum yapan 4 arkadaşım var hepsinin doğumu deyim yerindeyse şiir gibiydi :) kesinlikle tavsiye ederim :)
Hayalindeki doğum bu siir gibi :) herşey tikir tikir gitsin istiyorum. Şuan 8. Haftamdayim doktorun serbest dedi fakat 1ay sonra baslamayi düşünüyorum. Sen evde mi yapiyorsun canim yoksa kursa mi gidiyorsun. Arkadaşlar acibademden bahsetmidler bende eskisehir acibademe gidiyorum ama yoga kursu yok sanirim
bende acıbademe gidiyorum doktorumun tavsiyesi ile başladım özdilekte plates dersleri var salı perşembe cuma günü(cuma günü eşli) gelip dersi izlemeni tavsiye ederim yoga yerine klasik müzik eşliğinde terapi yapıyoruz kesinlikle şiir gibi bi doğum istiyorsan katılmalısın bize ortamada bayılacaksın eminim :)
Tesekkur ederim yorumladigin icin canim. Eskişehirde misin sende ? İnanmıyorum klasik müzik eşliğinde birde :) fiyatları nasil canim ozdilekteki plates derslerinin. Bu hafta memlekete gideceğim bayramdan sonra burdayim gelip görmeyi çok isterim gercekten;:) bu arada kaç aylik hamilesin canim hayirli olsun şimdiden.
evet canım Eskişehirdeyim acıbademden gelenlere özel indirim var aylık 125 tl fakat sonuna kadar hak ediyorlar hem bedenen hem psikolojik olarak çok rahatlıyorsun.. Tabi Duygu hocanım hakkı ödenmez bu konuda bizden önce doğum yapan hamile arkadaşların doğumuna bile girdi yardımcı olmak için hem gebelik sürecinde hemde doğumda çok büyük desteği var anlayacağın... benim 26+5 haftalık allah razı olsun canım rabbim cümlemizin yardımcısı olsun :) bu arada mutlaka gel memnun kalacağına garanti veririm :)
evet gün geçtikçe daha cok buyuyoruz :) rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah doktorum Meiha Kovanci senin kim doktorun canimEminim faydalidir canim zaten hamilelik ten önce de spor yapiyordum ama evim biraz uzak iste ozdilegeama gelip izlwywcegin sizi ve sonrasında fikrim şekillenir :) kocaman olmuş bebegin maasallah canim bizde görürüz inş o günleri. Acibademde doktorun kim canim ?
evet gün geçtikçe daha cok buyuyoruz :) rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah doktorum Meiha Kovanci senin kim doktorun canim
evet gün geçtikçe daha cok buyuyoruz :) rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah doktorum Meiha Kovanci senin kim doktorun canim
Mâasallah :)
Amin, Rabbim herkesin gönlüne gore versin. Bende csntug beye gidiyorum canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?